• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biri yardım etsin..

Nişanlınızı karşınıza alıp bu konuyu konuştunuz mu hiç? :ssz:

Son düzenleme:
Ilk satırlarda çok normal, düğün stresi dedim ama sizin ilişkiniz boyut değiştirmiş.

Düğün stresi insanı çok değiştiriyormuş, ama başkasının yanında küçük düşürecek, aşağılayacak kadar da değil.

Tatlı dilin de yeri var, sert tavrın da.
Tek taraf alttan almaya başladıysa orda yumruğu masaya vurmak gerekiyor.

Siz izin vermezseniz öyle davranamaz diye düşünüyorum, bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum.

Bekara karı bosamak kolay derler de hayatim peki sen emin misin bu kisiyle tum ommrunu surdurmeye? Nisanlisiniz herseyi garantiledi adam rahat tabi cemkirirde gelmezde gormezde! Niye boyle bu erkek milleti.sanki seni mutlu etmek icin kosturacak adam mi yok bu memlekette boyle havalara giriyorlar! Onla konusmalisin uslubunu sen ayarla ama konus de ki ben bu tavirlarindan rahatsizim bu bir omur mu surecek? Unutma sen degerlisin bu devirde buluyolar hanim hanim seven kizi kiymet bilmiyorlar hey yarabbim yaa :@

Çok seviyorsun bunu buradan ben bile anladım o çoktan emin.
Seni kaybedeceğini hiç düşünmüyor.
Tamam sev ama çok fazla ödün vermişsin be canım:(

Siz siz olun kendinizde odun vermeyin demissiniz biz bunu biliyoruz zaten onemli olan senin bilincine varip uygulaman. Birde ailenle kavga ediyormussun. Madem istimiyorlar gece yarisj eve gelmeni sende ona Gore davran. 10 dakilalik yolun lafini eden adamin isini yapicam diye eve gec gelip azarmi isitmen gerekiyor.kimin evinde yasiyorsan onun sozunu dinleyeceksin.

Birde degmicek adamlar icin kendinizi heba ediyorsunuz oyle bir hirs burumus ki benim olmali fln diyorsun. Sen bu kadar yuz verir o olmazsa kimse almazmis evde kalicakmis izlenimi verirsen adamda boyle yapar. Cunku adama karsi bir durusun yok. Kole gibi davranini kim olsa ezer. Oysa ona kole degil esit bir insan olsaydim adimlarini atarken dusuncekti. Cok seviyorum deyip paspas olmakta, seviyorum deyip sevgiyi gostermemekte karsindaki insani iter. Boyle davranma.

bizde bu durumdaydık evlilğin yaklaştığı dönemde yanlız fark ben nişanlın durumundaydım , herşeye köpürür olmadık konulardan kavga çıkartır hep huzursuz durumda gezerdim , sevmediğimden değer vermediğimden değil o yogunluk maddi durumlar yetirememe kaygısı vs bunaltmıştı tabiki bunlar ssebep değil, sonuçta aynı sıkıntıları 2 kişide yaşıyor neden ceremesini azarlanmayı karşı taraf çekiryor

sonra saçmaladığımın farkına vardım hatta bi ark . ile paylaştım napıcam böyleyim kendime hakim olamıyorum gereksiz kırıyorum diye , arkadaşımda şımarmışsın sen , seni hep alttan aldığı için abartıyorsun sürekli dedi, kaybetmek istemiyorsan kendine çeki düzen ver dedi, o zaman gözüm açıldı,

sende ya karşına alıp konuşucaksın yada sözüne güvendiği ortak bi arkadaşınız varmı o konuşsaa hiç tasvip etmem araya 3. kişi girmesini ama belki işe yarar, yanlız konuyu senin şikayetinmiş gibi değil de kendisi gözlemlemiş gibi açsa yorumunu katsai

bazıları kızar bu duruma ama sadece fikir belki işe yarar

canım benim açık konuşacağım bu adam asla düzelmez çünkü sorun onda değil sende..çok ciddi özgüven problemin var.bukadar alttan almak fedakarlık yapmak karşılığında hakaret duymak kişilik problemidir.karşındaki haketse neyse.daha evlenmeden hakaretleri kabul ediyorsun evlenince bu dayağa kadar gider.karşındakine güçsüz olduğunu göstermişsin birkere o da sonuna kadar tepe tepe kullanıyor.belli ki çok saf temiz iyi niyetlisin.ama bu durumun ilişkinin sonunu hazırlar.bence ikiniz de evlenecek olgunlukta değilsiniz.nişanlın öfke kontrolü,sen de özgüven konusunda çok ciddi yardım almalısın.iki yıl sonra buraya'' şiddet görüyorum çocuğum var ayrılamıyorum''yazmak istemiyorsan önlemleri al.belki şuan çok kızdın yazıma ama emin ol yaşayıp bana hak vereceksin.Allah yardımcın olsun dualarım seninle.

başta düğün stresi diye düşündüm ama yok canım bu adam korkuyo galiba evlenmekten...
insanlar değişmiyo ne yazıkki...
artık belli etmeye başlamış kendini...
nasıl başlarsa öyle gidiyo emin ol..
fazla taviz vermemek lazım...
biz kadınlar evlenmeden önce hep değişir diye geçiştiriyoruz...
görmek istemiyoruz hatalarını,üstünü kapatıyoruz...
ama ne yazıkki evlendikten sonra pişmanlıklar başlıyo...
madem çok seviyosun al karşına etkili bi şekilde konuş...
inşallah değişir...

