Birikim için araba yükseltmek mi yoksa her ay çeyrek alıp biriktirmek mi

Bı iki sene öncesine kadar araba yatırım olurdu ama artık öyle değil.o devir geçti bence arabayı değiştirin çok eski ama yatırım olarak dusunmeyin

Kızlar merhaba malesef çok tutumlu birisi değilim. Bu sene araba kredisi vs çok para biriktitemedim. Ama birikim yapmak istiyorum sizce araba için kredi mi çekip araba mı yüksel teyim yoksa her ay çeyrek mı alayım. Biraz fazla harcayan birisiyim ve aileme de veriyorum. Kiram 15 bin şuan 17 bin kredi ödüyorum. Borçlarımı yapılandırdım. Meslekten 4 . yılım.
Birikim için araba yükseltilmez. Çünkü hem arabayı kullandıkça eskir, değeri düşer hem de arabanın da bir sürü masrafı var; mesela bakım ücreti, vergisi, kışlık lastikleri, yakıtı.

Bu arada bir yorumda gördüm hak verdim. Her ay çeyrek altın alamayabilirsin çünkü altın yükseliyor.

Bence sen ihtiyaç kredisi çek. En fazla ne kadar ödeyebilirsen o kadar çekersin. O parayı altın, gümüş fonuna ve benzeri fonlara yatır. 3-5 sene sonra ev veya araba peşinatın çıkar. Ytd.

Kızlar merhaba malesef çok tutumlu birisi değilim. Bu sene araba kredisi vs çok para biriktitemedim. Ama birikim yapmak istiyorum sizce araba için kredi mi çekip araba mı yüksel teyim yoksa her ay çeyrek mı alayım. Biraz fazla harcayan birisiyim ve aileme de veriyorum. Kiram 15 bin şuan 17 bin kredi ödüyorum. Borçlarımı yapılandırdım. Meslekten 4 . yılım.
Arabani yükselt haricinde de kıyafetine tatiline harca. Yüzme Spor salonuna vs git kendine yatirim yap bence. Ben olsam öyle yapardım. Arabayı yukselttikten sonra Euro alabilirsin biriktirip tatile falan harcamaya

Araba yatırım aracı olmaktan çıktı altin ve gümüş alabilirsiniz bence, özellikle bu ara uzmanlar gümüşün ileride çok degerlenecegini söylüyor, ne kadar doğru tabi bilmiyorum, yatirim tavsiyesi değildir:))))

Birikim için araba yükseltilmez. Çünkü hem arabayı kullandıkça eskir, değeri düşer hem de arabanın da bir sürü masrafı var; mesela bakım ücreti, vergisi, kışlık lastikleri, yakıtı.

Bu arada bir yorumda gördüm hak verdim. Her ay çeyrek altın alamayabilirsin çünkü altın yükseliyor.

Bence sen ihtiyaç kredisi çek. En fazla ne kadar ödeyebilirsen o kadar çekersin. O parayı altın, gümüş fonuna ve benzeri fonlara yatır. 3-5 sene sonra ev veya araba peşinatın çıkar. Ytd.
Altın fonu nasıl oluyor

Arabani yükselt haricinde de kıyafetine tatiline harca. Yüzme Spor salonuna vs git kendine yatirim yap bence. Ben olsam öyle yapardım. Arabayı yukselttikten sonra Euro alabilirsin biriktirip tatile falan harcamaya
Çok haklısınız bu sene yüzme kursuna gidecektim vazgeçtim. Her şey de para değil en iyi yatırım kendisine yaptığı yatırım. En güzel yaşlarımız geçiyor . Aslına gezip, kendimize yatırım yapıp geri kalanı da biriktirme liyiz

ben kredi çekme diyenlerdenim. Faizden dolayı malının bereketi olmaz. Sırf dini hassasiyetlerden dolayı "çekme" dememiz gerekir. Görünürde kâr ediyor gözükürsün ama enflasyon farkını halkın ödediğini biraz araştırınca anlarsın. altın biriktirebilirsin. Bereketlidir. Küçük bir ev alabilirsin. Hemen satamazsan gittiğinde kiraya verirsin. O arada satılır.

Back
X