Biri var......sizce?

Sonbahar 35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2015
909
393
53
Mrb arkadaslar..
Geçen seneden bir arkadaslik teklifi almıştım.Mardinli olduğunu söyleyince korktum bilmiyorum neden..gorusmeme kararı aldım. Kendisine sebebin bu olduğunu soylemedim ama sadece istemiyorum dedim. Engelledim her yerden. .

Aradan bir yıl geçti ve beni başka bir hesaptan takip etmiş ..sonra yazdı bana yine. .hatta görüştüm bir çay içtik bir 10 dklik bir zamn diliminde. .sonra benimle olmak istediğini söyledi.

Bnm basimdan bir evlilik geçti. .çocuğum yok ama çok guvensizm. .memleketimin dışına cikarsam veya yine kendim tercihimi yaparsam yanilirim diye korkuyorum. .bunu izah ettim çoğu zamn..

Bir de cinsellige normal bakıyor evlilik olmadan ..bni çok istediğini dw söyledi ama bn geri cevirdim. .Çünkü bn sadece eşimle birlikte oldum ve bu konuda çok katiyim. Çok istesede reddettim.

Sonra cinsellik istemediğini sadece beni tanımak istedigini söyledi. .bn senin için memleketine bile gelirim lütfen geri cevirme dedi..ciddi düşünüyorum diyor ciddi anlamda tanımak istediğini söylüyor.

Ama bn kararszm uzaktan ilişki yurutemeyecegimi söyledim. .bir de çok kiskanc onu farkettim. .

Kendisi Anadolu lisesi mezunu ama bir AVM de oyuncak dukkannda satış temsilcisi bnden de iki yaş küçük. .

Eğitim farkı var ama kndini yetiştrmis biri..bilmiyorum o elinden geleni yaptı aslında her şeyi söyledi. .ama ben adım atamiyorum. .korkularm var..

Benimle belki çok mutlu olacaksın diyor denemeden bilemezsn diyor. .diyor yani..Oyuncak dükkanında çalışması cocuklarla arasının iyi olduğunu gösteriyor da ..7 yıldır orada..

Babası hasta malulen emekli olcakmis. .abisi 38 yaşında ve bekarmis. .bankada calisiyormus toplu personel cikarimina gitmisler calisiyormus. .annesi de tekel den emekliymis. .

Hep o yazdı ..ben hiç ilk adım atmadim. .bilmiyorum. .en uzun ilişkisi 6 aymis güven problemi yaşadığı icib ayrılmış. .

Sizce ne yapmalıyım. .Eğitim ve kültür farkı olur mu..Büyükşehirde büyümüş hiç oraya gitmemis dediğine göre ..kuzenleri var gayet hoş vakit geciriyorlar. .kuzenleri kız çoğu ve onu çok seviyorlar ..

Kafam karışık çok. .hata yapmaktan çok korkuyorum.

Bana bu cinsellik isteği hiç hoş gelmedi.bu istekle olmaz ki belki bir şekilde gelişir olur diyelim.sonra değişmiş istemiyorum tanımak istiyorum demiş.belki sonradan iyi niyetli dusunmustur bilemiyorum ama pek uygun gelmedi bana

Bana bu cinsellik isteği hiç hoş gelmedi.bu istekle olmaz ki belki bir şekilde gelişir olur diyelim.sonra değişmiş istemiyorum tanımak istiyorum demiş.belki sonradan iyi niyetli dusunmustur bilemiyorum ama pek uygun gelmedi bana

Bilemiyorum ki canm..Önceki sevgili dönemlerinde ev bile tutmuslar birliktelik için. .normal bakıyor yani..ona doğal geliyormuş. .

Ben de bu isteğini karsilayamam dedim. .bnm çizgim bu dedim. Çok ısrar etti ..sonrada tmm cinsellik olmasın dedi..

Bilmiyorum. .

hiç hoş ve normal değil bence ilk gelen hisleriniz sizi huzursuz etmiş belli ki... sizi huzursuz eden hiç bişeyin peşinden gitmeyin yalnız olsanız bile ... hiç gerek yok bence zaten doğu tarafı modern olsa bile gene bi kulturlerine baglı oluyorlar ırf o değil ki ailesi var bi de evlilik geçirdiğiniz için zor sizi kabul etmeleri ne gerek var bunu yaşıycaksınız bi suru drama sonra (yanlıs anlamayın sizi daha iyi karşılayabilecek ve gönlünüzün daha uyuşacağı başka daha doğru gözüken birisi illa ki kapınızı çalacaktır)

Mardinli diye niye engellediniz adamı yahu? Mardinliler insan mı yiyor?

