- Konu Sahibi denizeliklim
ya ben hep kılo vermek ıstedım ama pek kararımda sabıt kalamadım ama bu farklı oluck ıns.bu arada annem 95ten 75sogan suyuyla dustu bennde basladm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha baslamadim :)) şu yağmurlar dursa alisverise cikcam :)) zencefilde çok pahalı yaa tozu var bendediyetlemi alakalı kabızlığın bi tarif biliyorum ama bana i gelmişti
gerçekten tok tutuyomu bende deniyim
sen önce denersen yaz merak ettim
Merhaba aramiza hosgeldinkızlar bende kilo vermek isteyenlerdenim 75 kilo 1.60 boyundayım 78 kiloydum kendi çabamla 3 kilo verdim soğan suyuna başladım sabah akşam içiyorum işe yara inşallah ben kilo vermeye başlayınca eşiminde pek memnun olduğunu gördüm daha çok kilo vermek istiyorum 65 kilo olmak hayalim desteklerinizi bekliyorum yaza 65 kiloyla girmek istiyorummm ayrıca evimde koşu bandımda var pek kullanamıyorum ama başlıycam inşallah çabuk gaza gelirimm bana gaz verin:))daha farklı önerileriniz varsa yazarsanız sevirim bide hergün bu bölümemi yediklerimi yazıcam?şimdiden teşekkürler bol bol kilo vermeler:9
Soğan suyunu bende denedim off tadından ziyade kokusu mahvetti beniya ben hep kılo vermek ıstedım ama pek kararımda sabıt kalamadım ama bu farklı oluck ıns.bu arada annem 95ten 75sogan suyuyla dustu bennde basladm
Nekadar sürede verdi cnmya ben hep kılo vermek ıstedım ama pek kararımda sabıt kalamadım ama bu farklı oluck ıns.bu arada annem 95ten 75sogan suyuyla dustu bennde basladm
ya ben hep kılo vermek ıstedım ama pek kararımda sabıt kalamadım ama bu farklı oluck ıns.bu arada annem 95ten 75sogan suyuyla dustu bennde basladm
ben bı 65 duseyımde dustkten sonra belkı dahada vermek ısterım bıde sogan suyu o kadarda kotu degl koku falan yapmyr
bı orta boy soganı dorde böl 2su bardağı su koy kaynadıktan sonra hemen kapat ılınınca ıc sabah aksm ıc ac karnına koku yapmıyor kesınlıkle burnunu kapa tek nefeste ıc
Ooo 3 ayda haayaklasık 3ayda verdı bol su ıctı
Yaa içerken değil haşlarken kokuyor ben içine limonda sıkıyordumben bı 65 duseyımde dustkten sonra belkı dahada vermek ısterım bıde sogan suyu o kadarda kotu degl koku falan yapmyr
bı orta boy soganı dorde böl 2su bardağı su koy kaynadıktan sonra hemen kapat ılınınca ıc sabah aksm ıc ac karnına koku yapmıyor kesınlıkle burnunu kapa tek nefeste ıc
bence bı dene 1hafta bktn ıse yarıyor devam edersın
Eki Görüntüle 590491 Eki Görüntüle 590492
yeah! yine dönüp dolaşıp burdayım. kürkçü dükkanı misali58 kiloya düştüm iyi güzel de... cidden ne diyete dayanablitem var artık ne de diyet kelimesinin D harfine... ciddiyim.
sabahki kahvaltım buydu. menü yazayım.. motivasyonum yükselene kadar. gerçi kimse de girmiyor ama kendim çalar kendim oynarım artık aeıfhweogvjnfw
kahvaltı: 3 dilim yulaf kepekli kıymalı ekmek gibi bişey. ( zamanında dukan yaptığım için alıp alıp koyduğum kutularca yulaf kepeğini ne halt edeceğim ben şimdi diye düşünüyordum. madem öyle ben de o zaman ekmek almam bunları bitirene kadar kullanırım arkadaş dedim. arada canım tatlı isteyince tatlıda kullanıyorum bir de böyle kreptir ekmektir vs yapıyorum işte...) - 4 siyah zeytin - biber - 4 gr light peynir - bol su -yeşilçay (bunları yazmasam olmazdı)
ara: yarım yeşil elma. (elmalar kafam kadar olunca.. mecburen..) ve azcık tarçınlı zencefilli yoğurt...
öğle: 73 gr köfte-yoğurt (neden 73 gr derseniz... çünkü dün köfte yapmıştım bi kısmı artmıştı. ısıtıp yiyeceğim artıko kadar varmış. özel bi nedeni yok yani )
ara: yarım portakal
akşam: haşlanmış karnıbahar - yoğurt - üstüne de belki çok az salçayla baharatlarla yağsız sosumsu bişey yaparım. mantı gibi olsun keh keh
sanırım şimdilik bu gadaa... bişey olursa eklerim. egzersiz konusu hala sıkıntılı... ne halt edeceğimi cidden bilemiyorum ve İNANILMAZ TEMBELİM![]()
ne zamndr diyettesin canım.dukan diyeti çok ağır geliyo bana hayatta yapamam sanırım
diyet arkadası arıyorum lutfen bena yardımcı olun :)Eki Görüntüle 590491 Eki Görüntüle 590492
yeah! yine dönüp dolaşıp burdayım. kürkçü dükkanı misali58 kiloya düştüm iyi güzel de... cidden ne diyete dayanablitem var artık ne de diyet kelimesinin D harfine... ciddiyim.
sabahki kahvaltım buydu. menü yazayım.. motivasyonum yükselene kadar. gerçi kimse de girmiyor ama kendim çalar kendim oynarım artık aeıfhweogvjnfw
kahvaltı: 3 dilim yulaf kepekli kıymalı ekmek gibi bişey. ( zamanında dukan yaptığım için alıp alıp koyduğum kutularca yulaf kepeğini ne halt edeceğim ben şimdi diye düşünüyordum. madem öyle ben de o zaman ekmek almam bunları bitirene kadar kullanırım arkadaş dedim. arada canım tatlı isteyince tatlıda kullanıyorum bir de böyle kreptir ekmektir vs yapıyorum işte...) - 4 siyah zeytin - biber - 4 gr light peynir - bol su -yeşilçay (bunları yazmasam olmazdı)
ara: yarım yeşil elma. (elmalar kafam kadar olunca.. mecburen..) ve azcık tarçınlı zencefilli yoğurt...
öğle: 73 gr köfte-yoğurt (neden 73 gr derseniz... çünkü dün köfte yapmıştım bi kısmı artmıştı. ısıtıp yiyeceğim artıko kadar varmış. özel bi nedeni yok yani )
ara: yarım portakal
akşam: haşlanmış karnıbahar - yoğurt - üstüne de belki çok az salçayla baharatlarla yağsız sosumsu bişey yaparım. mantı gibi olsun keh keh
sanırım şimdilik bu gadaa... bişey olursa eklerim. egzersiz konusu hala sıkıntılı... ne halt edeceğimi cidden bilemiyorum ve İNANILMAZ TEMBELİM![]()
diyet arkadası arıyorum lutfen bena yardımcı olun :)
Offf dukanmi boggg:)) daha bulasmam haslanmis yum ve has. Tavukdan midem bulandi tekrar onlara katlababilecegimi sanmiyorm
Verdigim kilolarida tekrar alamam zaten aldm fazlasiyla artik veremesemde almiyim nalet olasi kiloyu