BİRİLERİ GEÇMİŞİ UNUTMANIN PİŞMANLIĞIN ÇARESİNİ SÖYLESİN NE OLUR

mutluluk1982

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2015
700
333
42
Eşimden ayrıldım. ikinci kez hemde.12 yıllık evlilik bitti. çok affetim.çok mücadele ettim ama hala keşke diyorum. Aldattı hakaret etti.Yıllarca çalıştım banka kartımı eline verdim. Ev mal mülk aldık. hiç emeğimin karşılığını alamadım. Ama o evlendi. üstelik hemen 3-4 ay sonra..ve çok mutlu.şimdi deliriyorum.onu ödüllendirdim boşayarak.üstelik elimde o kadar delil varken 2 ayda kaç tane kadın hatta kendi itirafları neler neler..ama hiçbirini kullanmadım. aylık 500 TL nafaka birde evim var. iki kız çocugum.büyük kız çocugum 12 yaşında hergün beni teselli ediyor.anne ne olur diyor düzel artık.o değmezdi sen çok mücadele ettin diyor. Ama hep onunla ilgili iyi şeyler aklıma geliyor.Hatta ayrıldıktan sonra hemen tekrar aradım yuvana gei dön diye.çcuklar için deidm. ben evleniyorum dedi. ne çabuk unuttun 12 yılı deidm. sana tavsiyem hep kötü şeyler aklına gelsin dedi. ama gelmiyor. neden pişmanım neden gurursuzum neden özlüyorum. neden hala onu takip ediyorum.neden hala evlendi belki boşanırdı geri döner diye umut ediyroum. çok sıkıntı çektim çok..ama hep kendimde de suç buldum. değerini bilemedim dedim. kıymetini bilemedim dedim. ama o da hiç mücadele etmedi. aldattığını öğrendim affettim.hemen zaman kaybetmeden başka birini buldu. hep böyle yaptı. sonra da karşıma geçip gerçekleri öğrenmek hata idi. ben seni arada sırada aldatıyordum.her zaman dğeildi .tüm erkekler aldatıyor eşini dedi. sen hata yaptın dedi. ve gerçekleri öğrendiğim için eşşekler gibi pişman oldum.ama neler öğrendim neler.adam yıllardır beni aldatıyor.konuştuğu kadınları 3 yıldır tanıyor . biriyle buluşyor ..daha önceki aldığım yerden alayınm diyor.. bu kadar şey yaşadım neden arkadaşlar unutamıyorum.. şimdi çocuklarımada bakamıyorum.ilk sıralarda ölmeyi çok düşündüm.hatta dünde yine nerdeyse artık bu düşünceler pişmanlık gitmiyor.ölüeyim kurtulayım deidm. bu acıları kızlarıma aileme yaşatmamın anlamı yok dedim.benim bu halimi hergün görüp acı çekeceklerine bir gün ağlarlar iki gün ağlarlar eninde sonunda unuturlar dedim.ama küçük kızm öyle bir sarıldı ki 3 yaşında sanki hissetti..yemiyorum.içmiyorum.gülmüyorum. 7 ay oldu. hala pişmanım diyorum.pişmanım dedikçe etrafımdakiler delirmişsin diyorlar.ama yapamıyorum. onu yeni eşiyle hayal ediyorum kafayı yiyrum.kzım her haftasonu gidiyor.soru yağmuruna tutuyorum.ona nasıl davranıyor seviyormu filan filan.. kızım da anne babam çok mutlu artık onu unut diyor. o haketmiyor diyor.sen elinden geleni yaptın diyor.ama bnu şu kuşbeynimin içine yerleştiremiyorum. artık çocukları ona vermeyi düşünüyorum. kendimle ilgilide buraları terkedip kardeşimin yanına istanbula gitmeyi düşünüyorum. başka çarem kalmadı. aslında ölmeyi istiyorum ama buna Allah bir kere izin vermeid. şimdi ölmeyi denesem öldürmeyen Allah öldürmüyor sakat filan kalırım diye düşünüyorum. ne olur bana psikolaga git demeyin..aylardır gidiyorum. ama beynimdeki düşüncelerin oluşmasına engel olamıyorum.hep aklımda o var.hep onu rüyamda görüyorum. hep geri gelebilecek umuduyla bekliyorum. üstelik yaptıkalrını herkes biliyor. çevremdekiler ailem kzım dahi birleşirseniz ben evden kaçarım diyor.ailem bizi sil diyor.sana bu kadar acı yaşatan insana nasıl dönersin diyor. arkadaşlarım biz böyle bir ahlaksız adamı evimize almayız senle görüşmeyi keseriz diyorlar. yani bu şehirde bu işyerinde yaşayamam çalışamam o kadar .bunlara rağmen keşke gelse boşansada pişşman olsa da benim kıymetimi anlasa da gelsin diyorum. üstelik gelirse 3.gelişi olacak. ama hep ben istedim. ikinci birleşmeyide ben zorladım. neden kabul etmiyorum adam beni sevmiyor.yalvarıyorum yardım edin..bana geçmişi unutmanın pişman olmamamın yollarını söyleyin.. onu hanımnyla düşünüyorum.hayat kuramıyorum kendime..arkadaşlar ne olur yardım edin..çok pişmanım...çok acı çekiyorum. çok..yardım edin. hatta beyne elektro şok uygulayıp geçmişi sildiriyorlarmış. bunu mu yaptırsam bilmiyorum...hep iyi şeyler aklıma geliyor. kötü şeyleri düşünemiyorum. unutmak mutlu olmak yaşamak istiyorum.. yardım edin..

