- 1 Mart 2010
- 45.251
- 115.492
- 1.123
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #6.181
İyi ol canim kendine duvarlar örmeKızlar merhaba. Sabah 6'da kalktım.Adetliyim namaz kılamadım. Kızıma kahvaltı hazırladım, onu yolcu ettim. Kuzucuğum çok erekn gidiyor. 06:45 servise biniyor. Sonra oğluma khavlatı giydir. Arkadaşa oğlumu bıraktım. İşe gittim. 11:30 izin aldım. Kızmın okuluan gittim. Kızım için rehberlikten randevu almıştım. Oradan Rehberliğe götürdüm. Kızım da takıntılar başladı. Düşünce tarzında takıntılar. Eve geldik. saat 15:00 gibi oğlum okuldan geldi. Karşı komşuma bütün komşular gitmiş beni de çağırdılar. ben de gittim. yenice geldim. Sizlere bir bakayım dedim.
Kendi yaptigim tarifi birebir verdim bilemedim ki cnmtr_leliii
benim kurabiyeler çatlak çatlak oldu
neden kii
daha fırındalar..
bende gelebilir miyimŞu kurabiyeden ben de yapacağım. Okullar 2 gün tatil edildi burada. Ama ben de işe gideceğim. Çocukları ananeye bırakayım dedim ama o kadar soğuk ve tipi var ki eksi 14 derece bugün. İnanın işten bugün çıkarken uçacağım zannetim. Parmaklarımı bir ara hissetmedim. Cumartesi bir arkadaşım ameliyat oldu ona geçmiş olsuna gideceğim. Bundan sonra evde pijama partileri yapacağım. Kocasından bunalan tüm arkadaşları bekliyorum:)
bende gelebilir miyim
bunalmak demeyelim de sürekli dip dibe olmanın vermiş olduğu bi sıkıntı var da bende
Ne veriyolar kapim tabagimi gidimbirlikte misafir olsak yaKrew 'a..gerçi benim bebe yok ama olsun ben kendim bebe sayılırım
siz ailecek seviyorsunuz maşallah atıştırmalık şeyleri.
Baksana şuan kurabiye yarışması var yemek topiğinde,katılsana sende..belki kazanırsın
Kiz ciftetellide oynarizEvet yaa dörtlü nazah sta trlelli geztapo..arada karanfilceyle papatya girer biz çay doldurmaya kalkarız off hayal ettim ne güzel olurdu
Kiz ciftetellide oynariz
Sizin su mili yururuzzzYok mezdeke oynarız :)
Biz varız kuzu bunalma ...azcık çikip yürüseydin bacıSizin su mili yururuzzz
3gundur evden disari adim atmadim
Kimseyi gormedim annemi bile (babam evde die cikmyrum) cok tuhaf oldum
Kimsem yokmusta yapayalniz kalmisim gibi internette olmasa bunalirdim heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?