birinde bi kazı yedımde hangisi siz söyleyin

Keske sen söyleseyoin kocalar araya girmeseydi

benim annem de fatma abla gibidir. ve der ki komşu dediğinle samimi olma yüzgöz olma. kapıda allahin selamı, cenazesi kötü gününde yanında ol başka bi şeye gerek yok. hele ki kızı filan diyosunuz, bugün kocası arar yarin kızı kocana ulaşır konuşur bu bahaneyle !!!!!

uyarmış allah sizi, ayşeyle komsuluga devam ederseniz eğer, kim bilir daha neler olur. ve iyi düşünün ayşeyle siz de dedikodusunu yaptınız mi başkalarının ? bilmeden bi iki lafta siz söylediyseniz, cidden allah sizi uyariyor. uzak dur bu kadından diye.
sizi yargılamıyorum İnsanız cikar ağzımızdan. ama komşuluk iliskileri böyle yürüyor. bazi insanlar yuva dağıtır da sonra da aaaaa!!! ben naptin ki ?? der.
Canim ayse ile yaptığım tek dedi kodu kavga ettiğim komşumu anlatmak merdivenleri bana yıkatmak istedi olayı anlattım hepsi bu genelde o anlatırdi

Vegacim bence ikisinide bosver.
Simdi sana " fatma ablaya guven o dedikodu etmezmis" desem bundan sonra benim bu lafima guvenip fatma ablaya herseyi anlaticaksin. Insanlar guvenilir diyosak hep guvenilir diyemeyiz. Biz bile kendimizce hic bize yakismayan yanlisliklar ypiyoruz hep.
O yuzden ikisinede artik bundan snra hic ama hic bisey anlatma.
Sen gel bize anlat beraberce care bulalim.
Seni tanimiyoruz sende bizi tanimiyosun, bu daha objektif olur.
Ayrica burda kv ni cekistirdiginde dedi koduda olmuyor normal hayattaki gibi. Cunku parmakla gostermiyosun ismini belirtmiyosun boylelikle gunahada girmiyosun. Dedigim gibi sen artik sadece bize yaz.

Bir diger konu; goruyorumki kocanla aran iyiye gidiyor, her daim yaninda kocan. Cok sevindim bu duruma. Peki gozlemlerin ne yonde? Sence gidisat nasil?
Canim dert ortağım arkadaşım
İyiki varsın ve varsınız esim çok iyi davraniyor sabah giderken ben yorulmuyum diye etrafı bile topluyor ah birde ben atabilmek içimden aslında seninle özelden konuşacağım konular var fikirlerin önemli benim için

Senin o samimî sıcak kanlı gönlün güzel olunca gönül gözü ile seni insanlar sevmesinde ne yapsın Vegacığım ? bu samimi halin yazılarınada etkileyici oluyor, çok tatlı içi dışı temiz kardeşimizsin itiraf ediyorum seni seviyorum Yaradan, dan dolayı senin hep mutlu olmanı dilerim canım benim
İnanbende seni çok sevdim keşke yakın olsak keşke gerçek hayatta tanıssak bu sene o kadar çok kazık yedim ki çevreden bencil olmaya çalışıyorum kendimce ama olmuyor senin gibi iyi ve sizler gibi iyi insanlarin olduğunu bilmek beni mutlu ediyor

Böyle dedikoducu kendini ilgilendirmeyen herşeye maydanoz tiplerden.bir kaç tane de bizim var öyle komşu resmen sokakta yaşıyorlar sokağın nabzını tutuyorlar.askeri tabur gibi gelirken nereye giderken kime hesap veriyoruz.neyse konuyu dagitmayayim ayşe den uzak dur ama tartışma mesafe köy fatma olgun kadınmış ama elleriniz girmiş ise fatma yi deşifre etme dostça uyarmış seni

İnanbende seni çok sevdim keşke yakın olsak keşke gerçek hayatta tanıssak bu sene o kadar çok kazık yedim ki çevreden bencil olmaya çalışıyorum kendimce ama olmuyor senin gibi iyi ve sizler gibi iyi insanlarin olduğunu bilmek beni mutlu ediyor
keşke canım bende senin gibi candan içi dışı bir dostum kardeşim dert ortağım olsaydı diyorum ....çok teşekürler ederim utandırdın beni bak :KK23:herşey gönlünce olsun uzakda olsak hiç görmemişde olsak biz seninle dostuz ...:KK68:

Canim dert ortağım arkadaşım
İyiki varsın ve varsınız esim çok iyi davraniyor sabah giderken ben yorulmuyum diye etrafı bile topluyor ah birde ben atabilmek içimden aslında seninle özelden konuşacağım konular var fikirlerin önemli benim için

Sende iyiki varsin yerim kiz seni:KK60:
Yaz tabi seve seve yardim ederim nacizane.

o ne yaaa o ne rezillik kocalar ne karışıyor böyle işe herkes birbirinden fena hem kadınlar hem kocaları

canım merak edip sorduğun için çok teşekkür ederim iyiyim ev bulduk taşanacağım buradan bakalım daha ıyı olacak gibi sen nasılsın canım
İyiyim çok şükür. Ara ara aklıma düşüyor sun. Iyi olduğunu duydukça mutlu oluyorum. Rabbim birdaha kötü gün göstermesin.

İyiyim çok şükür. Ara ara aklıma düşüyor sun. Iyi olduğunu duydukça mutlu oluyorum. Rabbim birdaha kötü gün göstermesin.
amin canım cumlemize benı mutlu ettın Allahta seni mutlu etsin canımm

Şu komşuluk ilişkileri kadar saçma olay yoktur. 20 yasina girmemiştim evlendiğimde şuan 24 yaşindayim 4 senedir ayni evimdeyim bir komşunun kapisina ne gitmişliğim var ne onlarin gelmişliği vardir. Merhaba merhaba fazlasi yok, siz ne kadar samimi görüp anlatiyorsunuz dertlerinizi, ya da kari -koca ilişkilerini , ben akrabalarima bile anlatma ama laf gelmesin edilmesin diye iyi cesaret sizlerdeki :)

Vega tam bır seysın ne desem kucumsemek degıl de
sıradan .
Bende senı baska sanardım yıne yanılmadım

Back
X