• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birikti. Ayrılma karahrı.

evet bu çok net. sen bu adamdan ayrılmalısın.. ama böyle elin kolun bomboş değil. o adamla değil ömür 1 dakika geçirilmez. herşey tölere ediliyor da, cimri erkekle olmuyor canım

Kızlar merhaba. Eşimin işi geliri çok iyi. Ben çalışmıyorum. Lisans mezunuyum.
Eşim kazandığı parada hiçbir şekilde bana söz hakkı tanımiyor. Bir yakınına borç vermiş, baya yuklu miktarda. Tesadüfen öğrendim ve ona sorduğumda "istedigim yere borç veririm bu kimseyi ilgilendirmez" dedi.
En ufak tartışmamizi annesine söylüyor. Ailesi herşeyi biliyor bizimle ilgili. Sorunlarımızı krizsiz atlatamiyoruz.
Ayrılma kararı aldım ondan hiçbir şey istemiyorum. Anlaşmalı bosanacagim. Kizlar ama altınlarimi bile bana vermek istemiyor. Ben bu adamdan ayrilmaliyim değil mı ben?
Neden anlasmali bosaniyorsun? Hakkin neyse soke soke al. Ayrica bir lisans mezunu neden kocasinin eline bakar aklim almiyor. Bunun icin mi okudunuz?

dolduruşa geldiği kesin ama kim kim ?
Seni sevmeyen biri şöyle düşün bu konular olmadan önce iyiydiniz heralde ama birden bu konular çıkmış belliki.

Kaynanan sana karşı nasıl davranıyor ?Parayı verdiğiki kişi çok yakınınızmı ?

Hayir canim ya daha yeni evliymissiniz.daha sakin ve sabirli davran iyi dusun sonra karar ver.hemen silip olmalisinatma.bosanmak kolay ama ya sonrasi.dul genc bi kadin olarak agir bi mucadele icinde olucaksin bunu unutma.sabret dusun toparlamaya toparlanmaya calis ha baktin olmuyo yine bosanirsiniz.ama sakin daha sakin davran

Hayir canim ya daha yeni evliymissiniz.daha sakin ve sabirli davran iyi dusun sonra karar ver.hemen silip olmalisinatma.bosanmak kolay ama ya sonrasi.dul genc bi kadin olarak agir bi mucadele icinde olucaksin bunu unutma.sabret dusun toparlamaya toparlanmaya calis ha baktin olmuyo yine bosanirsiniz.ama sakin daha sakin davran
Çok denedim
Sabrettim beni anlamayan ailesine karşı beni korumayan, annesine çok zayıf bir adam

Kızlar merhaba. Eşimin işi geliri çok iyi. Ben çalışmıyorum. Lisans mezunuyum.
Eşim kazandığı parada hiçbir şekilde bana söz hakkı tanımiyor. Bir yakınına borç vermiş, baya yuklu miktarda. Tesadüfen öğrendim ve ona sorduğumda "istedigim yere borç veririm bu kimseyi ilgilendirmez" dedi.
En ufak tartışmamizi annesine söylüyor. Ailesi herşeyi biliyor bizimle ilgili. Sorunlarımızı krizsiz atlatamiyoruz.
Ayrılma kararı aldım ondan hiçbir şey istemiyorum. Anlaşmalı bosanacagim. Kizlar ama altınlarimi bile bana vermek istemiyor. Ben bu adamdan ayrilmaliyim değil mı ben?

Ama ben aranızda çok büyük sorun göremedim en azından boşanma derecesinde ..
Sanki bir müddet konuşup rahatsızlığınızı tepki vermeden suyuna giderek tartışabilirsiniz.
Siz hemen ayrılma, altın paylaşma durumlarına düşmüşsünüz neden ki ?kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama en ufak bir çatırdamada hemen boşanmayı düşünmemelisiniz.

Seni sevmeyen biri şöyle düşün bu konular olmadan önce iyiydiniz heralde ama birden bu konular çıkmış belliki.

Kaynanan sana karşı nasıl davranıyor ?Parayı verdiğiki kişi çok yakınınızmı ?
Kayinvalidem ortada gibi duruyor ama aslında oğlundan tarafa

Ama ben aranızda çok büyük sorun göremedim en azından boşanma derecesinde ..
Sanki bir müddet konuşup rahatsızlığınızı tepki vermeden suyuna giderek tartışabilirsiniz.
Siz hemen ayrılma, altın paylaşma durumlarına düşmüşsünüz neden ki ?kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama en ufak bir çatırdamada hemen boşanmayı düşünmemelisiniz.
Bunu eşim başlattı once. Hatta protokol getirdi bana anlaşmalı boşanma için bundan 5 ay önce kadar.

