- 30 Haziran 2015
- 4.748
- 4.508
- 133
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #7.721
Aylık toplam ne kadar gelirsiniz var ? Çünkü biraZ ona da bağlıMerhaba bende ufak ufak birikim yapmayı sevenlerdenim.keşke çok olsa da çok biiriktirsem
neyse bi süredir excel de harcamalarımızı yazıyorum. 10 günlük 450-500 arası bişey harcamışız. market, ekmek, sigara, kıyafet(2 bluz gömlek kemer vs) aklınıza ne gelirse 1 lira bile olsa yazdım. Sizce çok mu? market alışverişinde epey bişey aldık bayrama kadar pek bişey almayız ufak tefek şeyler hariç.
5000 e yakınAylık toplam ne kadar gelirsiniz var ? Çünkü biraZ ona da bağlı
Ozaman normal canım . Kılk aylik gelirim 3 bin de desen gene de normal. 10 günde bu şekilde devam edilirse ayda 1 500 lira tutarında ev masrafı çok değil bence.5000 e yakın
Bin lira pardon5000 e yakın
ramazan ayında genelde herkes öyle oluyor :)Bizde bu ay fazla acildik oruclu olunca gozumuz ac alisveriste ne gorursek aliyoruz
Gitti bugun yine 43 tl. alisvrise ..
düğün takısı ne oluyor cnmDün saçımı boyattım 110 TL
Arkadaşıma düğün takısı aldım 230 TL
Anneme çamaşır aldım 10 TL
Bugün evden çıkmadım çok şükür para da harcamadım :)
Can'ım çok yakın arkadaşım kolye aldım o yüzden :) ama o kadar kıymetliymiş ki işim çok yolunda gitti..düğün takısı ne oluyor cnmçeyrek altın desem bu fiyata çıkmadı diye biliyorum
anladım canım :) güzel günlerde kullanır inşallah arkadaşınCan'ım çok yakın arkadaşım kolye aldım o yüzden :) ama o kadar kıymetliymiş ki işim çok yolunda gitti..
Benim Bi kolyem vardı onu beğeniyordu 3 yıl önce aldığım kuyumcuya gittim.Diğer dükkanda var 285 TL denildi o gün çıktım gittim 1 hafta sonra geldim kalmamış siparış verelim şu gün gelcek dediler. Araya Ramazan girdi gidemedim :) perşembe altın düşünce gittim yine yoktu. Kaçıncıya geliyorum falan dedim bu cumartesi kolye gelmişti :) altın çıktığı için 295 lira olmuş. Ama beni 1buçuk aydır oyaladıkları için mahçup oldular, ben alcağım Zaman altın ucuzdu falan dedim en son 230 liraya verdiler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?