ensest de etik de kisiye gore yorumlanarak degisen kavramlar degil.
Ensesti tweety aciklamis.
Etik=ahlakla alakali kavramlar. Bu memlekette Gelenek gorenek olarak da kuzen evliligi gorulur, aykiri degildir bizzat desteklenir cogu yerde, zaten ahlak kavrami dine siki sikiya baglidir, dinen de caizdir.
Banasi sanasi goresi yok bu isin.
Ensest de degil, gayriahlaki de degildir. Ben hos bulmuyorum dersin saygi duyariz da, seninki yanlis bilgi vermek oluyor.
sizin yaşadığınız yerde bu tarz bir durum ahlaka uygun olabilir belki daha önce çevrenizde görmüşsünüzdür ya da sizin ahlak anlayışınıza uygundur size de saygı duyarım hanımefendi. ancak şöyle de bir durum var ben sizin görüşünüze katılmak zorunda değilim. benim ahlak anlayışıma göre de böyle bir durum ters. ama ben yine de tüm iyi niyetimle arkadaşımıza bi cevap verdim bana göre etik değil ama kendiniz için en doğru kararı yine siz bilirsiniz dedim bence siz önce mesajları iyi okuyun sonra da başkalarının düşüncelerine saygı duymayı öğrenin öyle cevap verin.
anlamamakta israr ediyorsun neden acaba?
"Gorusune saygi duymuyorum, gorusun bence yanlis" DEMIYORUM.
"Gorus" degil. Yanlis tanimlarini duzeltiyorum.
Yani:
Kullandigin kelimeler yanlis. Etik degil, ensest diyemezsin.
Bana gore yanlis de, ben yaptirmam yapmam de, burda kurabilecegin butun cumleleri kur.
Konunun etik ve ensest kisminin, senin cevren, benim cevremle ALAKASI YOK.
Benim cevremle ilgili yorum yapmakla, yine konuyu bir yere getirmis olmuyorsun. Hedef saptiriyorsun.
2. Hatta 3. Defa acikladim. Anlayacagini sanmiyorum yine de, yine senin cevren diye devam edeceksin muhtemelen. O yuzden bu son aciklamam.