birinde bi kazı yedımde hangisi siz söyleyin

vega4

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2014
1.908
1.523
133
hanımlar objektif olarak anlatıyorum sizdeyorumlayın
benım 3 komşum var 2 si ile samimiyim biri ile tartıştık samimi olduklarımın birinin adı ayşe olsun diğerinin adı da fatma
eşimle olanları biliyorsunuz , ayşe ablada biliyor fatma ablada ama ikiside detay bilmiyor ayşe abla daha önceden komşum ve yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi dedikodu yapardı başkalarının sırlarını ağzından keçırdığı olurdu ayşe ablaya benımemeğim çok onunda bana çok ama o serhesle samimi mahallede ...
fatma abla hayatta dedikodu yapmaz kimse ile kimseyi konuşmaz hatta şöyleki kvdem ile ilgili bir konu geçtiğinde yavrum boşver ağzına alma bile Allah biliyor dedikodu oluyor der konuyu kapatır
fatma abla daha aklı başında biri yaş olarak fln
şimdi konuya gelelim ayşe abla benım boşanma arefesine geldiğimi kavgali olduğum kadına anlatmıs
aaaa biliyormusun vega böyle böyle diye
o kadında lafı sözü çok sever hatta sevinmiştir çünkü kızı biraz eşime ilgiliydi
sonra fatma ablaya gittim ben fatma abla şunları söyledi
kızım ayşeye bir şey anlatma beni düşman bil anlatma dedi ne oldu dediidm yok bir şey anlatma dedi
yalvar yakar öğrendim ve şunu dedi
kavga ettiğin kadın geldi vega ya böyle olmuş sen bilip neden bana söylemedin demiş
fatma teyzede öyle bir şey yok kavgaları gürültüleri hiç olmadı ayrıca bunları konuşmak sana düşmez yenı namaz kıldın sevabın gitmesin demiş konuyu kapatmış
bu olaydan bana bir hafta sonra söyleniyor fatma abla bir haftada çok düşünmüş bakmış ki ben samımıyım onunla daha fazla bir şeyler anlatmıyım diye söylemiş
ayşe abla hep vega olmak varmış vega sen karımısın ki fln derdi şakasına hiç alınmadım arkamdan vega karı mı ki demiş fatma ablayı 2 yıldır tanırım bir kere dedikodu ettiğini laf taşıdığını bilemem
bende ayşe ablaya sordum önceden eksik olan şeyler biraz artmaya başladı fln
eşi eşimi aramış eğer benım karım suçsuz çıkarsa vega nasıl bakacak yüzüne fln demiş eşimde biz özür dilemeyide biliriz abi ama vega çok üzüldü fln demiş
şimdi hanımlar sizce kim doğru söylüyor ? ne yapmalıyım

Son yazdıklarını anlamadım. Eşi eşini ne için aramış ki?

Annem hep derki komşuyla merhaba merhaba samimi olma gitme gelme. Hakliymis sizde oyle yapin mesafeli durun bence

O nasıl bi arkadaşlık nasıl bi mahalle
Kızkıza olan tartışmanız kocalarınıza kadar uzuyor
Bu kez kocalarınız araşıyor
Bence kimsenin ağzında bakla ıslanmıyor

Vega Ayseye guvenmesin, Fatmaya da tedbiri elden birakmasin.
Ben bi tek şunu bilirim. Senin yanında başkasını çekiştiren, seni de başkalarına çekiştirir.

Benim de öyle bir komsum vardı herkesi tanıyan çok konuşan birisi. Herkes hakkında konusurdu ben sustururdum. Aaa bi baktım ben gorustugumuz arkadaş ortamından dışarda kaldım birden. Bu hanım da hakkında konuştuğu herkesle samimi. Kestim onunla komşuluk iliskimi. Beni bilen bilir zaten bilmeyene de lazım değilim uzak olsunlar......

Ayrıca en hazzetmedigim durum kocaların araya girmesine ne gerek var ya ne kadar saçma.

O nasıl bi arkadaşlık nasıl bi mahalle
Kızkıza olan tartışmanız kocalarınıza kadar uzuyor
Bu kez kocalarınız araşıyor
Bence kimsenin ağzında bakla ıslanmıyor
eşine söylemiş vaga bana böyle dedi diye ki aslında aradımsen benım arkamdan konuştun dedim oda eşine söylemiş

sen esinle baristinmi :)
kadinlarin davasina kocalarin burnunu sokdugunu ilk kez goruyorum

Eksik olan seyler artmaya basladi derken?
Demek ki ayse abla dediginizde yuzunuze gulup arkadan ayagi kaysincilardan.Guveniniz bosa cikmamistir insallah...

Eksik olan seyler artmaya basladi derken?
Demek ki ayse abla dediginizde yuzunuze gulup arkadan ayagi kaysincilardan.Guveniniz bosa cikmamistir insallah...
mesela şöyle ayşe abla xle tam ne konuştun dedim
normalde 1 cünle anlattıysa 2ye çıktı analttıkları

o zaman o suçlu :)yani kaziigi atan ayse ablan
ya varya ben ona neler yaptım evime almadım ona aldım evime 2 aldıysam birini ona vardım durumu iyi değil diye neler yaptım ama genede helal olsun bende onun konuştuğunu düşünüyorum çünkü hiç boş durmuyor herkesle samımı

vega ayşeye güvenmiyormu bilmem ne diye aramış savunmaya

Eşlere neden yansıyor bu durum ne kadar saçma? Ayşe'nin hareketini kastediyorum tabi. Sen söylememişsin sanırım.
Sen eşinle barıştın mı? Bundan sonra Ayşe ile görüşme olay kapansın. Fatma konusunda da ne olur ne olmaz temkinli konuş. Bazı insanlar kendini çok güzel gizler çünkü.

Bir örneği de bende. Herkesle çok iyi anlaşır ama kapıdan çıktığı anda dedikoduya başlar. En sonunda görüşmeyi kestim rahatladım.

ben çok üzgündüm eşim geldi ne oldu dedi anlattım ama kesinlikle ara konuş fln demedim ki zaten eşim yanlış anlaşılmadı barışırsınız kimse ile tartışma boşver demişti ama onun eşi aradı demekki ara konuş fln dedi
eşimle barıştık daha doğrusu herşey netleşmedi ama çok iyi gidiyor

mahalle mahalle değil dedikodu kazanı

Tabii ki Ayşe , uzak dur bu kadından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…