- Konu Sahibi sempatik_kiz
- #10.981
hafta başından meraba kızlar..Geçen hafta yoğundum biraz okudum ama katılamadım sohbete..birikim iyi gidiyor çok şükür.. Hafta sonu bende alışveriş yaptım eve..200 e yakın tuttu...Bugün yemek derdim yok..dünden kalan yemekler var..
merhaba canım, hoş geldin... :) ben de pek giremiyorum, girdim mi de böyle gözünü çıkarıyorum... :))

..benimde bi kaç kilo fazlam var facede bi grup var canan karatay dieti yapıolar..Nasıl çok kilo veren var sende bak istersen..Kuzen eklemiş beni ekleyim senide istersen takip edersin
..benimde bi kaç kilo fazlam var facede bi grup var canan karatay dieti yapıolar..Nasıl çok kilo veren var sende bak istersen..Kuzen eklemiş beni ekleyim senide istersen takip edersin 

devam ediyorum, ama her akşam davet, çeşit çeşit yemekler, pastalar, börekler, birini atlatsam diğerine yakayı kaptırıyorum, işim çok zor çoook... :))
  devam ediyorum, ama her akşam davet, çeşit çeşit yemekler, pastalar, börekler, birini atlatsam diğerine yakayı kaptırıyorum, işim çok zor çoook... :))

evlat gibisi yok... hele de kız... :))
 evlat gibisi yok... hele de kız... :))