Biri?

öyle deme dur yakışıklıymış bu yeni çocuk. :KK45:
845E1E9C-8E05-4D20-BA97-182B8D0EC1AE.webp

Bir böyle hiç nokta, virgül ya da paragraf kullanmadan sayfalarca makineli tüfek gibi saydıranlar var, bir de sen varsın. Hiçbir bilgi vermeden iki kelime yazarak yorum bekliyorsun.

"Birini beğeniyorum n'apiyim?" gibi.

Biz ne bilelim bacım.
öyle deme çocuk yakışıklıymışşşş.gerisi sadece teferruat :KK53: :KK45:

Adamlar artık senle göz göze gelmemek için at gözlüğü takacak rainyy🤣🤣 kız havadan nem kapıyorsun 🥲

Ben birine yazmak istiyorum ama utaniyorum keske umut vermeseydi. Birde bu duygusal bosluk neden oluyor sizde de oluyor mu psikolojik mi?
Nasıl bir umut verdi ki? Duygusal boşluk yaşamadım çünkü hiç sevgilim olmadan yaşadığım için ve alıştığım için ihtiyaç duymuyorum sanırım birde mantığım duygularımdan 1 adım öndedir. Ama birinden çok etkilenmişsemde bunu söylerim çekinmem kötü bir şey değil sonuçta. Ha hiç oluru yoksa umur vermiyor beni sevmiyorsa tabi söylemeye gerek yok.

Bana umut verip geri çekilen birine ölsem yazmam kendimi değersizleştiremem boşluk hissiniz varsa açın bir film izleyin biraz spor yapın kendinizi meşgul edin geçer

Tavsiye vermeye çalışayım. Bir erkek seni beğeniyorsa kendi belli eder zaten, söyler, kahve içmeye davet eder, vs. Bunları yapmıyorsa ya seni beğenmiyordur ya da özgüvensizdir. İkisi de kötü. Göz göze gelmek bir gösterge değil ama bakışından ve hareketlerinden anlayabilirsin eğer davranışları okuyabiliyorsan.

Dün metro beklerken bir çocuk geldi benim beklediğim yere, beni görür görmez duraksadı bi, hareketleri değişti. Hemen anladım ve ben de gerildim. İzlenmek istemediğim için arkaya bir yere kaçtım. Biraz sonra yanıma gelip konuşmaya çalıştı.

Ben birine yazmak istiyorum ama utaniyorum keske umut vermeseydi. Birde bu duygusal bosluk neden oluyor sizde de oluyor mu psikolojik mi?

Sana kac defa psikolojik destek al dedik? Sen bu kadar duygusal aclik icindeyken asla bir iliskiye baslamaman lazim. Bütün konularin böyle. Yalniz mutlu olamayanlar kullanilmaya da cok müsait oluyor dikkat et

Back
X