Biri?

Ailenizle özellikle babanıza iliskiniz nasıldı? Acaba aileden alamadığımız sevgiyi dışarda mi arıyorsunuz. O boşluğu bu şekilde mi doldurmaya çalışıyorsunuz.
Bunun tedavisi falan var mi yoksa birimi olmasi lazim

Gozgoze gelmenin hic mi anlami yok ben baya anlam yukluyorum.
Birde dayanamadim yazdim ben. Ama cevap yok :(

Birde dayanamadim yazdim ben. Ama cevap yok :KK43:
Bir cift gozu olmasina karsin ayni anda 10 kadina bakabiliyorsa yok.. :)
Ha yazdin cevap yoksa ; Soyle bir suzmus,dusunmus,olmaz demis :)

Neyim var allah askina neyim oldugunuda soyle
Doktor değilim ne söyleyebilirim şu yazdıklarınızı bi okuyun sanırsın 8 yaşında bir kız yazıyor. Bunca insan ne desin sana.Hikayeme ilk baktı aaa benden hoşlanıyor mu? Bana baktı beni seviyor. Bunlar çok çocukça insanları rahat bırakın ve bi psikoloğa gidin. İlerde kötüye kullanan olur bu garip hallerinizi. Belki konu yalan boşuna yazdım bunları ama dilerim gerçek değilsiniz durum vahim.

Doktor değilim ne söyleyebilirim şu yazdıklarınızı bi okuyun sanırsın 8 yaşında bir kız yazıyor. Bunca insan ne desin sana.Hikayeme ilk baktı aaa benden hoşlanıyor mu? Bana baktı beni seviyor. Bunlar çok çocukça insanları rahat bırakın ve bi psikoloğa gidin. İlerde kötüye kullanan olur bu garip hallerinizi. Belki konu yalan boşuna yazdım bunları ama dilerim gerçek değilsiniz durum vahim.
Ben beni seviyor demedim once bir duzgunce oku. Ikincisi kimseyi rahatsiz ettigim yok. Sadece bir selam yazdim konusmak istemezse kimseyi zorladigim yok

Birde dayanamadim yazdim ben. Ama cevap yok :KK43:

Ben ne yazdiginizi gercekten merak ettim.
Bu arada gunluk hayatta kimseyle iletisim kurmuyor musunuz? Ben asansore bindigimde, biri bana yol verdiginde, kasiyere ne bileyim iste interaksiyon kurdugum kisilere saygi duydugumdan gozunun icine bakar, gulumser, tesekkur ederim. Bu basit bir gorgu kurali saniyordum ben ne gibi bir anlami olabilir ki.

Bu arada gunluk hayatta kimseyle iletisim kurmuyor musunuz? Ben asansore bindigimde, biri bana yol verdiginde, kasiyere ne bileyim iste interaksiyon kurdugum kisilere saygi duydugumdan gozunun icine bakar, gulumser, tesekkur ederim. Bu basit bir gorgu kurali saniyordum ben ne gibi bir anlami olabilir ki.
Selam nasilsin yazdim. Yani herkese olmuyor tabi bu.

Aynen görgü kurallarını yada nezaketen yapılan şeyleride sürekli aşk hoşlanma bana ne hissediyor bi durup düşünseniz artık diyorum

Sen umutsuz venassa bi salın şu adamları gerçekten bence ilişkiden önce bi kendinize sorun nere gercekten neyi arıyorum neyi bekliyorum neyi istiyorum bunları yapmadan sağlam bir ruha gelmeden istediğiniz kadar bulun sürmez kuzum sürmez ablam sürmez bence kendinizi özgüvenlerinizi duygularınızı düşünceleriniz eksiklerini telafi edin zaten olur burda aslında herkes sizin iyiliğiniz için uyarıyor bakın bir gün bu hassasiyetlerinziden faydalanan insanlara denk gelip daha da cıkılmaz hale getirmeyin hayatlarımızı lütfen bizede yazık

Back
X