Biricik kelebeğim selin'imin doğum günü

tlyonl2009

canımın yarısı kızım
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2008
6.409
0
156
Antalya
kızlar doğdu doğacak derken yaşlarını bile kutladık.zaman o kdar çabuk geiyorki anlamak mümkün değil.hayatımızdaki en anlamlı mucizenin ilk gününden bu ana kadar hep birlikte olduğumuz iyiyi sevinci üzüntüyü paylaştığımız tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.iyiki varsınız ve sizi kızımla kocaman öpüyorum.
geç kalmış doğum günümüzden resimlerimiz.
opuyorumnanaktan

1resiml.jpg

selin kelebeğin ömrü uzun bahtı açık olsun yüzünden gülümseme hiç eksilmesin nice yaşlara prensesim benimmmmmm

Allah nazarlardan korusun çok tatlıydı minik kelebek.Alkış seslerini duyduğundaki o mutluluğunu unutamıyorum yüzü hep gülsün, ömrü uzun olsun,sevdikleri hep yanında olsun inşallah.

Allah nazarlardan korusun çok tatlıydı minik kelebek.Alkış seslerini duyduğundaki o mutluluğunu unutamıyorum yüzü hep gülsün, ömrü uzun olsun,sevdikleri hep yanında olsun inşallah.

arzuuuuu canımmm benimmm çok saolll.ayy bide slayt gösterisine kalsaydın kendi minik hallerine bir bakışı vardıki...opuyorumnanaktan

Çokkk güzel olmuş herşey arkadaşım.Ellerine sağlık.

Kuzumunda doğum günü tekrar kutlu olsun nice mutlu,huzurlu senelere.

Canım benim ellerine sağlık herşey çok güzel görünüyor. Allah gelinlik giydiği günleri göstermeyi nasip etsin. Nice senelere kuzum... Öpüyoruz kocaman a.s.

Back
X