Geçmişi unutamazsınız. Kabullenirsiniz ve yolunuza bakarsınız. Bu bir seçenektir. Ya da unutmak istemez, geçmişle yaşar, her gün biraz daha dibe çökersiniz. Seçim sizin.
Siz psikologla birlikte aynı zamanda bir de psikiyatriste gitmelisiniz. Bu yaşadığınız olayı takıntı haline getirmişsiniz. Ve zarar verecek düşünceler taşıyorsunuz. Lütfen ihmal etmeden psikiyatristten randevu alın.

Bayaa bi cikmazdasin gibi.
Elektrosok felan.
Bence tasinin.
Istanbula yerlesin.
Bi umut.
Su an oldugun yerde duzelmeyecegin kesin, bi ihtimal orda bisyler toparlanir.
evet hatta işyerimle bugün konuşayım dedim. biraz daha düşüneyim deidm. çünk olmuyor.çocuklarıda verip gideceğim. nolarında hayatını mahvedemem. güya yanımdalar ama onları daha çok üzüyorum. babaları baksın. ben düzelirsem bir gün gelip alırım. işyerimizin şubeleri var istanbulda. aslında kararım değişmeden hemen konuşayım diyorum ama biraz düşüneceğim. çünkü evlendiği hafta istanbula gittim ama hiçbşrey değişmedi. fikirlerimde düşüncelerimde benleydi.sadece bedenim yer dğeiştirmişti. bir hafta yataktan çıkmadım. ağladım durdum. ama şimdi en azından çocuklar ı vereceğim. şu an çocuklara çok zararım oluyor. her gün qağlıyorum. her gün üzülüyorum karşılarında.anne sen babamı biz<den daha çok seviyorsun diyor büyük kzım. bu çok acı.hayır tabiki çocuğumu seviyroum ama nedende geçmiş pişmanlık kurtulamıyorum bu düşünceden. çok özlüyroum. çok..
cevabınız için tşk ederim.

Bu kadar bu erkekleri saplanti haline getiren 2.üyesisiniz :KK12:

Bırakın artık sizi istemeyenlerin peşini kendi hayatınıza bakın :KK12::63:
nasıl ..unutamıyorum.. çocukları ona verip gideyim diyorum ama bunun da çare olmadığını biliyorum. ne yapayım ne ? lütfen yardım edin..nedfes alamıyorum.

Hiç kimse çocuklarınızdan değerli önemli değil.sadece zamana ihtiyacınız var.bu süreçte yalnız kalmayın.aileniz gelsin yanınıza.tatile çıkın.bu yaşadıklarınız zamanla azalacak.allah yardımcın olsun

çocukları vermek ne demek alınıp verilebilen bişey mi çocuklar, çocuk önce annenindir

çocuklar babalarıyla yaşamak isterler mi bakalım 12 yaşındaki kızın ister mi 3 yaşında küçücük çocuğa da elin kadını bakar mı bence sen bunu sırf o kadın kocanı boşasın diye yaparsın yaparsan

kendine gel ve toparlan.ne demek üçünçü defa gelse kabul ederim o seni unutmuş,evlenmiş,mutlu.sen ise sadece kendine değil çocuklarına da bu eziyeti çektiriyorsun.bu kadar mı güçsüzsün bu kadar mı saygın yok kendine?

karşındaki adam olamamış hala ağlıyosun onun için.bak 12 yaşındaki evladın bile senden daha mantıklı.

ben canım cicim çok üzüldüm yazmak istemiyorum hatta daha ağır şeyler yazıp bi nevi tokat gibi yüzüne çarpsın ve ben ne yapıyorum diye düşün istiyorum.

