birinde bi kazı yedımde hangisi siz söyleyin

vegacım bu zaman da babana bile güvenmiycen komşu kim ki,bide bu kültür mahallelerimizin olmazsa olmazı dikkatli olmak lazım

fatma haklı ama sen ayseyle fatmaninda arasini bozdun şimdi. . ben olsammayse cik git beybi hayatimdan der bir süre belki 1,2 hafta kimseyle gidip gelmeyip..sonra da fatma ile komsuluk yapip derdimi kocanla sorununu vs asla anlatmazdim..gel buraya yaz kime kiziyosan...ama kimseye deme kol kirilir yel icinde kalir sana vah vah derler,k.valideni kotulerler ardindan 7 cihana sohbet konusu yapar alay ederler..sen sorunu halledersin ama o konustuklarini unutmaz onune sürerler. .acma sirrini dostuna saman doldurur postuna

fatma haklı ama sen ayseyle fatmaninda arasini bozdun şimdi. . ben olsammayse cik git beybi hayatimdan der bir süre belki 1,2 hafta kimseyle gidip gelmeyip..sonra da fatma ile komsuluk yapip derdimi kocanla sorununu vs asla anlatmazdim..gel buraya yaz kime kiziyosan...ama kimseye deme kol kirilir yel icinde kalir sana vah vah derler,k.valideni kotulerler ardindan 7 cihana sohbet konusu yapar alay ederler..sen sorunu halledersin ama o konustuklarini unutmaz onune sürerler. .acma sirrini dostuna saman doldurur postuna
fatma ile ayşe zaten görüşmüyor fatma geldi geleli ayşe dedikodu yapıyor diye sevmez onu

ben çok üzgündüm eşim geldi ne oldu dedi anlattım ama kesinlikle ara konuş fln demedim ki zaten eşim yanlış anlaşılmadı barışırsınız kimse ile tartışma boşver demişti ama onun eşi aradı demekki ara konuş fln dedi
eşimle barıştık daha doğrusu herşey netleşmedi ama çok iyi gidiyor

Suçunu bastırmaya çalışıyor demek ki. Barışıp da bir daha konuşma bence o kadınla. Göreceklerin farklı olmayacak huylu huyundan vazgeçmez sonuçta.
Eşinle de bundan sonrası daha iyi olur inşallah.

Ayse ablaya sordum onceden eksik olan seyler biraz artmaya basladi ne demek?
Siz fatma ablanin size anlattiklarini gidip baskasina mi soylediniz
Ayse ablanin kocasinin nasil gaberi oluyor?

ayşe ve fatmaya farklı dedikodular ver.
Mesela ayşe ye deki eşimin çok yüklü borcu varmış napıcaz bilmiyorum. Fatma ya da tam tersi eşime bir yerden yüklü para gelicekmiş neye yatırım yapalım falan de. ( benim ilk aklıma bunlar geldi, sen kurguyu kendi hayatına göre uydurursun) Hangi dedikodu yayılırsa o kişiden koşarak uzaklaş.

ayşeyle merhaba,merhaba.fatmayla seviyeli ama biraz daha samimi.

bu arada,eşinizle iyi olmanıza sevindim.konularınız biliyordum.

Ayse ablaya sordum onceden eksik olan seyler biraz artmaya basladi ne demek?
Siz fatma ablanin size anlattiklarini gidip baskasina mi soylediniz
Ayse ablanin kocasinin nasil gaberi oluyor?
isim vermeden yüzleştim sağdan soldan duydum dedim ve duyduğum isimden çok farklı bir isim duydum atıyorum hayriyeden duydum ama ayşe abla bana kezbandan mı duydun dedi yok dedim sağdan soldan duydum dedim inkar etti tabi

ayşe ve fatmaya farklı dedikodular ver.
Mesela ayşe ye deki eşimin çok yüklü borcu varmış napıcaz bilmiyorum. Fatma ya da tam tersi eşime bir yerden yüklü para gelicekmiş neye yatırım yapalım falan de. ( benim ilk aklıma bunlar geldi, sen kurguyu kendi hayatına göre uydurursun) Hangi dedikodu yayılırsa o kişiden koşarak uzaklaş.
fatma dediğim kişi benden 30 yaş büyük ve anne gibi bir kadın eşimle barışınca sevinçten ağlamıştı hergun dua ettim diye yanı fatmaya ne dersen de laf çıkmaz bak mesela gelini bazen azarlıyor benım yanımda ama hiç benım gelinde şöyle böyle dediğini duymadım kvdesine bakıyor mesela bazen ağlayacak duruma geliyor ama genede of deyıp kvdem de böyle şöyle diye anlatmıyor yanı kendi hayatını anlatır sır veriri ama kimseyi çekiştirmez

isim vermeden yüzleştim sağdan soldan duydum dedim ve duyduğum isimden çok farklı bir isim duydum atıyorum hayriyeden duydum ama ayşe abla bana kezbandan mı duydun dedi yok dedim sağdan soldan duydum dedim inkar etti tabi
Sonuçta siz bu kadinin huyunu biliyorsunuz dedikodu yaptigi ortada hic sen hakkimda konustun mu demeden araniza mesafe koymaya baslasaydiniz. Sonucta kimse evet senin arkandan konustum demez.
Bu konu bu kadar buyup eşlerin aramasina kadar gitmezdi.
Fatma abla bana iyi niyetli biri gibi geldi Ayse ablayla kotu olmayi goze alip sizi uyarmis.

Sonuçta siz bu kadinin huyunu biliyorsunuz dedikodu yaptigi ortada hic sen hakkimda konustun mu demeden araniza mesafe koymaya baslasaydiniz. Sonucta kimse evet senin arkandan konustum demez.
Bu konu bu kadar buyup eşlerin aramasina kadar gitmezdi.
Fatma abla bana iyi niyetli biri gibi geldi Ayse ablayla kotu olmayi goze alip sizi uyarmis.
fatma ablanın benden başka kimsesi yok ve ben evin kızı gıbıyım oda benım annem gibi
eşlerin girmesi ço saçma oldu hatta ayşenin eşi arayıp sizin bize yaptıklarınızın parasını da öderim demiş eşimde saçmalama biz öyle insanlar değiliz fln demiş

Aman Vega' cığım ya, bizim milleti bilmiyor musun? İnsanlarla ileride bir başkasından duyduğunda rahatsız olmayacağın şeyleri paylaş sadece.

Ben öyle yapıyorum. İnsanoğlu söyler. Sizde zor bir dönem geçirdiniz, milletin arayıp bulamadığı. Konuşmadan dururlar mıydı?

Ne laçka herifler var ya? Şaşıyorum wallahi duyunca.
eşim sadece bana üzülme dedi işte akşam geldiki benı ayşenın eşi aradı dedi bende açtım aklıma u konu gelmedi şok oldum dedi haklısın canım işte enım hatam insana guvenmek

eşim sadece bana üzülme dedi işte akşam geldiki benı ayşenın eşi aradı dedi bende açtım aklıma u konu gelmedi şok oldum dedi haklısın canım işte enım hatam insana guvenmek
Eşinin tutumu güzel sorun yok. Keşke şu haltı yemeseydi. Şimdi nasıl sana karşı? Öyle anlık bir saçmalama mıydı acaba?

Back
X