- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.484
- 448
selam dudi
o bahsettiğin arkadaş benim
ancak yazdıklarım benim ifadem dedim Allahın kelamı öyle
Kuranda kimlerin mahrem kimlerin namahrem olduğu açıkça yazıyor
ablanın kocası ile evlenme işine gelince, hz. osman eşi öldükten sonra eşinin kız kardeşi ile evlenmiş
aynı anda iki kız kardeş ile nikah yapılamıyor.
tabii sizinle empati kuruyorum, insana bazen mantığına yatmayan şeyler garip gelebilir
ancak biz anlamıyoruz diye saçma, olmaz öyle şey diyemeyiz
şüphesiz bizi dünyaya gönderen Rabbimiz, her şeyin en doğrusunu bilir.
mesela yer çekimi kanunu mantığıma bir türlü yatmasa, bu çok saçma diyebilir miyim
bu devirde böyle şeylere inanmayın diyebilir miyim
o benim cahilliğim olur, yer çekimi kuvvetinin var olduğu gerçeğini değiştirmez.
bu arada araştırmalara göre hz. ayşe ile Hz Muhammed sav. efendimiz evlendiğinde 9 yaşında değilmiş
hz ebubekir ve hz ayşenin yaşına ve hicret tarihine bakılınca hz ayşenin genç bir bayan olduğu gerçeği ortaya çıkıyor
hatta makalelerde yaşı da yazıyordu ama ben hatırlayamadım
zaten 16 yaşında bile olsa o coğrafyaya göre evlenmek için ideal yaş
saygılar
o bahsettiğin arkadaş benim
ancak yazdıklarım benim ifadem dedim Allahın kelamı öyle
Kuranda kimlerin mahrem kimlerin namahrem olduğu açıkça yazıyor
ablanın kocası ile evlenme işine gelince, hz. osman eşi öldükten sonra eşinin kız kardeşi ile evlenmiş
aynı anda iki kız kardeş ile nikah yapılamıyor.
tabii sizinle empati kuruyorum, insana bazen mantığına yatmayan şeyler garip gelebilir
ancak biz anlamıyoruz diye saçma, olmaz öyle şey diyemeyiz
şüphesiz bizi dünyaya gönderen Rabbimiz, her şeyin en doğrusunu bilir.
mesela yer çekimi kanunu mantığıma bir türlü yatmasa, bu çok saçma diyebilir miyim
bu devirde böyle şeylere inanmayın diyebilir miyim
o benim cahilliğim olur, yer çekimi kuvvetinin var olduğu gerçeğini değiştirmez.
bu arada araştırmalara göre hz. ayşe ile Hz Muhammed sav. efendimiz evlendiğinde 9 yaşında değilmiş
hz ebubekir ve hz ayşenin yaşına ve hicret tarihine bakılınca hz ayşenin genç bir bayan olduğu gerçeği ortaya çıkıyor
hatta makalelerde yaşı da yazıyordu ama ben hatırlayamadım
zaten 16 yaşında bile olsa o coğrafyaya göre evlenmek için ideal yaş
saygılar