• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birileriyle dertleşmeye çok ihtiyacım var

aslında kadınlardada hata var.bi adamla tanışıyoruz adam önce süt dökmüş kedi.herşey olumlu.tabi adam maskeyi çıkarıp gerçek yüzünü gösterene kadar kadınlar herşeyini o adama adamış oluyor.ya bir erkeğin maddi yönden sırtını bi kadına dayaması nedir ya.ve bu kadının buna izin vermesi.bu acizliktir anlam veremiyorum.hem maddi yönden kadından geçin hem sana kadınlık yapsın hemde işine gelmeyince tehdit et ez geç.bu ne ya.önce kadın kendi gücünün farkında olcak.git şu hayvanı şikayet et görsün bakalım kim yamanmış.ne sanıyor kendini acaba serseri.havlayan köpel ısırmaz canım benim anca korkutur.senin en büyük zaafını kızını kullanıyor sana karşı hayvan

biz kadınlar neden böyleyiz :31::31::31:
3 gün yine iyi yüzünü gösterse koşa koşa kollarına atlayacaksın demekki. hala eskiden çok iyiydi. yok ben hata yaptım da oda kötü oldu diyorsun.
önce annesin sen, valla gönlün varsa ayrılmaya yapacağını biliyorsun. ne diyeyim kızına çok üzüldüm :((
keşke daha cesur bir annesi olsaymış.....

tek başıma olsam hiç korkmıcam sadece çocuğuma zarar vercek diye korkuyorum artık

seni öyle bir anlatıcam ki nefret edicek senden diyor ve o çocuğun elinden alınması için uğraşıcam falan işte

hııı. hakimde dış kapının dış mandalı konuşunca kızı hemen alacak annenin elinden.
ne sanıyor kendini bu pislik????
o saçmalamadan sen al kızını karşına konuş. sevdim ama yanlış bir adamı sevmişim. şimdide ayrılmama için her türlü kötülüğü yapmaya çalışıyor diye güzelce anlat kızına. anlayabilecek yaşta çünkü.....

büyük konuşmak istemiyorum ama gerçekten bu konuda empati yapamıyorum. durumun ortadayken neden kredi çekiyorsun ki.. bunu o kadar çok okuyoruz ki burada hayatında hiç bir vasfı olmayan bir erkek için borca giriyor kadınlar sonra tek kalıyor bu konuda.. bazı erkeklerin kadınları garantör olarak görmesine çok kızıyorum. yani çevresinde hiç borç alacağı başka biri yok mu da arasında hiç bir bağ olmayan üstelik durumu ortada olan bir kadına kredi çektiriyor. ha erkek arkadaşmış vs ama benim aklım bu kadar yüzeysel bir ilişkiyi basmıyor.

bende sizin gibi düşünürdüm önceden ben çok büyük konuşmuşum çok büyük

bende sizin gibi düşünürdüm önceden ben çok büyük konuşmuşum çok büyük

e sen şimdi böyle dersen geriye bir seçenek kalmıyor ki. maaşını bu adama verecen. adam seni bir güzel sömürecek, sonrada sana küfürler edecek. anana kızına hakaretler edecek....
yani bu kısır bir döngü halini alır. bir yerde bu zinciri kırman gerekiyor. bunu nasıl başarmayı düşünüyorsun?
çünkü bu adam sırf paran için senin yanında, o yüzden de tependen inmez.

e sen şimdi böyle dersen geriye bir seçenek kalmıyor ki. maaşını bu adama verecen. adam seni bir güzel sömürecek, sonrada sana küfürler edecek. anana kızına hakaretler edecek....
yani bu kısır bir döngü halini alır. bir yerde bu zinciri kırman gerekiyor. bunu nasıl başarmayı düşünüyorsun?
çünkü bu adam sırf paran için senin yanında, o yüzden de tependen inmez.

bunu biliyorum çünkü sadece gelirimi hesaplar oldu artık.ne yapıcamı bilmiyorum savcılığa gidip şikayet etmeyi düşünüyorum ama korkuyorum offf bilmiyorum destek olucak kimsem yok

bunu biliyorum çünkü sadece gelirimi hesaplar oldu artık.ne yapıcamı bilmiyorum savcılığa gidip şikayet etmeyi düşünüyorum ama korkuyorum offf bilmiyorum destek olucak kimsem yok

aldığın 850 lira maaşın nesini hesap ediyor ki?çalışmıyo mu bu adam? ayrıca kızınız tanıyor mu bu adamı,3 yıldır berabersiniz ya?
babası değil bişeyi değil,kızını kime verdirmek için uğraşıcak ,saçma bir durum,bundan mı korktunuz?

