Haklisinz hepiniz son zerresine kadar ama o kadar yerle birimi gururum ağır basıyor onu pişman etmek istiyorum ama ileride korkuyorum tamam belki hata ettim birlikte oldum ama ya evlenmeyi isteyeceğim insan beni bu şekilde kabuk etmezse
Yaptığın hata olabilir devam edersen daha çok hatalara duseceksin. Sen bu durumunu karsindakinede hissettirmissinki sana köle muamelesi yapıyor. Bu benle oldu ayrılamaz kafasında. Kabul edip etmeme meselesine gelince okulunu bitir işine başla o zamana kadar düşünme bunları gerçekten sana değer veren incitmeyen sağlıklı düşünen bir erkek bu durumu pek te sorun etmez seçim sana kalmisHaklisinz hepiniz son zerresine kadar ama o kadar yerle birimi gururum ağır basıyor onu pişman etmek istiyorum ama ileride korkuyorum tamam belki hata ettim birlikte oldum ama ya evlenmeyi isteyeceğim insan beni bu şekilde kabuk etmezse
Haklisinz hepiniz son zerresine kadar ama o kadar yerle birimi gururum ağır basıyor onu pişman etmek istiyorum ama ileride korkuyorum tamam belki hata ettim birlikte oldum ama ya evlenmeyi isteyeceğim insan beni bu şekilde kabuk etmezse
En dogru karari vermissin hakkinda hayirlisi olsunHepiniz sagolun çoğunuz benden buyuksunuz keşke bi zamanlar kendi iç sesimide dinlemiş olsaydım evet şuan itibariyle noktayı koydum mesaj attım ve bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?