• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birileriyle dertleşmeye çok ihtiyacım var

nereden başlıcamı inanın bilmiyorum gerçekten anlatmaya da çekiniyorum çünkü biliyorum bir sürü olumsuz yorumlar alıcam.

Eşimden ayrıldım 11 yıl önce bir tane kızım var 11 yaşında fakat ben bir salaklık yapıp 3 yıl önce biriyle tanışıp çıkmaya başladık.Geçmişte benim de hatalarım oldu ona karşı onun da bana karşı hataları oldu ben yaptığım hatalardan dolayı pişman olup tövbe ettim ve çok şükür 2,5 yıldır da tekrarlamıyorum.Neyse erkek arkadaşımı bu aralar anlayamıyorum sürekli bana tehdit edip bağırıp küfür edip duruyor ilk zamanlarda sesimi çıkarmadım sustum şimdi bende duramıyorum, karşılık veriyorum gerçekten sabredemiyorum son zamanlarda yaşadıklarımı bir bilseniz babam evi terk etti annemle ve kızımla yaşıyorum aldığım maaş 850 tl bununla hem ev geçindirip hemde geri zekalı gibi gittim kredi borcu ödensin diye bankadan kredi çektim ve ben ödüyorum bu krediyi de bu yıl başladım daha işe hem hala iş öğrenmeye çalışıyorum hem de ders çalışıyorum hemde kızıma yardımcı olmaya çalışıyorum bunların hepsini erkek arkadaşım bilmiyor ona sadece bana manevi olarak destek olmasını istedim ama o destek yerine beni çok bunaltıyor artık delirmek üzereyim çevremde kimseye de derdimi anlatamıyorum çok bunaldım tehditlerinden ve bugün evlerine gittim her şeyi anlatıcam babana dedim ama yapamadım.Şimdi ben ne yapıcam artık katlanamıyorum ölmek istiyorum offf daha anlatılacak o kadar çok ayrıntı daha var ki devam edemicem ağlamaktan gözlerim balon gibi oldu

nereden başlıcamı inanın bilmiyorum gerçekten anlatmaya da çekiniyorum çünkü biliyorum bir sürü olumsuz yorumlar alıcam.

Eşimden ayrıldım 11 yıl önce bir tane kızım var 11 yaşında fakat ben bir salaklık yapıp 3 yıl önce biriyle tanışıp çıkmaya başladık.Geçmişte benim de hatalarım oldu ona karşı onun da bana karşı hataları oldu ben yaptığım hatalardan dolayı pişman olup tövbe ettim ve çok şükür 2,5 yıldır da tekrarlamıyorum.Neyse erkek arkadaşımı bu aralar anlayamıyorum sürekli bana tehdit edip bağırıp küfür edip duruyor ilk zamanlarda sesimi çıkarmadım sustum şimdi bende duramıyorum, karşılık veriyorum gerçekten sabredemiyorum son zamanlarda yaşadıklarımı bir bilseniz babam evi terk etti annemle ve kızımla yaşıyorum aldığım maaş 850 tl bununla hem ev geçindirip hemde geri zekalı gibi gittim kredi borcu ödensin diye bankadan kredi çektim ve ben ödüyorum bu krediyi de bu yıl başladım daha işe hem hala iş öğrenmeye çalışıyorum hem de ders çalışıyorum hemde kızıma yardımcı olmaya çalışıyorum bunların hepsini erkek arkadaşım bilmiyor ona sadece bana manevi olarak destek olmasını istedim ama o destek yerine beni çok bunaltıyor artık delirmek üzereyim çevremde kimseye de derdimi anlatamıyorum çok bunaldım tehditlerinden ve bugün evlerine gittim her şeyi anlatıcam babana dedim ama yapamadım.Şimdi ben ne yapıcam artık katlanamıyorum ölmek istiyorum offf daha anlatılacak o kadar çok ayrıntı daha var ki devam edemicem ağlamaktan gözlerim balon gibi oldu

Boşanmış bir kadınsın hayatına birinin girmesi kadar doğal bişey yok ama seçimin yanlış.
Daha fazla eziyet etme kendine bu adamı hayatın da tutarak.
Sen bir annesin tabi kızına yardımcı olacaksın,bilse ne olacak?? Ona ne?
Koskoca bir kadınsın hiç yakışmıyor ağzına "ölüm" lafı.
Evladın için tutunacaksın hayata.
Allah anneni başından eksik etmesin.
Üçünüz kafa kafaya verip destek olacaksınız birbirinize,sırf saygısız bir adam için hayata küsmek niye?

bunca sorunun içinde senin yapacağın tek şey erkek arkadaşından uzaklaşmak.. yeteri kadar sorunun varmış zaten birde enerjini,vaktini ona harcama kalbinide onunla yorma derim.

