Birilerine anlattığım zaman o işin bozulması..Tesadüf mü bu?

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
Ya böyle de düşünmek istemiyorum ama neden böyle oluyor gerçekten anlamadım. Özellikle aşk meşk mevzularında mesela biriyle görüşmeye başlıyrum önce bişey yokken kimseye anlatmıyorum abartmıyım diye sonra aramız iyi oluyo sonra iş bozuluyor hanii 1 değil 2 değil sürekli aynı şeyin başıma gelmesi tesadüf mü?

Son düzenleme:
Gönül mevzularına bu kadar kafanı takma, tesadüf diye bir şey yoktur. Olacağı yokmuş o işin, senin anlatmanla bir ilgisi yok. Ha sen arkadaşlarına anlatınca kötü bir enerji oluştuğunu düşünüyorsan anlatma olsun bitsin, onların sevgilisi yok, '' olmaması için dua ettim dermişim '' çok itici üsluplar.

Valla canım saçma diyeceğim ama diyemiyorum sanki benimde öyle oluyor hep...Anlattıklarımda öyle fesatlanacak insanlar değil ama bende tutamıyorum içimde açık ağızlıyım...3 günlük bir ilişkim var kimseye söylemeyim dedim ilk abimin eşine söyledim, sonra kankama, sonra iş yerinde arkadaşıma, dün kuzenlerime derken yine herkes öğrendi püfffff:KK14::KK14:.Çok açık ağızlıyım çoooook

bana da oluyor aynısı o yüzden anlatma boşver. gören olursa da ya herşey yeni ciddi birşey yok dersin :KK66:
:KK43:
Gönül mevzularına bu kadar kafanı takma, tesadüf diye bir şey yoktur. Olacağı yokmuş o işin, senin anlatmanla bir ilgisi yok. Ha sen arkadaşlarına anlatınca kötü bir enerji oluştuğunu düşünüyorsan anlatma olsun bitsin, onların sevgilisi yok, '' olmaması için dua ettim dermişim '' çok itici üsluplar.

Ya sadece aşk konularında değil geneld ebaşıma geliyor
Valla canım saçma diyeceğim ama diyemiyorum sanki benimde öyle oluyor hep...Anlattıklarımda öyle fesatlanacak insanlar değil ama bende tutamıyorum içimde açık ağızlıyım...3 günlük bir ilişkim var kimseye söylemeyim dedim ilk abimin eşine söyledim, sonra kankama, sonra iş yerinde arkadaşıma, dün kuzenlerime derken yine herkes öğrendi püfffff:KK14::KK14:.Çok açık ağızlıyım çoooook

Ben de maalesef içimde tutamıyorum :KK43:

bazı insanların yıldızı düşük olurmuş. bu yüzdende çabuk nazara gelirlermiş. Hayatınızda iyi giden şeyleri kesinlikle kimseye söylemeyin.

bazı insanların yıldızı düşük olurmuş. bu yüzdende çabuk nazara gelirlermiş. Hayatınızda iyi giden şeyleri kesinlikle kimseye söylemeyin.

Ama böyle de herkesten saklıyorum gibi oluyor kendimi kötü hissediyorum ama dediğiniz doğru bence çünkü hep aynı şey geliyor başıma :KK43:

Canım banada oluyodu erkek arkadaşımla aram iyi şunu yaptık bunu yaptık böyle böyle diue anlattığımda 1 saate kaz kavga ederdik ve günlerce sürerdi. Bende hiç kimseye bir şey anlatmıyorum artık sende anlatma. Soran olursa aynı klasik konuşuyoruz fena değil falan de.

Aynısı bana da oluyor.

Çok üzülüyorum cidden :KK43:

Canım banada oluyodu erkek arkadaşımla aram iyi şunu yaptık bunu yaptık böyle böyle diue anlattığımda 1 saate kaz kavga ederdik ve günlerce sürerdi. Bende hiç kimseye bir şey anlatmıyorum artık sende anlatma. Soran olursa aynı klasik konuşuyoruz fena değil falan de.

Biz konuşmuyoruz da artık zaten 3 gündür bi sebep de yok bitti herhalde tamamen başlamadan her zamanki gibi :KK43:

Ya böyle de düşünmek istemiyorum ama neden böyle oluyor gerçekten anlamadım. Özellikle aşk meşk mevzularında mesela biriyle görüşmeye başlıyrum önce bişey yokken kimseye anlatmıyorum abartmıyım diye sonra aramız iyi oluyo karşı taraftan ışık alıyorum arkadaşlarıma anlatıyrum onlara anlattıktan sonra iş bozuluyor hanii 1 değil 2 değil sürekli aynı şeyin başıma gelmesi tesadüf mü? Onların sevgilileri yok. Mesela en son olayda bi arkadaşım işte oo ne güzel ben anca kankalarımla takılayım gibi bi laf etti. Hatta görüştüğüm kişiden hoslandıgını düşündüğüm arkadaşım "o bana cok tuhaf geliyo zaten OLMAMASI İÇİN DUA ETTİM dermişim" ahaha dedi. Onlar böyle dediktn sonra aramız bozuluyor adamlarla.Yani böyle kötü düşünmiyim diyorum ama hep mi aynı sey olur.mesela bundan öncekindede cok hızlı gelişmişti arkadaslarıma anlatmadım yine. Nerdeyse sevgili olcak gibiydik arkadaşlarıma anlattım ertesi gün bitti. Böyle bişey var mı gerçekten?

Nazar değiyordur...
Ben buna inanıyorum.
Benim de işle ilgili bir mevzu olduğunda onu birine anlatsam iş daha kötüye gider
Mesela bir sınava mı gireceğim iyi geçti diyelim onu söylediğimde sınavım iyi gelmez.
Bir yere mi başvurdum,eğer duyulmuşsa başvurum olumsuz olur.
Ben de o yüzden söylemyorum artık kimseye bir şey.

herkesten saklayın sizin söylediklediğiniz kişiler sanki size herşeylerini söylüyorlar mı birde böyle düşünün.

tesadüf diye birşey yoktur arkadaslariniz kiskandiklari için iliskilerinize nazar değiyor anlatmamakta fayda var ozelinizi

Nazar değiyordur...
Ben buna inanıyorum.
Benim de işle ilgili bir mevzu olduğunda onu birine anlatsam iş daha kötüye gider
Mesela bir sınava mı gireceğim iyi geçti diyelim onu söylediğimde sınavım iyi gelmez.
Bir yere mi başvurdum,eğer duyulmuşsa başvurum olumsuz olur.
Ben de o yüzden söylemyorum artık kimseye bir şey.

herkesten saklayın sizin söylediklediğiniz kişiler sanki size herşeylerini söylüyorlar mı birde böyle düşünün.

tesadüf diye birşey yoktur arkadaslariniz kiskandiklari için iliskilerinize nazar değiyor anlatmamakta fayda var ozelinizi

Ben de nazar değiyor diyorum ama sonra saçmalama etrafta o kadar mutlu çiftlere nazar değmiyor bana mı değiyor diyorum :KK43: yani her insanın çektigi enerji farklı tani insan aynı olayı 4-5 kez yaşayınca.. Akıllandım artık

Ben nazardan ziyade, karsınıza hep 3 gunluk ask arayan ınsanlar cıkmıs olması daha yuksek ıhtımal dıye dusunuyorum, malum gunumuzde hatırı sayılır fazlalıktalar...

X