- 26 Nisan 2015
- 3.859
- 3.058
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi çok iyi mesela gece bebeğe o bakıyor kavga yok anlayışlı herşeyi rapor veriyor çok iyi yenı evli gibiEşinin tutumu güzel sorun yok. Keşke şu haltı yemeseydi. Şimdi nasıl sana karşı? Öyle anlık bir saçmalama mıydı acaba?
İyi hadi bakalım. Yinede duruşunu bozma canım. Hep mutlu ol inşallah. Öpüyorum seni.şimdi çok iyi mesela gece bebeğe o bakıyor kavga yok anlayışlı herşeyi rapor veriyor çok iyi yenı evli gibi
maşaallahşimdi çok iyi mesela gece bebeğe o bakıyor kavga yok anlayışlı herşeyi rapor veriyor çok iyi yenı evli gibi
maşaallah Allahım bozmasın çok sevindim mutluluğunuz daim olsun canım aminşimdi çok iyi mesela gece bebeğe o bakıyor kavga yok anlayışlı herşeyi rapor veriyor çok iyi yenı evli gibi
ayşenın kocası arayıp benım karım yapmaz fln demiş
Ne laçka herifler var ya? Şaşıyorum wallahi duyunca.
İşin birde bu kısmı var. Bu açıdan düşünmemiştim haklısın. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın.Bunlar kari koca sikinti. Bence ailece gorusmeyin.
Aysenin kocasi bu olayi biliyorsa kimbilir baska neler biliyor. Bazi kadinlar kocalarina arkadaslariyla konustugu kadinsal seyleri bile anlatiyor maalesef.
ya yorulduğu yere han yaptım ben ben onu abla olarak görmüştüm
ya çok haklısınız işte o an o acıile paylaştım ve cıdden paylaştıkça çoğaldı dertlerben şu hayatta şunu ögrendim '' dertler paylaşıldıkça çoğalır''..Anlatmayın kimseye bişeyinizi ben anneme bile anlatmam çoğu şeyi..Çünkü o an ki kızgınlıkla öfkeyle paylaştıgınız bısey bakıyorsunuz snradan cokta anlamsız yanı sizin cokta umrunuzda olmuyo ama karsı taraf için hep hatırında kalıyo hıc unutmuyo:) konunuza gelince Fatma Abla gibi birini kaybetmeyin bnce o dogru söylüyo..
bu platformun bir güzel yanıda tanımadan ve görmeden güzel insanlarla ve yazdıkları msjları ile mutlu olmak :)vegacığım fatma Aplanızı kaybetme lütfen ayşeler gibiler heryerde bin tane bulunur da 1 FATMA apla etmezler öptüm seni özletmiştin kendini inşallah herşey yolundadır kendine iyi bak Rabbim yar ve yardımcınız. olsun amin
Senin o samimî sıcak kanlı gönlün güzel olunca gönül gözü ile seni insanlar sevmesinde ne yapsın Vegacığım ? bu samimi halin yazılarınada etkileyici oluyor, çok tatlı içi dışı temiz kardeşimizsin itiraf ediyorum seni seviyorum Yaradan, dan dolayı senin hep mutlu olmanı dilerim canım benimbu platformun bir güzel yanıda tanımadan ve görmeden güzel insanlarla ve yazdıkları msjları ile mutlu olmak :)
kumrukusum
obiviyante