Bunun dışında yazacak çok şey var da toparlayamadım bir türlü kafamı mardine takılınca. Toparlayınca yazarım.

Bilmiyorum canım. .sadece cekindim istem dışı. .

Birde bir evlilik geçirdiğim için korkuyorm onun da etkisi var..çok guvensizm. .sanki kararlarım yanlış olcak ve yine hata yapcam gibi..

Ciddi iliski dusunen erkekler birlikte olmayi teklif edip sonra seni tanimak istedigini soylemez. Ya sana zarf atmis ya da.

Ayrica oyuncak dukkaninda calismasi cocuklarla arasinin iyi oldugunu gostermez. Kaldi ki gosterdi bu evlilik kistasi degildir.

Evlilik dusunuyor musun bilmem ama karsindaki ne istedigini bilmeyen biri gibi gorunuyor.

Ve insanlari memleketlerine gore ayirma karakterlerine gore ayir sadece iyi ve kotu...

Bilmiyorum canım. .sadece cekindim istem dışı. .

Birde bir evlilik geçirdiğim için korkuyorm onun da etkisi var..çok guvensizm. .sanki kararlarım yanlış olcak ve yine hata yapcam gibi..

Bu kadar tedirgin olursan yanlış karar verirsin zaten. Bi kendine güven, dik dur...

Bak güzelcim, eğitim farkı var, kültür farkı var, muhtemelen gelir farkı var adam fazla kıskanç vs. Bunların hepsi olumsuzluk zaten.

Cinselliğe gelince; önceden yaşamış olabilir, doğal görüyor olabilir buraya kadar sorun yok. Ama iş ilk kez buluştuğu kızdan cinsellik istemeye ve bu konuda ısrar etmeye gelince çüşşşş denir o adama. Cinsellik normal, dile getirmek normal değil.

Kısaca bu adam normal değil. Seni sevdiği, aşık olduğu falan da yok. Bir derdi var ama nedir bilemedim.

Bu iş olmaz kültür farkı yaş farkı çok değil ama Doğulu erkekler ay farkını bile ilerde sorun ediyo ...egitim farkı. ..dusunce farklı. ..farklida farklı. ..ama en kötüsü cinselligi hemen katmasi ...sana uygun değil Sanki

hiç hoş ve normal değil bence ilk gelen hisleriniz sizi huzursuz etmiş belli ki... sizi huzursuz eden hiç bişeyin peşinden gitmeyin yalnız olsanız bile ... hiç gerek yok bence zaten doğu tarafı modern olsa bile gene bi kulturlerine baglı oluyorlar ırf o değil ki ailesi var bi de evlilik geçirdiğiniz için zor sizi kabul etmeleri ne gerek var bunu yaşıycaksınız bi suru drama sonra (yanlıs anlamayın sizi daha iyi karşılayabilecek ve gönlünüzün daha uyuşacağı başka daha doğru gözüken birisi illa ki kapınızı çalacaktır)

Ewet canm yalnızlıktan olebilirim. .çok derinlerdeyim boğulcak gibi oluyorum. .Bu şekilde böyle bir hislerimi de hareket etmekte çekiniyorm. .
O yüzden korkuyorum. ..ve cok temkinliyim. .dün gece çok yalvardi bn yok dedim cinsellige tanımak istedi o olmadan ciddi bir ilişki istedi. .bn uyumak istediğimi söyledim cvp vermedim..kararsız kaldım. .
guvenemiyorum evet katilardir illa ki çünkü whatsptn yazıyor cvp vermeyince Face ye bakıyor bana niye cevap vermiyorsun diyor. .Henüz sevgili bile değilken sorguluyor. .
Bir de evliligimden bir şeyler paylastm sorunca tek taraflı değildir gözünle görmedin sonuçta gibi bir şeyler söylüyor beni eleştiriyor. .
Yani oturmadi kafamda canım. ..acaba işte bu diyebilecegim biri olacak mı. .çok uzak sanki..mutluluk uzak sanki..

Back
X