- Konu Sahibi denizeliklim
ahahah kıskandnmı
uyuzsun gıcıksın biliyon dimiii
kıskanma ne olur diyet yap seninde olur yavrumm
yeni sloğanımz neydiay valla topiğe girecem uğrayabildiğim kadar
bakın bahane değil heee![]()
gel ne olursan ol gene gel

ben sorun etmiyorm şadiş şadiye farketmezya kızlar size bişey yeni sloganımzız gell ne olursan ol gene gelsorucam ben şimdi sizin gerçek isimlerinize alıştım ya
nick yazmak zor geliyor özellikle karamelek isim yazsam sorun olurmu ya
benim için sorun değil sonuçta soy isimlerimizi kullanmıyoruz bir isimden deşifre olucak halimiz yok
ama tabi siz ne dersiniz bilemiyorummmm
kendini düzelttinmi gel canmkaramelek siyeti bıraktınmı diye sormuşsun bırakmadım
ama düzenlide beslenmedim
oyüzden kiloda veremedim sabah kahvaltısı ettiysem akşama kadar bişey yemediğim oldu
hastalık birde bu çocuk bakma işi çıkınca pek düzenli beslenemedim canım
off sorma çok güldüm diger sayfada yaaaofffffff valla orda tüm gün muhabbet bitmiyo çok eğlenceli ama dediğiniz gibi orası başka burası başka.. muhabbete doyum olmuyo valla dün gülmekten öldüm. o değil patron da diycek kızım neye gülüyosun sen o kadar![]()
işinden olma random
afiyet olsun canm gayet güzel bir menüselamlar sevgiler hatunlarım
öncelikle sorularınıza cevap vereyim
beyazbulut: isimlerimizi kullanabilirsin benim için farketmez. zaten karameleğe sadiş diyorum ben başından beri hiç nickini kullanmadımayrıca ara da pek yapamıyorum fırsat bulursam fındık yiyorum.
sadiş: ben sürekli sigara içmiyorum. işe başladığımdan beri biraz abarttım herkes içince ben de içiyorum. o yüzden bıraksam kilo alır mıyım diye korkmuyorum çünkü zaten ayda yılda bir içiyodum.
ve menüm:
sabah hep aynı
kepek ekmeğinden tost
yumurta
öğlen
1 kepçe mercimek çorba
tavuk döner ekmek arası değil ama yanlış anlaşma olmasın
yoğurt
ara
türk kahvesi
akşam
1 kepçe şehriye çorbası
3-4 kaşık karnabahar yemeği
1 dl ekmek
bugün tatlı yememişsin

iş yerindeki arkadaşımı da yola getirmeye başladım haha kız ekmek yerdi 1 dl de olsa, ben yemiyorum o da yemiyo şimdikilo almayalım yaa diyo. o da ay önce başlamış işe. başladığımdan beri 2 kilo almışım diyo. ama öteki tombiği yola getirmek çok zor. tam bi abur cubur canavarı yaaa. bugun bizim şirkete bağlı başka bi fabrikaya gitmişti. gelirken 2,5 lt kola getirmiş. koyayım dedi. dedim ben içmem. şaşırdı neden içmiycen dedi. diğer arkadaş da rejimde o içmez falan deyince ısrar etmedi allahtan. çok da ısrarcı yaa deli midir nedir. bugun öğlen yemeğine de kola getirmişler içsem onu içerdim.
bende komşularımı yola getirsem bir
hepsi benden kilolu ama hiçbiri dert etmiyor