- 18 Nisan 2013
- 250
- 26
- 118
- Konu Sahibi mavisinesi
saçmalamışımmmm fdadakafs
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nişanlım neden durup durup dengesiz davranışlarda bulunuyor anlam veremiyorum durduk yerde çok konuşuyorsun diye kavga çıkarmı ?
bahane arıyorum denirmi ? ben anlamıyorum bana biri yardım etsin ekimde evlenicez Allah ım nasip ederse, onun stresimi, maddi yönden sıkıntımız mı, ailesinin dertleri oluyo onlaramı takıyor durduk yerde neden sürekli beni kırmaya uğraşıyor neden hiç gönül almasını bilmiyor neden neden neden......MERHAMET DUYGUSU YOKMU insan sevdiğini kalbini kırmaya korkmaz mı ? bu ilişki biter diye korkusu olmaz mı karşımdakii insan sevgisini bana tüm kalbiyle veren onu sırf bu yüzden bile kalbini kırmaya korkmazmıı...
benim rahatlığımı hiç düşünmüyor, bana değer verdiğini hissetmez oldum bana KENDİMİ ÇOK YANLIZ HEMDE ÇOOOOK YANLIZ hissettiriyor. oysa bizim sevgimiz sonuna kadar tertemiz samimi duygularla doluyduk ne oldu bize !!!!inanın bana elimden geleni yapıyorum üzerime düşmeyen görevlerin bile altına giriyorum YARANAMIYORUM !! mavişimi HERŞEYE RAGMEN ÇOOOK çok seviyorum! ama bana yazık etmekden vazgeçmeyecek mi sürekli günahıma giriyor sinirlenince gözü bişi görmüyor ufak kardeşinin yanında beni küçük düşürüyor hakaretler ediyor vs.. sonra o çocuk beni hiç sayar mı saymasını geç utanıyorum!!!! beni yanında ezmesinden, ailesi geldiğindede aynısı yaptı ailesinin yanındada elinden bir iş gelmez vs.. bana bir soğuk bir sıcak ne değiştiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sinirden çıldırcam
fazlasıyla fedarlıkta bulunuyorum, yoruldum bu ilişki için sadece ben uğraşıyorum gibi gelmeye başladı, beni sevdiğnden emin olamıyorum artık zaten beni en çok kahredende bunu hissetmek... işten çıkıyorum eve gidiyorum yemek yapıyorum temizliyorum evime gideceğim saat 11 oluyor adam toplasan 10dk sürecek yolun lafını yapıyor üstelik cumartesi izinli ben işe gidiyorum nasıl bir düşüncesizlik aklım almıyor ben onun gözünde bu kadar mı yokum! bu kadarmı değersizim ! gece 12 olmuş eve giriyorum ailemle tartışıyorum bu saatte kadar nerdeydin vs.. niyeee boşu boşuna kavgalar etmemizn sebebi neeeeeeee benimle yuva kurmak mı istemiyor istemesek çoktan biterdik ! hoş her kavgada bunu duyuyorum benimki arsızlık boyutuna geçti. her söylediğine kendi fikrimi söylüyorum mantıksız gelen varsa konuşuyorum ya ama tatlı dille çözmeye çalışıyorum herşeyi yine yaranamıyorum dün akşam durağa geldik çok konuşuyormuşum bu yüzden kavga ettik benden bıkmışş bunu hissettim. NEYLE ANLAŞICAM dumanlamı yazışarakmı konuşmadan ne paylaşıcam mavişimle biri yardım etsin bana. birşeylere kızıp sinirlenip sinirini benden çıkarıyor sanki..
siz siz olun asla bir başkası için kendnizden ödün vermeyin! sadece içimi dökmek istedim çünkü bende yoruldum bende sıkıldım ama onu hep benim bilmek istiyorum başksıyla düşünemem o benim olmalı inşallah tanıdığım sevdiğim olarak kalır inşallah bu sadece sıkıntılı bir dönemdir bizim için...aranızda böyle gel gitleri çokk çookk olan tanıdıklarınız varmı ? benim mavişim aşırı sinirlidir hemen parlar hemen gülümser sever ama bu boyuttan çıktı nezaman sıkıntıya gelse hırçınlaşıyor çok konuşuyorsun diye kavgamı çıkar allah aşkına