• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birinci tercih olmazsa ikinci olmazsa üç gebericem :(((

Suna2222

sensizliğim bir çığlıktı hepiniz mi sağırdınız.
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2014
3.145
2.436
83
39
ben zaten çalışıyrum allaha Şükürler olsun ama Memuriyete başladıgım zamandan beri lanet paranın hayrını hiç görmedim:KK17: herşey kursagımda kaldı .Cocuklarım oldu. Eşim serbest çalışan. Ev kira,elektrik,su cocukların masrafı yemesi içmesi yarım ay idare etmez .Kredi borçları derken ayyyyyyyyyy!!!!!!!Ölmek istiyorum.Evlendiğimizde hep yurtdışına balayına gitmek isterdim olmadı içimde uhte kaldı :cry::cry::cry:.Ve hiçbir zamanda olmıyacak ben önce aç karnımı doyurayım da.Eşim annemle artık evde cocuklara bakıyor iş gelirse gidiyor ne yapsın ev kira, krediler. Kpss ye girdi.(çok çalıştı Allah var):KK19:Daha sonuçlar açıklanacak ta 1. tercih olmazssa 2.tercih olmazsa 3( yaaa yine olmazssa)Allahım ne olacak bizim bu halimiz sen bizim durumumuzda olan herkesin imdadına yetiş:KK42::KK42::KK42:Ne zaman düzene girecek hayatımız.

Inşallah kısa zamanda herkes düzlüğe çıkar. Cidden para nasıl geliyor nereye gidiyor anlamıyor insan. Hele şu krediler,kredi kartları varken. Insanın eline ulaşmadan gidiyor zaten maasının yarısı. Umarim kazanır eşiniz ve diğer tüm emek harcayanlar. Kredi ne zaman bitiyor? Nefes alırsınız en azindan bitince.

daha
Inşallah kısa zamanda herkes düzlüğe çıkar. Cidden para nasıl geliyor nereye gidiyor anlamıyor insan. Hele şu krediler,kredi kartları varken. Insanın eline ulaşmadan gidiyor zaten maasının yarısı. Umarim kazanır eşiniz ve diğer tüm emek harcayanlar. Kredi ne zaman bitiyor? Nefes alırsınız en azindan bitince.
bir bucuk yıl var canım kredinin bitmesine.Allah herkesin yardımcısı olsun. işimiz zor gerçekten.

Bazen kısır döngü dönüyor etrafımızda.
Sabırlı olun. Birbirinizi yemeden sabrınızı ortaya atın.

Rabbim bir kapıyı acar ötekini kapar.

Az kalmış canım sıkın azcık dişinizi.. Allah yardım eder muhakkak. İnş eşininizde en kısa zamanda kpss yi kazanır. Beklerken asgari ücretli de olsa düzenli sigortalı bir işe girse. .

eşinizin msleği ne? iş gelirse çıkıyor dediiniz bunun toplamı asgari ücreti buluyor mu? eğer bulmuyorsa gitsin markete girsin en azındna net maaş geçer eline.

ben zaten çalışıyrum allaha Şükürler olsun ama Memuriyete başladıgım zamandan beri lanet paranın hayrını hiç görmedim:KK17: herşey kursagımda kaldı .Cocuklarım oldu. Eşim serbest çalışan. Ev kira,elektrik,su cocukların masrafı yemesi içmesi yarım ay idare etmez .Kredi borçları derken ayyyyyyyyyy!!!!!!!Ölmek istiyorum.Evlendiğimizde hep yurtdışına balayına gitmek isterdim olmadı içimde uhte kaldı :cry::cry::cry:.Ve hiçbir zamanda olmıyacak ben önce aç karnımı doyurayım da.Eşim annemle artık evde cocuklara bakıyor iş gelirse gidiyor ne yapsın ev kira, krediler. Kpss ye girdi.(çok çalıştı Allah var):KK19:Daha sonuçlar açıklanacak ta 1. tercih olmazssa 2.tercih olmazsa 3( yaaa yine olmazssa)Allahım ne olacak bizim bu halimiz sen bizim durumumuzda olan herkesin imdadına yetiş:KK42::KK42::KK42:Ne zaman düzene girecek hayatımız.
hangi bölumden atanmak istio puanı kac

Panik olmayın:)
Biliyorum demesi kolay ama cidden takmayın bu kadar
Aman olursa olur olmazsa olmaz diyin gamsız olun biraz :)
İnşallah gönlünüzce olur herşey Birgün hayalinizde ki tatilide yaparsınız
Bizimde maddi sıkıntılarımız var bitmiyor borçlar allah sonumuzu hayır etsin bebişle zor oluyor
2. Çocuğu çok istiyorum sırf maddiyattan yapamıyorum :/

Az kalmış canım sıkın azcık dişinizi.. Allah yardım eder muhakkak. İnş eşininizde en kısa zamanda kpss yi kazanır. Beklerken asgari ücretli de olsa düzenli sigortalı bir işe girse. .
dişimizi sıkmaktan dişsiz kaldık canım ya.ONu bekliyoruz olmazsa işe girecek cocuklarda allaha emanet artık.

Panik olmayın:)
Biliyorum demesi kolay ama cidden takmayın bu kadar
Aman olursa olur olmazsa olmaz diyin gamsız olun biraz :)
İnşallah gönlünüzce olur herşey Birgün hayalinizde ki tatilide yaparsınız
Bizimde maddi sıkıntılarımız var bitmiyor borçlar allah sonumuzu hayır etsin bebişle zor oluyor
2. Çocuğu çok istiyorum sırf maddiyattan yapamıyorum :/
bende bazen amann diyorum ama parasız kalınca diplerde yüzüyorum

sabrım tükendi bittim be canım
milyonlarca insana göre çom iyi şartlarınız var
hem senin hem eşinin işi var
para kazanıyorsunuz
sadece parayı yönetmeyi bilmiyorsunuz
çocuk var demişsiniz hayalleriniz bu kadar önemli ise önce hayalleri gerçekleştirip sonra çocuk yapacaktınız benim gibi
ya şuan ki işin olmasa eşinin de işi olmasa böyle düşün
bence fazla harcama listenizi kontrol edin ona göre bir düzene oturdun
mesela ev kira ne kadar kira veriyorsunuz
kredi çekip ev almak cazip ise öyle bir yol deneyin ben öyle yaptım
zor bir iki sene geçirdim şimdi çok şükür diyordum
her şey gençlikte

daha

bir bucuk yıl var canım kredinin bitmesine.Allah herkesin yardımcısı olsun. işimiz zor gerçekten.
kredi neyin kredisi ev mi?
ama ev kira demişssin.
ikizlerin var biliyorum.
dolayısıyla masrafın oldukça fazladır.
aynı durumdayım.yetişmekte zorlanıyoruz biz de.
eşin en azından çocuklara bakıyormuş evde.
annen tek başına da bakabiliyor mu eşin olmasa?
ataması olur inş. eşinin bu arada:))

Back
X