Sen benim canim monimsin.Cok tsk ederim.Iyi ki varsiniz iyi ki burda sizinleyim.
Yasadiklarim bana oyle bir azim oyle bir kararlilik oyle bir irade kazidi ki ruhuma.Bunu sadece yasayan anlayabilir.Ruhumdaki o kazintilarin izleri hala var.Niye var kilo aldigim icin var.
Ayak ayak ustune atanlara,gezmede pasta tabagini kucagina koyanlara,otururken yere dusen bir seyi egilerek alanlara..ozenir mi insan.Daha ben neler nelere ozenirdim.Pasta tabagini nereye koycan gobekten.Cay tabagi ancak sigardi.Otururken yere dusen birseyi egilerek almak ne mumkun gobekten.Ayaga kalkip almam lazim.Bide arabayla tatile vs giderken ayaginin yanindaki posete vs herhangi birseye ulasamazsin.O zaman yalvarircasina " ogluuummm sunu bana verir misin " demek cok uzucuydu.Eminim bu tur seyleri yasayan tek ben degilim.Bunu biliyorum arkadaslar.Ama bu duruma bu kilolara gelmeyelim nolursunuz.Ne guzel bir platformumuz,arkadasligimiz ve en guzel olani birbirimizi anlayabilecegimiz bir arkadas grubumuz var.Herkesin hayalinde ki kilosuna ulasmasi dilegiyle...