birinde bi kazı yedımde hangisi siz söyleyin

vegacığım fatma Aplanızı kaybetme lütfen ayşeler gibiler heryerde bin tane bulunur da 1 FATMA apla etmezler öptüm seni özletmiştin kendini inşallah herşey yolundadır kendine iyi bak Rabbim yar ve yardımcınız. olsun amin

şimdi çok iyi mesela gece bebeğe o bakıyor kavga yok anlayışlı herşeyi rapor veriyor çok iyi yenı evli gibi
maşaallah
şimdi çok iyi mesela gece bebeğe o bakıyor kavga yok anlayışlı herşeyi rapor veriyor çok iyi yenı evli gibi
maşaallah Allahım bozmasın çok sevindim mutluluğunuz daim olsun canım amin

ayşenın kocası arayıp benım karım yapmaz fln demiş

Bunlar kari koca sikinti. Bence ailece gorusmeyin.

Ne laçka herifler var ya? Şaşıyorum wallahi duyunca.

Aysenin kocasi bu olayi biliyorsa kimbilir baska neler biliyor. Bazi kadinlar kocalarina arkadaslariyla konustugu kadinsal seyleri bile anlatiyor maalesef.

Bunlar kari koca sikinti. Bence ailece gorusmeyin.

Aysenin kocasi bu olayi biliyorsa kimbilir baska neler biliyor. Bazi kadinlar kocalarina arkadaslariyla konustugu kadinsal seyleri bile anlatiyor maalesef.
İşin birde bu kısmı var. Bu açıdan düşünmemiştim haklısın. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın.

ya yorulduğu yere han yaptım ben ben onu abla olarak görmüştüm

Ben herkesle samimi olan insanlara güvenemiyorum nedense
Sana laf getiren senden de laf goturır.sana samimi davranıyor diye gerçekten samimi olduğu anlamına gelmez
Fatma gibi insanlar ogut verici ve uyarıcı olur genelde sen Fatma ya güven

Ben ayşeyi haksız buldum çünkü eşine herşeyi anlatan insan millete de anlatır bence. Fatma da bence seni uyarmak dostu düşmanı bil diye uyarmış yani bir art niyet göremedim. Ama mesafe herzaman iyidir çünkü yıpranmazsın o ne dedi bu ne dedi diye.

ben şu hayatta şunu ögrendim '' dertler paylaşıldıkça çoğalır''..Anlatmayın kimseye bişeyinizi ben anneme bile anlatmam çoğu şeyi..Çünkü o an ki kızgınlıkla öfkeyle paylaştıgınız bısey bakıyorsunuz snradan cokta anlamsız yanı sizin cokta umrunuzda olmuyo ama karsı taraf için hep hatırında kalıyo hıc unutmuyo:) konunuza gelince Fatma Abla gibi birini kaybetmeyin bnce o dogru söylüyo..

ben şu hayatta şunu ögrendim '' dertler paylaşıldıkça çoğalır''..Anlatmayın kimseye bişeyinizi ben anneme bile anlatmam çoğu şeyi..Çünkü o an ki kızgınlıkla öfkeyle paylaştıgınız bısey bakıyorsunuz snradan cokta anlamsız yanı sizin cokta umrunuzda olmuyo ama karsı taraf için hep hatırında kalıyo hıc unutmuyo:) konunuza gelince Fatma Abla gibi birini kaybetmeyin bnce o dogru söylüyo..
ya çok haklısınız işte o an o acıile paylaştım ve cıdden paylaştıkça çoğaldı dertler

vegacığım fatma Aplanızı kaybetme lütfen ayşeler gibiler heryerde bin tane bulunur da 1 FATMA apla etmezler öptüm seni özletmiştin kendini inşallah herşey yolundadır kendine iyi bak Rabbim yar ve yardımcınız. olsun amin
bu platformun bir güzel yanıda tanımadan ve görmeden güzel insanlarla ve yazdıkları msjları ile mutlu olmak :)
kumrukusum kumrukusum
obiviyante obiviyante

bu platformun bir güzel yanıda tanımadan ve görmeden güzel insanlarla ve yazdıkları msjları ile mutlu olmak :)
kumrukusum kumrukusum
obiviyante obiviyante
Senin o samimî sıcak kanlı gönlün güzel olunca gönül gözü ile seni insanlar sevmesinde ne yapsın Vegacığım ? bu samimi halin yazılarınada etkileyici oluyor, çok tatlı içi dışı temiz kardeşimizsin itiraf ediyorum seni seviyorum Yaradan, dan dolayı senin hep mutlu olmanı dilerim canım benim

