İsiniz gücünüz geliriniz varmis. Gidin önce cocugunuzun pesine düsün. İlk cocuk babaannenin diyen bir zihniyetin eline vermissiniz. Bunun acısını vicdan azabini cok cekersiniz. Kendinize gelecek planlari yapiyorsunuz cocugunuz ne olacak? Zamaninda kücükmüssünüz annesiz kalmissiniz ve babaniz da ilgilenmemis sizle. Almislar cocugunuzu elinizden. Simdi daha güclüsünüz farkindasiniz artik. Annesiniz ya siz doğurmussunuz ötesi var mi? Nasil evladinizi birakabiliyorsunuz? Halam beni kabul edermi diyeceginize cocugunuzu almanin yollarini arayin. Halanizin oglu size bu yönde yardim etsin. Daha bebek sizinle yeniden cok saglam bag kurabilir hatta hatirlamaz bile ayri kaldiginizi.
Evlilik konusunu ise söyle 4-5 yil erteleyin. Ya daha cok gencsiniz. Karsiniza ilk cikanla evlenmissiniz ikinci cikmis onla da hemen evleneceksiniz, niye? Yeni ortamlara girin, kurslara katilin, tatile gidin. Kendinize yazik etmissiniz ikinci bir sans yakalamissiniz bunu degerlendirin. Halanizi kahretmeye hakkiniz var mi? İstedigi kadar geliri olsun 21 yasinda bir gencle evlenmekle cok büyük bir hata daha yaparsiniz. O insani da düsünün biraz. Daha hayatinin basinda agir sorumluluklar yüklenecek. Ailesiyle karsi karsiya gelecek. Kavga gürültü. Daha bastan belli huzurunuzun olmayacagi. Yaslariniz daha büyük olsaydi farkli yorum yapardim.
Gidin tatil yapin, degisik yerler görün, baska hayatlar, kültürler taniyin. Bu gencecik yasinizda kendinizi ve daha cok kuzeninizi mutsuzluga layik görmeyin. Yardim edin dediniz diye herkes yorum yapiyor. Sizin iyiliginizi ister herkes. Yine de kendiniz bilirsiniz hayat sizin hayatiniz.