Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fatma ile ayşe zaten görüşmüyor fatma geldi geleli ayşe dedikodu yapıyor diye sevmez onufatma haklı ama sen ayseyle fatmaninda arasini bozdun şimdi. . ben olsammayse cik git beybi hayatimdan der bir süre belki 1,2 hafta kimseyle gidip gelmeyip..sonra da fatma ile komsuluk yapip derdimi kocanla sorununu vs asla anlatmazdim..gel buraya yaz kime kiziyosan...ama kimseye deme kol kirilir yel icinde kalir sana vah vah derler,k.valideni kotulerler ardindan 7 cihana sohbet konusu yapar alay ederler..sen sorunu halledersin ama o konustuklarini unutmaz onune sürerler. .acma sirrini dostuna saman doldurur postuna
ben çok üzgündüm eşim geldi ne oldu dedi anlattım ama kesinlikle ara konuş fln demedim ki zaten eşim yanlış anlaşılmadı barışırsınız kimse ile tartışma boşver demişti ama onun eşi aradı demekki ara konuş fln dedi
eşimle barıştık daha doğrusu herşey netleşmedi ama çok iyi gidiyor
karşı taraf eşimi aramış onu bende anlamadımIliskiler sakiz olmus. Erkekler niye karisiyo kadin isine cok ayip.
isim vermeden yüzleştim sağdan soldan duydum dedim ve duyduğum isimden çok farklı bir isim duydum atıyorum hayriyeden duydum ama ayşe abla bana kezbandan mı duydun dedi yok dedim sağdan soldan duydum dedim inkar etti tabiAyse ablaya sordum onceden eksik olan seyler biraz artmaya basladi ne demek?
Siz fatma ablanin size anlattiklarini gidip baskasina mi soylediniz
Ayse ablanin kocasinin nasil gaberi oluyor?
fatma dediğim kişi benden 30 yaş büyük ve anne gibi bir kadın eşimle barışınca sevinçten ağlamıştı hergun dua ettim diye yanı fatmaya ne dersen de laf çıkmaz bak mesela gelini bazen azarlıyor benım yanımda ama hiç benım gelinde şöyle böyle dediğini duymadım kvdesine bakıyor mesela bazen ağlayacak duruma geliyor ama genede of deyıp kvdem de böyle şöyle diye anlatmıyor yanı kendi hayatını anlatır sır veriri ama kimseyi çekiştirmezayşe ve fatmaya farklı dedikodular ver.
Mesela ayşe ye deki eşimin çok yüklü borcu varmış napıcaz bilmiyorum. Fatma ya da tam tersi eşime bir yerden yüklü para gelicekmiş neye yatırım yapalım falan de. ( benim ilk aklıma bunlar geldi, sen kurguyu kendi hayatına göre uydurursun) Hangi dedikodu yayılırsa o kişiden koşarak uzaklaş.
Sonuçta siz bu kadinin huyunu biliyorsunuz dedikodu yaptigi ortada hic sen hakkimda konustun mu demeden araniza mesafe koymaya baslasaydiniz. Sonucta kimse evet senin arkandan konustum demez.isim vermeden yüzleştim sağdan soldan duydum dedim ve duyduğum isimden çok farklı bir isim duydum atıyorum hayriyeden duydum ama ayşe abla bana kezbandan mı duydun dedi yok dedim sağdan soldan duydum dedim inkar etti tabi
fatma ablanın benden başka kimsesi yok ve ben evin kızı gıbıyım oda benım annem gibiSonuçta siz bu kadinin huyunu biliyorsunuz dedikodu yaptigi ortada hic sen hakkimda konustun mu demeden araniza mesafe koymaya baslasaydiniz. Sonucta kimse evet senin arkandan konustum demez.
Bu konu bu kadar buyup eşlerin aramasina kadar gitmezdi.
Fatma abla bana iyi niyetli biri gibi geldi Ayse ablayla kotu olmayi goze alip sizi uyarmis.
ayşenın kocası arayıp benım karım yapmaz fln demişKocalara neymis ya. Ayrica the Ayse iyi ayak degil guvenme.
Ne laçka herifler var ya? Şaşıyorum wallahi duyunca.Kocalara neymis ya. Ayrica the Ayse iyi ayak degil guvenme.
eşim sadece bana üzülme dedi işte akşam geldiki benı ayşenın eşi aradı dedi bende açtım aklıma u konu gelmedi şok oldum dedi haklısın canım işte enım hatam insana guvenmekNe laçka herifler var ya? Şaşıyorum wallahi duyunca.
Eşinin tutumu güzel sorun yok. Keşke şu haltı yemeseydi. Şimdi nasıl sana karşı? Öyle anlık bir saçmalama mıydı acaba?eşim sadece bana üzülme dedi işte akşam geldiki benı ayşenın eşi aradı dedi bende açtım aklıma u konu gelmedi şok oldum dedi haklısın canım işte enım hatam insana guvenmek