Biri var......sizce?

adamın amacı evlilik değil !
adam nasıl olsa bakire değil diye sana gelmiş!
anlamadın mı..
bu adama değil şans sümüğünü bile verme

A
Cinsellik konusu cok kafama takildi. Siz bu konuda cok katiyseniz onun daha onceki iliskilerindeki cinsel yakinligi sizi rahatsiz edip kapilari zaten tamamen kapamiyor mu ? Kultur egitim farki falan deyinmeuecegim bile

Geçmişini sorgulardm eğer evli olmasaydım belki de sorgulardm canm..ilk olsun isterdim hep..Çünkü bnm ılkti esimde. .onun da bnde oyleymis ..ama bana yaptıklarından sonra inanmadım. .

Şimdi karşıma çıkanların gecmislerini sorgulayamiyorum. .Çünkü bn de evlenip ayrıldım. .onu karşıma koyarlar hemn zaten. .

Bence onunla olmamalısın. Hiçbir şartla uyum sağlamıyorsunuz. Adamın konuşmalarından davranışlarından iğreti oldum. Ne demek seni istiyorum. Hiç evlenmemiş olsaydın sana bunu yeklif edebilecek miydi.

Lütfen kendini yakma. 6. Hissim kuvvetlidir. Bu adam sana göre değil.

Oyle yapıyorum canım. .öyle yapcam da bundan sonrakiler için de..geri dönüşü yok artık çok korkuyorum tekrar yanilmaktan. .

Fazlasıyla güvensiz olduğunuzu korktuğunuzu anladım bu yüzden önce zaman tanıyın kendinize, içinize sinmediği sürece adım atmayın, içinize siniyor gibi olsa da büyük adımlarla gitmeyin bence bu süreciniz geçene kadar. İnce elemek değil de iç sesinize kulak verin.
Herkesin bir olayın etkisinden kurtulma süreci değişiyor, sizin daha geçmemiş, boşluğunuza dikkat edin, en azından ciddiyet kararını hemen vermeyin...

Anadolu lisesi mezunu vurgusu neden? oyuncak dükkanında çalışıyor çocuklari sever nasıl bir mantıktır? İlk konuşmada işi cinsellige getirmek de neyin nesi? Çok ısrar etti reddettim diyorsanız bu mevzu baya baya dönmüş aranızda sankim? Valla cümleleriniz ve konunuz hayli enteresan geldi bana. Adamın niyet baştan bozuk bir daha konuşma fırsatı bile verme yoluna gitsin bence.

Bence onunla olmamalısın. Hiçbir şartla uyum sağlamıyorsunuz. Adamın konuşmalarından davranışlarından iğreti oldum. Ne demek seni istiyorum. Hiç evlenmemiş olsaydın sana bunu yeklif edebilecek miydi.

Lütfen kendini yakma. 6. Hissim kuvvetlidir. Bu adam sana göre değil.

Kendisine de söyledim canm..başlamadan bitti.

Fazlasıyla güvensiz olduğunuzu korktuğunuzu anladım bu yüzden önce zaman tanıyın kendinize, içinize sinmediği sürece adım atmayın, içinize siniyor gibi olsa da büyük adımlarla gitmeyin bence bu süreciniz geçene kadar. İnce elemek değil de iç sesinize kulak verin.
Herkesin bir olayın etkisinden kurtulma süreci değişiyor, sizin daha geçmemiş, boşluğunuza dikkat edin, en azından ciddiyet kararını hemen vermeyin...

Çok onmli noktalara deginmissin canm..dikkat etmek gerekiyor evet bosluktaym ne yalan..

Yalnızım diye boyle erkeklere lütfen prim vermeyin...Siz çok fazla ciddiye almışsınız bu adamı, baskalarını da bi yandan tuzaga dusurmeye calışıyordur kesin...Onla bu kadar uzun muhabbet bile hata bence...

:oha:
Duygusal bir boşluktasınız belli. Sakın aman haaa uzak durun!
Tamam her erkek cinsellik ister fakat ben ciddiyim dedikten sonra cinsel isteğini sürekli vurgulamaz.
Yapamazsınız bu kişiyle. Başlarsanız ilişkiye Cinsel birlikteliğinizi olur ama!
Sonra siz zamanla alışır aşık olursunuz o da bahaneler uydurur kaçar sizden. Niyeti bozuk!
Eğitim kültür farkına takan biriyseniz asla yapamaz ve sürekli eleştirir kendinize kızarsınız.
Uzak durun size ulaşamasın. Boşluktayken yanlışa gitmeyin.

:oha:
Duygusal bir boşluktasınız belli. Sakın aman haaa uzak durun!
Tamam her erkek cinsellik ister fakat ben ciddiyim dedikten sonra cinsel isteğini sürekli vurgulamaz.
Yapamazsınız bu kişiyle. Başlarsanız ilişkiye Cinsel birlikteliğinizi olur ama!
Sonra siz zamanla alışır aşık olursunuz o da bahaneler uydurur kaçar sizden. Niyeti bozuk!
Eğitim kültür farkına takan biriyseniz asla yapamaz ve sürekli eleştirir kendinize kızarsınız.
Uzak durun size ulaşamasın. Boşluktayken yanlışa gitmeyin.

Uzak duruyorum canım. .aklımda bir suru soru işareti vardi zaten. .Ama çok eminim şimdi ..kendisine de söyledim ..

Rabbim doğru insanı nasip etsin..bn secemiyorum belki de..Rabbim bir şekilde gösteriyor gerçek yuzlerini. .

Hayırlısı olsun her şeyin hayırlısı. ..bir de esim bnden iyisini bulamazsın dedi ya..o hep kafamda. .onu cezalandırmak değil amacım. .ama mutlulugumu görsun istiyorum ..

İnşallah doğru insanla..acele edersem ecele gidecegimi biliyorum. .

Bu erkekler hayırdır ya? Cinsellik için ısrar etmeler falan nerden buluyo bu cesareti, bence tekrar birdaha geri dönmemek üzere engelleyin. Sinir oldum adama da.

Back
X