Son düzenleme:
seni tehdit eden adama hemen yol vermelisin böyle tipler dışarda hemcinslerine laf edemezler kadınlardan çıkarırlar hırslarını adi varlıklar. sen bir KIZ annesisin kızına annene sahip çık ve böyle bir adamı hayatından biran önce çıkart.​

seni neyle tehdit ediyor?
nedir ondan kurtulmana engel olan şey?

Son düzenleme:
Boşanmış bir kadınsın hayatına birinin girmesi kadar doğal bişey yok ama seçimin yanlış.
Daha fazla eziyet etme kendine bu adamı hayatın da tutarak.
Sen bir annesin tabi kızına yardımcı olacaksın,bilse ne olacak?? Ona ne?
Koskoca bir kadınsın hiç yakışmıyor ağzına "ölüm" lafı.
Evladın için tutunacaksın hayata.
Allah anneni başından eksik etmesin.
Üçünüz kafa kafaya verip destek olacaksınız birbirinize,sırf saygısız bir adam için hayata küsmek niye?

haklısınız çok denedim ama olmuyor öle bir tahditler ediyorki korkuyorum

haklısınız çok denedim ama olmuyor öle bir tahditler ediyorki korkuyorum

Bak arkadaşım birbirimize yardımcı olabilmek için burdayız.
Tehdit ettiği konu ne?
Her insan hata yapar,geçmişte yaptığınız bişeyle ilgili mi tehdit ediyor??

yapacağınız en mantıklı şey o adamdan ayrılmak ve çocuğunuzla annenizle daha sağlam sorunsuz bir hayat kurmak.zor zamanlarınızda yanınızda olmayan biri öerak ediyorumda ne için sizinle birlikte???...işinize odaklanın her yanlışın mutlaka doğrusu vardır.ama bu doğruyu çabucak hayatımıza sokmakta bizim elimizde.sizde en kısa yoldan bu ilişkiyi bitirin ve emin olun sizi daha iyi anlayan her durumda sizin yanınızsa olan insan çıkar karşınıza.dediğim gibi yanlışı hayatınızdan atmadan doğruyu hayatınıza alamazsınız

ailemle kızımla ölümle daha bir sürü şey

savcılığa şikayet etsene. ne diye korkuyorsun bir itin havlamalarından....
erkek olsa bir bayana tehditler savurmaz zaten.
onun erkekliği ancak lafta kalır ama sen bir anne olarak hiç korkma, savcılığa git ve o şerefsizi şikayet et.
bak bir daha dolanıyor mu ayaklarının altında....

sizi neden tehdit ediyor siz ayrılmak istediğinizi falan mı söylediniz durduk yeremi başladı bu tehditler

ailemle kızımla ölümle daha bir sürü şey

canım benim böyle bir manyak tam 15 senemi cehenneme çevirmişti hatta ne dayaklar yedi yüzüm gözüm patladı eve gittim. artık bir noktada dayanamadım tehditlerine dayaklarına devam ediyordu. dedim ki alacağı bir canım daha beni ne kadar rezil edebilir ki.
birgün beni yine aradı geleceksin diyorum sana yoksa gelir keserim doğrarım bilmem ne ben ne yaptım ogün biliyormusun...
gell dedim ne yapacaksın gelde gör bakalım sana neler yapıyorum korkmuyorum artık senden elinden geleni de ardına koyma sakın ve daha hatırlamadığım bir sürü şey inan ben bile kendimden korktum o gün... ve o son konuşma oldu ara ara yine aradı tehdit etti bağırdı o bağırdı ben daha çok bağırdım konuşmalarını kaydediyorum polise gidicem şimdi dedim. yani onun taktiğini uyguladım ona ve çok şükür ki kurtuldum sende öyle yap korktuğunu belli ettiğin sürece peşini bırakmaz daha çok ezer..

canım benim böyle bir manyak tam 15 senemi cehenneme çevirmişti hatta ne dayaklar yedi yüzüm gözüm patladı eve gittim. artık bir noktada dayanamadım tehditlerine dayaklarına devam ediyordu. dedim ki alacağı bir canım daha beni ne kadar rezil edebilir ki.
birgün beni yine aradı geleceksin diyorum sana yoksa gelir keserim doğrarım bilmem ne ben ne yaptım ogün biliyormusun...
gell dedim ne yapacaksın gelde gör bakalım sana neler yapıyorum korkmuyorum artık senden elinden geleni de ardına koyma sakın ve daha hatırlamadığım bir sürü şey inan ben bile kendimden korktum o gün... ve o son konuşma oldu ara ara yine aradı tehdit etti bağırdı o bağırdı ben daha çok bağırdım konuşmalarını kaydediyorum polise gidicem şimdi dedim. yani onun taktiğini uyguladım ona ve çok şükür ki kurtuldum sende öyle yap korktuğunu belli ettiğin sürece peşini bırakmaz daha çok ezer..

sağol canım benim ama biz o devreyi geçtik bende çok bağırıp çağırıyorum ama bişey değişmiyor olan bana oluyor boğazlarım yırtılıyor bağırmaktan sonra bne doktorlara

Back
X