Saç Rengi ve Saç Boyama biri yardım etsin !!

boyadelisi

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
8
0
6
Adana
arkadaslar ben siyah sac kullanıyodum 2 yıldır sonra actırma gafletinde bulundum ve saclarım mahvoldu bunun üzerine olan olkdu dierek her kafta sac boyamaya basladım . ama istediğim renkleri elde edemiyorum .çok esmer değilim buğday tenli grubundayım sanırım ;) koyu kahverengi gözlüyüm nerdeyse siyah . acaba sacımı hangi renge boyamam konusunda bana yardımcı olabilirmisinz ?? bal kahve nasıl olur acaba :/ bide savcımda hep bi turuncuya yatkınlık söz konusu :/

siyahtan neden vazgeçtin? sıkıldın veya değişiklik mi istedin? :) ama bence eğer kumral tenliysen ve gözlerin siyaha yakınsa siyah saç tenini daha beyaz göstericektir aynı zamanda gözlerin daha çok dikkat çeker. mesela açık kahve yada çikolata kahvesi yaparsan gözlerinin özelliği kalmaz diye düşünüyorum. illaki değişiklik istersen kül kahve yaptırmalısın. çok dikkat çekmez ve dediğim gibi gözlerin ön planda olur. http://www.webkalem.net/wp-content/uploads/2012/11/saç-renkleri.jpg şunun gibi bi renk kül kahve. ben yakışacağına eminim :97:

Renk çılgınlığın saçlarını kaybetmene neden olucak.istemezsin herhalde bunu. Bakım yapmıyorsan oryalden yanmış saçlara göre maskeler var saçlarını yorma artık kimyasallarla. Bende senin gibiyim siyah gözlü buğday tenli. Koyu kahve boyuyorum ama amonyaksız boyalarla.ki senin saçların zarar görmüş organik boyaları kullan. Kesinlikle kararını iyi ver pişman olma şansın yok

siyahtan neden vazgeçtin? sıkıldın veya değişiklik mi istedin? :) ama bence eğer kumral tenliysen ve gözlerin siyaha yakınsa siyah saç tenini daha beyaz göstericektir aynı zamanda gözlerin daha çok dikkat çeker. mesela açık kahve yada çikolata kahvesi yaparsan gözlerinin özelliği kalmaz diye düşünüyorum. illaki değişiklik istersen kül kahve yaptırmalısın. çok dikkat çekmez ve dediğim gibi gözlerin ön planda olur. http://www.webkalem.net/wp-content/uploads/2012/11/saç-renkleri.jpg şunun gibi bi renk kül kahve. ben yakışacağına eminim :97:

aslında bana en cok yakışan renkte siyahtı herkes öle sölüyo yani actırdıgım için çok pişmanım zaten kuaförün gazına geldim dielim şimdide tekrar siyah olana kadar biseler deniyim diorum :) boşuna saclarım yanmıs olmasın :) ayrıca bu gnderdiğin renk cok güzel gercekten ama adı ne ki acaba böle küllü gibi durmuyo o

Son düzenleme:
Renk çılgınlığın saçlarını kaybetmene neden olucak.istemezsin herhalde bunu. Bakım yapmıyorsan oryalden yanmış saçlara göre maskeler var saçlarını yorma artık kimyasallarla. Bende senin gibiyim siyah gözlü buğday tenli. Koyu kahve boyuyorum ama amonyaksız boyalarla.ki senin saçların zarar görmüş organik boyaları kullan. Kesinlikle kararını iyi ver pişman olma şansın yok

aynen öle herkes dio hc korkmuyosun die de zaten uzun olan saclarım omzuma suan daha fazla kötü olamaz die de boyuyorum habre bide benm riskim yok kötü olursa siyah yada koyu kahve yapıcam . yalnız maske olarak ne kullanablrm bende glissin yıpranmıs saclar için sampunını ve kreminin kullanıyorum

aynen öle herkes dio hc korkmuyosun die de zaten uzun olan saclarım omzuma suan daha fazla kötü olamaz die de boyuyorum habre bide benm riskim yok kötü olursa siyah yada koyu kahve yapıcam . yalnız maske olarak ne kullanablrm bende glissin yıpranmıs saclar için sampunını ve kreminin kullanıyorum

Yanmış kuru saçların için avakado maskesi iyi bir nemlendirici.
Saçların da bir süre sonra koparak dökülmeler başlar yandıysa Neme ihtiyacı var saçlarının nem ihtiyacını karşılar kırıklarını onarır. Boya gibi hazırla sür bi tane avakadoyu

of offf nolucam ben böle renk secemiyorum resmen aslında ben koyu sarı gibi bise istiyorum acıcıda kullanamam nasıl elde dicemi bilmediğim için her rengi deniyorum bu haftaki rengmde acık kestane olucak heralde :)

boyayı direkt sürme saçına önce hindistan cevizi yağı al sür aktarlarda var sonra boyayı yağlı saçının üzerine sürersen yıpranmaz saçın diğer arkadaşların söylediğine katılıyorum bende buğday tenli kahve gözlüyüm sana renk tavsiyem bronz kahve numarası 6.68 vital marka çoğu kişinin benimde beğendiğim birrenk hatta bende ağustos sonu bu renge dönüş yapacağım birde kestaneye boyama siyah gibi oluyor sonra kumrala dönemezsin bidaha

Back
X