Sayilir bir iki kere gozgoze geldikNefes mi aldı yani naptı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sayilir bir iki kere gozgoze geldikNefes mi aldı yani naptı![]()
öyle deme dur yakışıklıymış bu yeni çocuk.Umut kırıntılarını önüne atıp uzaklastı mı?
öyle deme dur yakışıklıymış bu yeni çocuk.![]()
öyle deme çocuk yakışıklıymışşşş.gerisi sadece teferruatBir böyle hiç nokta, virgül ya da paragraf kullanmadan sayfalarca makineli tüfek gibi saydıranlar var, bir de sen varsın. Hiçbir bilgi vermeden iki kelime yazarak yorum bekliyorsun.
"Birini beğeniyorum n'apiyim?" gibi.
Biz ne bilelim bacım.
Nasıl bir umut verdi ki? Duygusal boşluk yaşamadım çünkü hiç sevgilim olmadan yaşadığım için ve alıştığım için ihtiyaç duymuyorum sanırım birde mantığım duygularımdan 1 adım öndedir. Ama birinden çok etkilenmişsemde bunu söylerim çekinmem kötü bir şey değil sonuçta. Ha hiç oluru yoksa umur vermiyor beni sevmiyorsa tabi söylemeye gerek yok.Ben birine yazmak istiyorum ama utaniyorum keske umut vermeseydi. Birde bu duygusal bosluk neden oluyor sizde de oluyor mu psikolojik mi?
Dogru ama icerik farkliBu başlığın aynısını daha önce de açmıştın sanki?
Gelinlik de baktın mı?Bir kac kez gozgoze geldik o yani
Gercekten cok umut verici bi hareket hlşlglhşdlşgdlşBir kac kez gozgoze geldik o yani
Ben birine yazmak istiyorum ama utaniyorum keske umut vermeseydi. Birde bu duygusal bosluk neden oluyor sizde de oluyor mu psikolojik mi?
Ooo adam sana bildiğin evlilik teklifi etmiş daha ne yapsın. Gelinlik bak hemen bence kendine.Bir kac kez gozgoze geldik o yani
DegilimYahu bu kacinci biri..
Hangi biri..
Yeminli trol :)