Birileri yardım edebilir mi?

Maddi özgürlüğünüz var ,okulunuzu bitirdiniz ve yukarda bahsettiğiniz sizi şu duruma düşüren küçük çocuğu(sizin çocuğunuz) neden yanınıza almıyorsunuz?

Babannesi nasıl vermiyor?Almak istedikten sonra mahkeme verir size o küçücük çocuğu...

Yok yok cümle içerisindeki ' küçük çocuk ' kendi çocuğu değil maalesef ' hala oğlu '

Son düzenleme:
valla 2. seçeneğin sonucuda 1. seçenekle aynı olacağı için (büyük ihtimalle) siz hertürlü zorluk çekeceksiniz...
madem mutlusun ve güveniyorsun aşkının peşinden git derim ben...

bence kesinlikle evlenmeyin hataya düşmeyin neden çalışıp para kazanmayı kendi ayaklarınızın üzerinde durmayı ve kıznızı geri almayı düşünmüyorsunuz inanın hala oğluyla evlenmek için harcadığınız cabayı kızınızı almak için harcayın olmadı hala oğlundadan hamile kalın sonra anlaşamadık hoop çocuk babaneye sonra siz bu sefer teyze oğlu dayı oğlu yada eloğlu kişi önemli değil lütfen biraz vicdan sahibi olun ve cocuğunuz için sıkıntı cekin tekrar evlenmek için deil o cocuğuun psikolojisi ne durumda biliyormusunuz siz emin olun hala oğluyla evlenemediğin için gireceğin psikolojik bozukluktan daha kötü durumda o cocuk babam kendini geliştirmiş senin çalışmana mani olacağını sanmıyorum lütfen cocugunuzu almak için uğraşın o cocugun size sizn bir erkeğe duyduğunuz ihtiyaçtan daha fazla ihtiyacı var lütfen bencil olmayın

Küçük yaştaki çocukların velayeti direk anneye verilir diye biliyorum ben de..Anca annenin ahlaki açıdan bir sakıncası varsa ve bu mahkemede ispat edilmişse anneye verilmiyor-muş...

Yok yok cümle içerisindeki ' küçük çocuk ' kendi çocuğu değil maalesef ' hala oğlu '

Çokta farketmez canım.

Ben bir annenin boşandıktan sonra (heleki çocuğu küçükse) velayetini almamasına tahammül edemiyorum.İşi gücü olmaz,zorluklar içindedir anlarım.Ama bir annenin boşanınca ilk işi yavrusuna kavuşmak için çabalamak olmalı bana göre,aşktan,evlilikten çok önce gelmeli yavrusu.

İsiniz gücünüz geliriniz varmis. Gidin önce cocugunuzun pesine düsün. İlk cocuk babaannenin diyen bir zihniyetin eline vermissiniz. Bunun acısını vicdan azabini cok cekersiniz. Kendinize gelecek planlari yapiyorsunuz cocugunuz ne olacak? Zamaninda kücükmüssünüz annesiz kalmissiniz ve babaniz da ilgilenmemis sizle. Almislar cocugunuzu elinizden. Simdi daha güclüsünüz farkindasiniz artik. Annesiniz ya siz doğurmussunuz ötesi var mi? Nasil evladinizi birakabiliyorsunuz? Halam beni kabul edermi diyeceginize cocugunuzu almanin yollarini arayin. Halanizin oglu size bu yönde yardim etsin. Daha bebek sizinle yeniden cok saglam bag kurabilir hatta hatirlamaz bile ayri kaldiginizi.

Evlilik konusunu ise söyle 4-5 yil erteleyin. Ya daha cok gencsiniz. Karsiniza ilk cikanla evlenmissiniz ikinci cikmis onla da hemen evleneceksiniz, niye? Yeni ortamlara girin, kurslara katilin, tatile gidin. Kendinize yazik etmissiniz ikinci bir sans yakalamissiniz bunu degerlendirin. Halanizi kahretmeye hakkiniz var mi? İstedigi kadar geliri olsun 21 yasinda bir gencle evlenmekle cok büyük bir hata daha yaparsiniz. O insani da düsünün biraz. Daha hayatinin basinda agir sorumluluklar yüklenecek. Ailesiyle karsi karsiya gelecek. Kavga gürültü. Daha bastan belli huzurunuzun olmayacagi. Yaslariniz daha büyük olsaydi farkli yorum yapardim.