Ben de anlayamadım neden nişanlınızın işini yaptığınızı.

Kocanız değil o sizin, nişanlınız.

Işten çıkıp gidip ona yemek yapmanızın ne gereği var?

Ki üstüne bir de kıymet bilmiyor, sizi bırakmaya laf ediyor.

Siz de hâla alttan alayım derdindesiniz, hayret.

nişanlım neden durup durup dengesiz davranışlarda bulunuyor anlam veremiyorum durduk yerde çok konuşuyorsun diye kavga çıkarmı ?
bahane arıyorum denirmi ? ben anlamıyorum bana biri yardım etsin ekimde evlenicez Allah ım nasip ederse, onun stresimi, maddi yönden sıkıntımız mı, ailesinin dertleri oluyo onlaramı takıyor durduk yerde neden sürekli beni kırmaya uğraşıyor neden hiç gönül almasını bilmiyor neden neden neden......MERHAMET DUYGUSU YOKMU insan sevdiğini kalbini kırmaya korkmaz mı ? bu ilişki biter diye korkusu olmaz mı karşımdakii insan sevgisini bana tüm kalbiyle veren onu sırf bu yüzden bile kalbini kırmaya korkmazmıı...
benim rahatlığımı hiç düşünmüyor, bana değer verdiğini hissetmez oldum bana KENDİMİ ÇOK YANLIZ HEMDE ÇOOOOK YANLIZ hissettiriyor. oysa bizim sevgimiz sonuna kadar tertemiz samimi duygularla doluyduk ne oldu bize !!!!inanın bana elimden geleni yapıyorum üzerime düşmeyen görevlerin bile altına giriyorum YARANAMIYORUM !! mavişimi HERŞEYE RAGMEN ÇOOOK çok seviyorum! ama bana yazık etmekden vazgeçmeyecek mi sürekli günahıma giriyor sinirlenince gözü bişi görmüyor ufak kardeşinin yanında beni küçük düşürüyor hakaretler ediyor vs.. sonra o çocuk beni hiç sayar mı saymasını geç utanıyorum!!!! beni yanında ezmesinden, ailesi geldiğindede aynısı yaptı ailesinin yanındada elinden bir iş gelmez vs.. bana bir soğuk bir sıcak ne değiştiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sinirden çıldırcam

fazlasıyla fedarlıkta bulunuyorum, yoruldum bu ilişki için sadece ben uğraşıyorum gibi gelmeye başladı, beni sevdiğnden emin olamıyorum artık zaten beni en çok kahredende bunu hissetmek... işten çıkıyorum eve gidiyorum yemek yapıyorum temizliyorum evime gideceğim saat 11 oluyor adam toplasan 10dk sürecek yolun lafını yapıyor üstelik cumartesi izinli ben işe gidiyorum nasıl bir düşüncesizlik aklım almıyor ben onun gözünde bu kadar mı yokum! bu kadarmı değersizim ! gece 12 olmuş eve giriyorum ailemle tartışıyorum bu saatte kadar nerdeydin vs.. niyeee boşu boşuna kavgalar etmemizn sebebi neeeeeeee benimle yuva kurmak mı istemiyor istemesek çoktan biterdik ! hoş her kavgada bunu duyuyorum benimki arsızlık boyutuna geçti. her söylediğine kendi fikrimi söylüyorum mantıksız gelen varsa konuşuyorum ya ama tatlı dille çözmeye çalışıyorum herşeyi yine yaranamıyorum dün akşam durağa geldik çok konuşuyormuşum bu yüzden kavga ettik benden bıkmışş bunu hissettim. NEYLE ANLAŞICAM dumanlamı yazışarakmı konuşmadan ne paylaşıcam mavişimle biri yardım etsin bana. birşeylere kızıp sinirlenip sinirini benden çıkarıyor sanki..
siz siz olun asla bir başkası için kendnizden ödün vermeyin! sadece içimi dökmek istedim çünkü bende yoruldum bende sıkıldım ama onu hep benim bilmek istiyorum başksıyla düşünemem o benim olmalı inşallah tanıdığım sevdiğim olarak kalır inşallah bu sadece sıkıntılı bir dönemdir bizim için...aranızda böyle gel gitleri çokk çookk olan tanıdıklarınız varmı ? benim mavişim aşırı sinirlidir hemen parlar hemen gülümser sever ama bu boyuttan çıktı nezaman sıkıntıya gelse hırçınlaşıyor çok konuşuyorsun diye kavgamı çıkar allah aşkına

Bi ilişki yaşanıyorsa ortada iki kişi vardır ikisinede düşen sorumluluklar vardır alttan alan ilişki için çaba sarf eden ve tabiki sonunda yorulan yıpranan biri var farkında mısın sadece biri var o zaman bu ilişki olmaz böyle sevgi olmaz alışmış o senin yumuşak tavırlarına bence sende ağırlığını koy artık evlenince iyice senin üstüne yıkıcak her şeyi nişanlıyken böyleyse eğer aynı evde sizi düşünemiyorum...

Malesef bu zamanlar ıkı taraftan bırısı gergın olabılıyor .
Ama bunu abartmamak lazım .
Bence nısanlının baska sorunları dusuncelerı var :31:
Dusunmen gereken su ; daha evlenmeden o sorumlulugun altına
gırmeden bu adam boyle evlendıkten sonra ne hale gelır ..
Allah sabır versın canım benım :44:

Back
X