Birikim Yapmak Istiyorum

manolyam38

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2013
7
0
6
- Yurtdışı
merhaba hanimlar birikim yapmak istiyorum bagzen tutuyorum kendimi sonra birden basliyorum harcamaya lutfen bana tavsiyelerinizi soyleyin alisverise cok harciyorum 2 senelik evliyim daha yemegimi pek tutturamiyorum cope gidiyor bagzen yada hazir seylerden biseyler yapmaya calisiyorum onlarda daha pahali oluyor.
ev almak istiyorum 2sene icerisinde lutfen bana yardimci olun nasil tasarruf yaparim nasil para biriktiririm.
carsiya gittigimde ne yapmaliyimda parami harcamamaliyim
yorumlarinizi bekliyorummm...

Merhaba arkadaşım.. parasını bol harcayanlardan biriside benim :)) uzun bir süredir hayatım sanal alem oldu. tabii tasarruf da şart , bende sanal alem üzerinden tasarrufuma kolaylık sağladım. parabilir .com diye bir site üzerinden yaklaşık 1 yıldır baya güzeel tasarruf yaptım. tavsiye ederim bi göz at derim en azından

merhaba, calisip calismadgnizi yazmamissnz ama eski musrif yeni tutumlu olarak onerim altin, dolar, euro gbi yatirimlar yapmaniz. tabi bn altindan zarar ettm o ayri ama :) kesinlikle parayi tl olarak birakmamnz gerekiyor. o zaman kiyamazsnz. durumunz varsa ev icin kredi cekin faize yazik ama en azindan mecbur kalip odersinz. bir de alisverise cikarken yaniniza az para alin mesela 50tl kalanini evde birakin, kk larindan vazgecin ;)

Back
X