Vegacim bence ikisinide bosver.
Simdi sana " fatma ablaya guven o dedikodu etmezmis" desem bundan sonra benim bu lafima guvenip fatma ablaya herseyi anlaticaksin. Insanlar guvenilir diyosak hep guvenilir diyemeyiz. Biz bile kendimizce hic bize yakismayan yanlisliklar ypiyoruz hep.
O yuzden ikisinede artik bundan snra hic ama hic bisey anlatma.
Sen gel bize anlat beraberce care bulalim.
Seni tanimiyoruz sende bizi tanimiyosun, bu daha objektif olur.
Ayrica burda kv ni cekistirdiginde dedi koduda olmuyor normal hayattaki gibi. Cunku parmakla gostermiyosun ismini belirtmiyosun boylelikle gunahada girmiyosun. Dedigim gibi sen artik sadece bize yaz.

Bir diger konu; goruyorumki kocanla aran iyiye gidiyor, her daim yaninda kocan. Cok sevindim bu duruma. Peki gozlemlerin ne yonde? Sence gidisat nasil?

Anlayanlari alkışlıyorum :KK52:
Tek anladığım
Ayyşe kötü,
Ayşe dedikodu yapmayı çok seviyor. Bu ayşe.
Ayşe gibi olma. :KK48:

Ayşeler Fatmalar birbirine girdi... Başım döndü, gözlerim şaşıbeş oldu, beynim algılamadı... Anladığım kadarıyla; bence sen hiçbirisiyle muhatap olma, arkandan söylenenleri de kafana takma. Senin ne olduğunu sen bilirsin, Allah bilir gerisi bilemez.. Kimseyle de kolay kolay samimiyet kurma derim, ne zaman kimle samimi olsa sağlı sollu kazığını yemişimdir. Ve en önemlisi özelini kimseye açma, evinin içinde olan evinin içinde olsun.. Anne baban dahi olsa.. Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin. Boşanıyor musun, sebebi şiddetli geçimsizlik dersin olur biter.

benim annem de fatma abla gibidir. ve der ki komşu dediğinle samimi olma yüzgöz olma. kapıda allahin selamı, cenazesi kötü gününde yanında ol başka bi şeye gerek yok. hele ki kızı filan diyosunuz, bugün kocası arar yarin kızı kocana ulaşır konuşur bu bahaneyle !!!!!

uyarmış allah sizi, ayşeyle komsuluga devam ederseniz eğer, kim bilir daha neler olur. ve iyi düşünün ayşeyle siz de dedikodusunu yaptınız mi başkalarının ? bilmeden bi iki lafta siz söylediyseniz, cidden allah sizi uyariyor. uzak dur bu kadından diye.
sizi yargılamıyorum İnsanız cikar ağzımızdan. ama komşuluk iliskileri böyle yürüyor. bazi insanlar yuva dağıtır da sonra da aaaaa!!! ben naptin ki ?? der.

taşınabiliyorsan taşın ordan,ve yeni gittiğin yerde kimseyle samimi olma merhaba merhaba bu devir bunu gerektiyor maalesef siz tek örnek değilsiniz.

Anlattığın kadarıyla fatma ablam doğru söyluyor.

O Ayşe abla nasıl bir karakter ya. Velisine ispiyonlamış hemen oda senin velini aramış:KK70:

Ne demişti ünlü düşünür polat alemdar .iki kisinin bildiği sır değildir.
Ayşe ablanin bildiği hiç değildir

Senin kariligin ona mi kalmis? Bunun sakasi olmaz, ahlaksiz kadin

Back
X