çocuklarını düşün onların günahı yok senin de onlara bu saçma şeyleri çektirmeye hakkın yok.biten bitmiştir bu kadar abartmaya dram haline getirmeye ne gerek var? sonuçta çok mutlu mesut iken ayrılmamışsın defalarca aldatılıp boşanmışsın.

kusura bakma bir erkek için ahlayıp vahlayıp hayatını kenide ve zavallı evlatlarına zehir eden kadınları anlayamıyorum.

ayrılırken bile tekrar bana döner diye delilleri bile kullanmadım ona yinede zarar vermek istemedim. kızlarımın babası dedim. bu duygulardan nasıl kurtulacağım.

adam evlenmiş adam mutlu erkek mi kalmadı dönerse kızın evden kaçacakmış hiç mi bişey ifade etmiyor bu söz bu kadar mı gözün döndü adam ilah mı

cok yazik ediyorsunuz kendinize.
mutluluk sadece 1 kisiyle olmaz. hatta o kisiyle olmayacagini da tecrube etmissiniz 2 kere.
unutun, ve yeni bir hayat kurun, yeniden seversiniz. hic bir yara sonsuza dek acitmaz.

evet hatta işyerimle bugün konuşayım dedim. biraz daha düşüneyim deidm. çünk olmuyor.çocuklarıda verip gideceğim. nolarında hayatını mahvedemem. güya yanımdalar ama onları daha çok üzüyorum. babaları baksın. ben düzelirsem bir gün gelip alırım. işyerimizin şubeleri var istanbulda. aslında kararım değişmeden hemen konuşayım diyorum ama biraz düşüneceğim. çünkü evlendiği hafta istanbula gittim ama hiçbşrey değişmedi. fikirlerimde düşüncelerimde benleydi.sadece bedenim yer dğeiştirmişti. bir hafta yataktan çıkmadım. ağladım durdum. ama şimdi en azından çocuklar ı vereceğim. şu an çocuklara çok zararım oluyor. her gün qağlıyorum. her gün üzülüyorum karşılarında.anne sen babamı biz<den daha çok seviyorsun diyor büyük kzım. bu çok acı.hayır tabiki çocuğumu seviyroum ama nedende geçmiş pişmanlık kurtulamıyorum bu düşünceden. çok özlüyroum. çok..
cevabınız için tşk ederim.

Uvey anneyemi vericeksin minicik 3 yasindaki yavrucagi?
Neden?

Oh ne ala memleket. O çocukları tek başınıza mı yaptınız? Çok sinirlendim. Verin efendim verin. O çocuklarına, siz hayatınıza bakın. Nasıl oluyormus öğrensin. Bakalım mutluluk tam gaz devam edecek mi?
evet sır o kadınla mutlu olmasın diye vereblirdim ama çocukları kullanmak istemedim. ama şimdi çocuklarıma zarar veriyorum. çünkü ben kendimi toparlayamadım. evlendği kadının annesi de zaten evlenmelerine önce izin vermemiş. eski karısı evlendiğini öğrenirse sırf kıskançlığından hasetliğinden çocukları üstünüze atar demiş. o yüzden evlenme kızım demiş. ama benimki tabi para ev malk mülk çok. kadın kaçırırmı.. hepsinde benim emeğim var. haram olsdun.Allaha havale ediyorum. böyle düşünmeseinler diye çocukları verditmedim. ama çok kötüyüm. psikolojik oalrak onlara bakamıyorum. onların yanında cam çerçeve kırdım. ağlıyorum. deliriyorum. ölmek istiyorum diyorum. Alalhım benim canımı al dayanamıyorum diyorum. çünkü o adam bana çok çektirdi. ama mutlu acı çeken ben oldum.. ama çocukalrı vereceğim. bende yaşamak istemiyroum zaten..

kimse senin bebelerine senin gibi bakamaz. ölme ve bebelerinin başında ol... çok günah onlara... sen güçlü ol ki onlarda güçlü kadınlar olabilsin... millet kolsuz bacaksız yaşıyor. evladını kaybeden insanlar var.. böyle zamanlarda bunları düşün haline şükret... sende mutlu olabilirsin... hayat bitmedi... gez toz bebelerini bırakma onlar kız çocuğu kimz senin gibi sahip çıkar olmaz....onların sana ihtiyacı var...

X