- 17 Mayıs 2010
- 4.224
- 13.452
- 408
Canım o patlama sürecine getirme bence işi o çok sıkıntılı oluyor. Gerçekten annemin sağlığını etkiledi bu şey.
Lütfen yapamam ben bunu yapmam de.
Deniyorum sevgili Karincakadin, anneniz icin de cok uzuldum, nasil peki anneniz simdi?
Benim de bir arkadaşım öyle yapıyordu( güya çok yakındık) onun saçma sapan sevgili dertlerini dinlemekten ilişki uzmanı oldum neredeyse aile içinde durup dururken çıkardığı küçük kavgaları dinlemekten bıkmıştım.Benim kendi sorunlarım var annem ile babam boşanmayı düşünüyorlar her gün evde kavga gürültü tabi bu derslerimi arkadaş çevremi etkiledi uyku problemim vardı hergün okula uyuyamamış olarak gözlerim şiş gittim ama arkadaşıma bunu anlatmaya çalıştığımda beni dinlemedi yine kendi dertlerine geçti bildiğin ağlama duvarı oldum başkalarının da dertlerini(ki bunların %90nı sevgilileriyle olan ilişkileri) dinliyordum
Bir gün bunlara baya uzun mesaj ile içimi döktüm yani dedim ben sizin derdinizi dinleyip mutluluğunuzu başkalarından duymak için mi geldim falan dedim biraz sert çıkıştım artık yapmıyorlar
siz de hayatınızdan çıkarın o insanları emin olun hayatınız renklenecektir
![]()
Sormayin lisedeyken vardi bunlardan cok, o zaman da bikmistim ama bu kadar canimi sikmiyordu nasil olsa gormeyecegim diye, yas ilerleyince ciddi ciddi ofke duyuyorum artik.
Ah ne kadar tanidik geldi bunlar bana...benim ailem beni aglama duvari olarak kullaniyor. Annem ve ablam kocalariyla olan her dertlerinde arar bosancam etcem diye aglar zirlar ben sinir hastasi olurum onlar kocalariyla iyi olur. Artik dinlemiyorum. En iyisi dinlememek.
Sizinki de betermis ya, bizde de var o ablalardan bir tane, evine gidemiyorsun resmen cunku mutsuzluk sinmis her yere, sanki bulasici bir sey bu mutsuz olma hali ve enerjisini bitiriyor insanin.