• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birinci tercih olmazsa ikinci olmazsa üç gebericem :(((

milyonlarca insana göre çom iyi şartlarınız var
hem senin hem eşinin işi var
para kazanıyorsunuz
sadece parayı yönetmeyi bilmiyorsunuz
çocuk var demişsiniz hayalleriniz bu kadar önemli ise önce hayalleri gerçekleştirip sonra çocuk yapacaktınız benim gibi
ya şuan ki işin olmasa eşinin de işi olmasa böyle düşün
bence fazla harcama listenizi kontrol edin ona göre bir düzene oturdun
mesela ev kira ne kadar kira veriyorsunuz
kredi çekip ev almak cazip ise öyle bir yol deneyin ben öyle yaptım
zor bir iki sene geçirdim şimdi çok şükür diyordum
her şey gençlikte
Cocuk yapmasamda kredi ödiyordum imkansızdı yani hayalelr ve kezbanlar :))))) yaşadığıma da şükürler olsun.

kredi neyin kredisi ev mi?
ama ev kira demişssin.
ikizlerin var biliyorum.
dolayısıyla masrafın oldukça fazladır.
aynı durumdayım.yetişmekte zorlanıyoruz biz de.
eşin en azından çocuklara bakıyormuş evde.
annen tek başına da bakabiliyor mu eşin olmasa?
ataması olur inş. eşinin bu arada:))
ayyy canım bana umut verdin allah razı olsunnn:KK200:

böyle evde oturup iş beklemekle kısmeti açılmaz onu diyim ben.
bir erkeğin kpss olursa olur yoksa bekleyeceğim demesi de hiç normal değil.
eşinizin öyle ya da böyle bir işe girmesi gerek.
yani ben memur olmadan önce çay da yaptım, sekreterlik de yaptım, muhasebecilik de yaptım. belli ki sırtını size dayamış.
bence dürtme vakti gelmiş, geçiyor.

böyle evde oturup iş beklemekle kısmeti açılmaz onu diyim ben.
bir erkeğin kpss olursa olur yoksa bekleyeceğim demesi de hiç normal değil.
eşinizin öyle ya da böyle bir işe girmesi gerek.
yani ben memur olmadan önce çay da yaptım, sekreterlik de yaptım, muhasebecilik de yaptım. belli ki sırtını size dayamış.
bence dürtme vakti gelmiş, geçiyor.
:(

ben zaten çalışıyrum allaha Şükürler olsun ama Memuriyete başladıgım zamandan beri lanet paranın hayrını hiç görmedim:KK17: herşey kursagımda kaldı .Cocuklarım oldu. Eşim serbest çalışan. Ev kira,elektrik,su cocukların masrafı yemesi içmesi yarım ay idare etmez .Kredi borçları derken ayyyyyyyyyy!!!!!!!Ölmek istiyorum.Evlendiğimizde hep yurtdışına balayına gitmek isterdim olmadı içimde uhte kaldı :cry::cry::cry:.Ve hiçbir zamanda olmıyacak ben önce aç karnımı doyurayım da.Eşim annemle artık evde cocuklara bakıyor iş gelirse gidiyor ne yapsın ev kira, krediler. Kpss ye girdi.(çok çalıştı Allah var):KK19:Daha sonuçlar açıklanacak ta 1. tercih olmazssa 2.tercih olmazsa 3( yaaa yine olmazssa)Allahım ne olacak bizim bu halimiz sen bizim durumumuzda olan herkesin imdadına yetiş:KK42::KK42::KK42:Ne zaman düzene girecek hayatımız.
Üzülme Can'ım benim bankada bir ablam vardı eve hep o bakıyordu Allah mutluluk versin yurtdışı vs eşinle huzurun olmadı mı zehr olur oda olur inş

Bence eşiniz evde kpssyi beklemesin. Anladığım kadarıyla düzenli bir geliri yok. Bence piyasada maaş alabileceği bir işe girsin. Biraz olsun rahatlarsınız.

ben zaten çalışıyrum allaha Şükürler olsun ama Memuriyete başladıgım zamandan beri lanet paranın hayrını hiç görmedim:KK17: herşey kursagımda kaldı .Cocuklarım oldu. Eşim serbest çalışan. Ev kira,elektrik,su cocukların masrafı yemesi içmesi yarım ay idare etmez .Kredi borçları derken ayyyyyyyyyy!!!!!!!Ölmek istiyorum.Evlendiğimizde hep yurtdışına balayına gitmek isterdim olmadı içimde uhte kaldı :cry::cry::cry:.Ve hiçbir zamanda olmıyacak ben önce aç karnımı doyurayım da.Eşim annemle artık evde cocuklara bakıyor iş gelirse gidiyor ne yapsın ev kira, krediler. Kpss ye girdi.(çok çalıştı Allah var):KK19:Daha sonuçlar açıklanacak ta 1. tercih olmazssa 2.tercih olmazsa 3( yaaa yine olmazssa)Allahım ne olacak bizim bu halimiz sen bizim durumumuzda olan herkesin imdadına yetiş:KK42::KK42::KK42:Ne zaman düzene girecek hayatımız.
Evi siz geçindiriyorsunuz resmen eşinizde illa memurluk diye diretmesin ataması oluncaya kadar girsin bir işte çalışsın market olur,garsonluk olur farklı günlük işler olur.

memur olan herkesin kaderi bu galiba aldıkları maaşın hiçbir bereketi yok nedense.
herkes aynı konudan şikayetçi maaşı aldığım gibi bitiyor diyorlar.
Çok zor Allah yardımcınız olsun.

Atanmayi unutsun şu an için, olmayacakmış gibi iş arasın bence. Tercih zamani gelince yapar tercihini ama olmaz ne yapacak hep evde mi bekleyecek ? kaldı ki bu sene kamuya personel alımı minimuma düşürüldü, alım olmayacak gibi bir şey. Moral bozmak gibi olmasın da başka seçeneklere de baksın derim.

erkek olarak eşinizin kendini kpss ye bağlaması yanlış.
başka işlere el atsın.ataması oldu mu çıkar.
ban benim eşimde devlette çalışıyor bende kpss ye hazırlandım olmadı.
şimdi bi yandan yine hazırlanıyorum bi yandan banka ilanlarını takip ediyorum.
1 saat önce bi mülakattan çıktım.
emin ol biraz çabalayınca oluyor özelde de bişeyler.
eşinizin bu rahatlığı bana garip geldi.

Ne kredisi oduyorsunuz,biri daha sormuş atlamissiniz ?

İki kişinin çalışmasıyla,ev kira da olsa durumun çok çok kötü olmaması lazım .Milyonlarca kişi böyle geciniyor.Esinizin eve pek bir katkısı olmuyor sanırım.Bu boyle gitmez,evli çocuklu adam geçimini sağlamak için en azından biraz çaba göstermeli .Çok klişe olacak belki ama gidip limon satsa yine evini gecindirir.

biz 28 bin tl ihtiyac kredisi ödüyoruz tabi ev kirası cocukların ihtiyacı vs derken dibe vuruyoruz eşim de dekoratör dükkan açıcak onun için kpss yi bekliyor.Dükkansız iş gelmiyor.bişeylere başlıyacak inşallah ama bende artık bir an önce ne olacaksa olsun istiyorum kendimi yiyorum resmen .:(

Back
X