- 2 Nisan 2014
- 2.222
- 3.582
- 133
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #6.501
yaptığın şeyler güzel ve doğru canım ama bitki çayı içmeAyy gerçekten mi? Evde dün akşam neler yaptım bi bilsen. Karabiber bal karıştır ye dediler yedim, limonlu sular, sıcak sütler, mentollü şekerler, boğaz gargarasıIhlamur felan içsem mi? Bitki çayı içmeyin diyorlar gebelikte bilemedim.
evde sacak isi nedir biraz anlatirmisinizçok güzel bi konu bende evde saçak işi yapıyorumparamı harcamayıp birikim yapmak istiyorum ama başaramıyorum bende kumbara mı alsam ama para lazım olunca ben o kumbarayı bi şekilde açar o parayı gene alır harcarım altın daha mantıklı gram altınla başlayabilirim
Son bir sayfada olunca göze çarpıyorabooo konu kac ay once acilmis birikimlen aciilmis sonra hamilelik konularina donmus
abooo konu kac ay once acilmis birikimlen aciilmis sonra hamilelik konularina donmus
yok onemli degil tabiki diger sayfalarin hepsi zaten birikim konusulmus aman konu bebisler olsun.bi bebis annesi olarak hayattaki en guzel birikim o aslinda..Konu dışı yazdık kusura bakmayın kızlar :)
E yani. Birikimlerin yarısı bebeğin olunca ister istemez bebeğe dönüyor. :)Son bir kaç sayfamız öylebenim birikimlerin yarısı bebeğe artık
Bir şekilde illaki konu dışına çıkılıyor. O kadar sorun değilKonu dışı yazdık kusura bakmayın kızlar :)
Allah bereket versin :)bende bugun pet siseden kumbara yaptim kendime simdilik 100 lira koydum
amin insallah canim calismiyorum ama olsun akmasada damlar.Allah bereket versin :)
Bende çalışmıyorum. :) dediğin gibi akmasa da damlar :)amin insallah canim calismiyorum ama olsun akmasada damlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?