- 21 Mayıs 2013
- 6.798
- 8.410
- 198
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #3.881
Ay inş..
göbüşüm kendini gösterdi kilo 4 kilo oldu valla çok alcam diye aklım çıkıyor
sürekli acıkmıyorumda ama napcam bilmem
İşte o ince çizgiyi aşmamak lazımda...eccük bazen aşıyomuyum acep bende.. eşime göre pintiymişimde ben:)
kocam totomo bi vurur ben yuvarlanarak giderim doğumaye kızz can boğazdan gelir
hergün mü hamileyik
doğumdan sonra tutarsın boğazını verirsin kilocukları
canım 500 t dediği hattın adı:))ya arabayla toplarım hepinizi 500 tl ye 10 kez gider gelir :)
kocam totomo bi vurur ben yuvarlanarak giderim doğuma
yk kız ben veremem daha zor
hemen kurbanda tatile gidicem
boğazımı tutuyorum
Yok şimdilik o kadar değil.. Ama şimdi indirimler var ya.. kazak almak istiyom.. sonra yokyok almıyim boşver diyom.. gidiyom geliyom ..kaldım iki arada deredeKIZLARIMCANLARIM 5 kuruşu bile hesaplar hale gelirsen kork kendinden :)
Evet canım gidicem 2 aylık falan olcak tambebekle tatilemi gitcen
canım 500 t dediği hattın adı:))yoğsam 500 tl ye gidilrmi bir yere
otur aşşa bahara ne kaldıYok şimdilik o kadar değil.. Ama şimdi indirimler var ya.. kazak almak istiyom.. sonra yokyok almıyim boşver diyom.. gidiyom geliyom ..kaldım iki arada deredemont alıcam alsammı almasaamı diyom.. bir yanım al boşver desede ..şişştt sus otur aşşa diyor bir yanımda.. at birikime ona vereceğin parayı diyom
Evet canım gidicem 2 aylık falan olcak tam
yok canım ya .. sen benim idolümsün birikimde:))fena gaza geitiryorsun benide.. :)cimri olsan evine bir çöp almazdın:))rahat ol relaxx:)eilenn kulcesine yandigim
Benim cizgi silinmis
KIZLARIMCANLARIM ekürim ne bilim ya cimrimi oldum nooldum
Eyvahlar olsun.
Yok canım olmaz ablamlar la gidicez inşzor olmazmı bilemedim
İşte seneye kışa ölmessek hazırlık be yaa:)hiç olmasa giyecek kesin alırdımda.. çok şükür var.. idare ederim olanlarla diyorum.. şimdilik oturdum aşşşaa:))otur aşşa bahara ne kaldı
Genlerim iyi anacımadam yüzünde olmayan kırışıklıklara bakmıyomu
Yok şimdilik o kadar değil.. Ama şimdi indirimler var ya.. kazak almak istiyom.. sonra yokyok almıyim boşver diyom.. gidiyom geliyom ..kaldım iki arada deredemont alıcam alsammı almasaamı diyom.. bir yanım al boşver desede ..şişştt sus otur aşşa diyor bir yanımda.. at birikime ona vereceğin parayı diyom
estagfurullah canım.. o ne demek.. öyle deme...ben saf ben cahil zaten bu esk de tramvayıda sevmem
Yok şimdilik o kadar değil.. Ama şimdi indirimler var ya.. kazak almak istiyom.. sonra yokyok almıyim boşver diyom.. gidiyom geliyom ..kaldım iki arada deredemont alıcam alsammı almasaamı diyom.. bir yanım al boşver desede ..şişştt sus otur aşşa diyor bir yanımda.. at birikime ona vereceğin parayı diyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?