o kimki seni kızının elindne almakla tehdit ediyor
sen ciddi ciddi git savcılığa ac davayı sonra korumaiste
sana çamur atacak kim ona inanacakmış inanırlarsa inansınlar yahuu
sen kendini bilmiyomusun canım
o kadar büyütme gözünde lütfen annen nasıl durmaz ki arkanda
onada şaştım kaldım

o kimki seni kızının elindne almakla tehdit ediyor
sen ciddi ciddi git savcılığa ac davayı sonra korumaiste
sana çamur atacak kim ona inanacakmış inanırlarsa inansınlar yahuu
sen kendini bilmiyomusun canım
o kadar büyütme gözünde lütfen annen nasıl durmaz ki arkanda
onada şaştım kaldım

sürekli kafama sokucak biliyorum nasıl başladıysan öle bitir falan dicek biliyorum o yüzden anneme söylemeye cesaret edemiyorum

aldığın 850 lira maaşın nesini hesap ediyor ki?çalışmıyo mu bu adam? ayrıca kızınız tanıyor mu bu adamı,3 yıldır berabersiniz ya?
babası değil bişeyi değil,kızını kime verdirmek için uğraşıcak ,saçma bir durum,bundan mı korktunuz?

haziran ayında ameliyet oldum rapor paramı hesapladı ona sormadan çektim diye 1 hafta tartıştık.kızımın babası nafaka veriyor çocuğuma onu araştırmış bulmuş niye ona söylememişim falan yani çocuğumu babasına verdirmek için uğraşıcakmış kızım tanıyor ama kesinlikle ona belli etmedim bu tür tartışmaları

haziran ayında ameliyet oldum rapor paramı hesapladı ona sormadan çektim diye 1 hafta tartıştık.kızımın babası nafaka veriyor çocuğuma onu araştırmış bulmuş niye ona söylememişim falan yani çocuğumu babasına verdirmek için uğraşıcakmış kızım tanıyor ama kesinlikle ona belli etmedim bu tür tartışmaları

3 yıl çok uzun bir zaman nasıl katlandınız bu adama siz?kızınızın parasına da mı göz dikti,yok artık,böyle biir adamdan uzak tutun kızınızı da kendinizi de lütfen..
merak etmeyin kızınızı alamaz öyle kimse kolay kolay.dış kapının mandalı tehdit etti diye,kimse size velayet davası açmaz,açsa da kazanamaz..
bir an önce savcılığa şikayet edin bu adamı,öncesinde de şikayet edeceğinizi söyleyin,bakalım belki gerek kalmadan tırsar pislik herif..
annenize de söyleyin,en fazla söylenir ne olacak ki...

ya arkadaşım sen neden bu adamdan korkuyosun ya.manyak herif seni resmen her anlamda kullanıyor.yazık valla o kız çocuğuna.sen böyle yanlış anlama ama mıymıntı olursan ona karşı adam donuna kadar alacak senin.ya şu hayvana dersini versen.git savcılığa şikayet et korunma talebinde bulun eger korkuyorsan.gör bak ne oluyor.kocan değil bişey değil.ona neymiş senin paran harcamaların ona ne b*k yemek düşüyormuş berduş yaa.valla sinirlerim bozuldu. ıslatıp ıslatıp döveceksin bu öküzleri

çok sinirlendim şu an eskiler aklıma geldi benim başımdaki pislikte aynı öyleydi maaş günümü paramı hesap ederdi maaş almadım desem iş yerini arayıp sorardı.. boyun eğme bu manyağa valla okudukça aynı adammı diye düşünmeye başladım.... sert çık kararlı ol rahatsız edemz seni bende annemler arkamda durmaz diye düşündüm ama anlattım kale gibi arkamdaydı ailem zaten sonra kocamla tanıştım şu an evliyim mutluyum..
istersen ver şu adamın adresini ben tekmilliyim bu konuda gidip ağzına s....

sürekli kafama sokucak biliyorum nasıl başladıysan öle bitir falan dicek biliyorum o yüzden anneme söylemeye cesaret edemiyorum
annedir
etme ya sokarsa soksun omu önemli yoksa cektirdiği işkenceler mi öenmli
yaşınız kaç bilmiyorum ama korkmayın yahu
anneniz o adam kadar üzemez sizi unutmayın

Back
X