Gidin tatil yapin, degisik yerler görün, baska hayatlar, kültürler taniyin. Bu gencecik yasinizda kendinizi ve daha cok kuzeninizi mutsuzluga layik görmeyin. Yardim edin dediniz diye herkes yorum yapiyor. Sizin iyiliginizi ister herkes. Yine de kendiniz bilirsiniz hayat sizin hayatiniz.

Çokta farketmez canım.

Ben bir annenin boşandıktan sonra (heleki çocuğu küçükse) velayetini almamasına tahammül edemiyorum.İşi gücü olmaz,zorluklar içindedir anlarım.Ama bir annenin boşanınca ilk işi yavrusuna kavuşmak için çabalamak olmalı bana göre,aşktan,evlilikten çok önce gelmeli yavrusu.

Elbetteki öyle.. Ama demek istediğim konu sahibinin derdi zaten bu değil.. Kendi çocuğunu değil halasının çocuğunu dert ediyor.. O cümlede de bu şekilde yer alıyordu ' küçük çocuk '..

Ben ne halaya ne oğluna ne eski eşe ne konu sahibine üzülmedim zaten ama her zaman ki gibi ' gerçek küçük çocuk ' lara üzülürüm... Onlar kendi tercihlerinin değil başkalarının tercihlerinin bedellerini öderler çünkü..

kendisi annesiz kalmış, annesizliği bilen biri, nasıl olur da çocuğunu annesiz bırakır.ben olayı böyle düşünmemiştim, madem işin var, kendi ayaklarının üstündesin, 23 yaşındasın daha, evlilik kaçmıyor ya!

Annelik herşeyin üstünde olmalı bence de yaa...Kuzenimle evleneyim derdinden çok önce en büyük derdinin çocuğumu nasıl yanıma alabilirim olması lazım..Emziremedim bile diyorsun,arada görüyorum diyorsun ..Nasıl bu kadar kanıksadın durumu ya anlayamıyorum.....

Kusura bakmayın ama herkes anne-baba olmayı haketmiyor bence.....

Son düzenleyen: Moderatör:
Maddi özgürlüğünüz var ,okulunuzu bitirdiniz ve yukarda bahsettiğiniz sizi şu duruma düşüren küçük çocuğu(sizin çocuğunuz) neden yanınıza almıyorsunuz?

Babannesi nasıl vermiyor?Almak istedikten sonra mahkeme verir size o küçücük çocuğu...

orda kendi cocugundan mi bahsediyor ? :26:

Konuyu okurken ilk aklıma gelen kendi çocugunuzu eski eşinizin ailesine bırakmanıza takıldım.

Ne demek ilk dogan torun babaannenin olurmuş?
Kusura bakmayın da yaşınız küçükmüş sizi kandırmışlar.
Emzirememişsiniz bile, bu vebali nasıl ödeyecekler acaba? :(

Belli ki o zamanlar yaşınız itibariyle sorun etmemişsiniz,
ama şimdi bir yetişkin olarak çocugunuzdan neden ayrısınız?

halanızın oğluyla aranızda kan bağı var teyze oğluyla olduğunda çok daha bağlayıcı şekilde hemde.. ileride çocuğunuz olduğunu düşün çok sakıncalı.. ayrıca seninle evlenmek isteyen kişi 21 yaşında bir çocuk.....

Konuyu okurken ilk aklıma gelen kendi çocugunuzu eski eşinizin ailesine bırakmanıza takıldım.

Ne demek ilk dogan torun babaannenin olurmuş?
Kusura bakmayın da yaşınız küçükmüş sizi kandırmışlar.
Emzirememişsiniz bile, bu vebali nasıl ödeyecekler acaba? :(

Belli ki o zamanlar yaşınız itibariyle sorun etmemişsiniz,
ama şimdi bir yetişkin olarak çocugunuzdan neden ayrısınız?

O babaanne emzirmeye de kalkmıştır Allah bilir....:19:

halanızın oğluyla aranızda kan bağı var teyze oğluyla olduğunda çok daha bağlayıcı şekilde hemde.. ileride çocuğunuz olduğunu düşün çok sakıncalı.. ayrıca seninle evlenmek isteyen kişi 21 yaşında bir çocuk.....

tekrar... ... ... ...

Son düzenleme:

tekrar... ... ... ...

Son düzenleme:

Neden teyze oğlu ile daha farklı oluyor? Merak ettim.

Bizimkilerde teyze çoçukları Allaha şükür gayet mutlu mesutlar.Sorun çocuğun yaşı küçük o yaşlarda ani kararlar vermesi muhtemel çünkü..

Back
X