Valla tam bosanma falan diyecektim ama ta ki su mesajini gorene dek.

Bunu eşim başlattı once. Hatta protokol getirdi bana anlaşmalı boşanma için bundan 5 ay önce kadar.

Ne yapmaya calisiyor ya bu adam.
Sen al gul gibi kadini, hor gor, sonra da bosancaz de hem de anlasmali.

Bak bacim anlasmali falan bosanma.
Mal istemiyorum falan da deme.
Bu adam senin hayallerini mahvetmis baksana. Hem de yoktan yere.

He adamdan gelecek mali mulku istemiyor musun? Yine de al. Bir hayir kurumuna bagisla.

Bide boyle erkekleri inanin anlayamiyorum.

Yahu bu kadin sana once Allah'in emaneti, sonra ailesinin emaneti.

Nasil boyle davranabilirsiniz???!

Problemler olmadan önce her akşam evdeyken konuşuyorlardı. Şimdi dışarda konuşuyorlar saatlerce
Belki olum çalışan eve para getiren sensin hesap vermene gerek yok felan diyordur devamlı olundanda para alıyorsa ?

Yani belkide kaynanan hiçbirşekilde karışmıyor bilemem

genel anlatmasanız da makul değerlendirme yapsak

yeni evliyiz demişsiniz 5 ay önce boşanmak için protokol getirdi demişsiniz

yeni evli kaç aylık oluyor

ben 10 küsür yıllık evliyim bana göre yeni evli 2-3 yıllık evlidir bir yıllık evliye göre 2 aylık evli

adamın tek sıkıntısı borç vermesine karışman mı

yüklü miktar nedir

bana göre 250.000 bir başkasına göre 2.500

senin hayat standardını oynattı mı bu borç yoksa sen sadece duydun mu

gerçekten borç mu kime

annesinin yanında beni korumuyor

neden korusun bir birey olarak siz kendinizi korursunuz

ya da korunma ihtiyacınız olan ortamlara girmeyin

siz de anneniz ve eşiniz arasında olan sıkıntı da buradaki çoğu kişi gibi annenizi tercih edebilirsiniz belki

iki taraflı ilişki bitti ise tabii boşanılır da karşılıklı çaba harcanmadan hemen boşanılacaksa neden evlenilir

aradaki tek sıkıntı para ise o çözülür bana karışamazsın demesi ise bence o da çözülür

Eşim kazandığı parada hiçbir şekilde bana söz hakkı tanımiyor.

nasıl bir söz hakkı istiyorsunuz mesela

burada çoğu kadının kocam maaş kartımı istiyor konusuna herkes vermeeeee, sen bir ay o para için çalışıyorsun o parayı KENDİNE harca diye yazılıyor

hatta kocana verme annene ver senin için biriktirsin yorumları dünya alkış alıyor

adamda çalışıyor kazanıyor ve kendince parayı yönetiyor

siz nasıl bir söz hakkı istiyorsunuz ya da size hiç para vermiyor sana bu 50 lira bir ay yetecek mi diyor

Ya kimse kusura bakmasin da eger kadin calismiyorsa verecek tabi ki de parasindan.
Evlendikten sonra senin benim param mi oluyor ya yapmayin Allah askina.
Artik ortak bir yuva icin, ortak bir gelecek icin gunlerini geciriyorsun.
Bu kadini hizmetci olarak almadiysa eger, bal gibi de verecek.

Zaten bosanmalarin cogu da bundan cikiyor, yok senin paran, yok benim param. Yok senin annen, yok benim annem. Arkadaslar oyle bir dunya yok.
Senin benim olamaz evlilikte!!!

Ama kadin cok yuklu paralar harciyorsa, adam da keza oyleyse... Orda durulcak iste ya da cok yuklu evinin gecimini sarsacak kadar borclara yardimlara giriyorsa esin haberi olcak.

Az once de belirttigim gibi kadin kocasina, kocasi da karisina once Allahin emaneti, sonra ailesinin. Emanete hıyanet olur mu hic??!

Annesiyle esinin yerleri de farkli. Ne birini dusurecek ne digerini.

Back
X