• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birinde takilip kalmak

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.054
1.735
333
Sakarya
Ah kizlar takildim kaldim iste birinde ayni yerde yasiyoruz şuan için o polis bi sseneye gitcek buradan ya ben ondan çok hoslaniyorummm :((( ama imkansiziz çünkü o evlilik istemiyor o istemediği içinde başlamadan tam bitti ya onu gordumu gözlerim doluyo taa offf gecicekmi bu kizlarr

Evlilik istemediğini nereden öğrendin?
Konuşuyor musunuz? Ondan hoşlandığını biliyor mu?
Ayrıca evlilik düşünmeyen biri sevdiği zaman evliliği düşünür gayet.
Eğer şartları da uygunsa neden fikri değişmesin ki?
Yani evlilik istememesi imkansızlık belirtisi değil.
Sana aşık olsun da önce. Öyle bakarsın oluru var mıdır yok mudur.

VivaLaJuicy, post: 38352002, member: 250266"]Evlilik istemediğini nereden öğrendin?
Sana aşık olsun da önce. Öyle bakarsın oluru var mıdır yok mudur.[/QUOTE]
Konustuk canim bir hafta kadar ona asik oldm olmaz olaydim :) bana evlilik hayallerine kapilma bağlanma dedi kisacasi adam eglncegi birini ariyo bende istemyrkk asla ben senle görüşmem mantksz olur dedim oda anldi isteklerini karsilamiycagmi en mantiklisi bu dedi gel Gorki onu gördümu aklim cikiyo :(

VivaLaJuicy, post: 38352002, member: 250266"]Evlilik istemediğini nereden öğrendin?
Sana aşık olsun da önce. Öyle bakarsın oluru var mıdır yok mudur.
Konustuk canim bir hafta kadar ona asik oldm olmaz olaydim :) bana evlilik hayallerine kapilma bağlanma dedi kisacasi adam eglncegi birini ariyo bende istemyrkk asla ben senle görüşmem mantksz olur dedim oda anldi isteklerini karsilamiycagmi en mantiklisi bu dedi gel Gorki onu gördümu aklim cikiyo :KK43:[/QUOTE]
Boşver canım en iyisi olmuş hatta bi seneye gitmesi süper olmuş. Sor bakalım kendine sen boyle birine mi layiksin? Evetse konuşmaya unutmamaya devam et ne deyim..
Ben de birinde tutuklu kaldım hayattaki ilk ve tek pişmanlığım o.. Takılı plak gibi aylardır bu haldeyim.. Ama inanıyorum bu benim kozamdaki sure.. Birgün gelecek kanatları rengarenk bir kelebek olarak kozamdan cikicam. Sen de bu olaya bir son ver önüne bak ;)
(Gerçi kelebeklerin omru bir gün oluyordu demi neyse bu temsili iste :KK53: )

Çok ciddi şeyler yaşamadıysan ki belirtmemişsim geçer gider...

adam niyetini açık açık belli etmiş.

bundan sonra hala peşinden gitmeniz ya da aklınızdan çıkaramamanız sizin hatanız olur.

kimse aşkından ölmemiş, daha karşınıza kimler çıkacak kimbilir.
geçer elbet.
ben ne aptalmışım diyorum eski aşklarımı hatırlayınca :KK48:

Ne güzel işte , baştan niyetini söylemiş. Geçer sen m.etme..

Pek ciddi seyler yasanmamis , birsey paylasilmamis unutman bir kac gununu alir ..

Millet 6 yillik sevgilisini unutuyor ..
Sende unutursun ..

Çok olağanüstü anılarınız yok geçer yani, başlamadan bitmiş işte. Dua edin niyetini belli etmiş önceden.

Ah kizlar takildim kaldim iste birinde ayni yerde yasiyoruz şuan için o polis bi sseneye gitcek buradan ya ben ondan çok hoslaniyorummm :KK43:(( ama imkansiziz çünkü o evlilik istemiyor o istemediği içinde başlamadan tam bitti ya onu gordumu gözlerim doluyo taa offf gecicekmi bu kizlarr

Sen çok yeşilçam filmi seyrettin sanırım. Bu dünyada "geçmeyen" ne varki.

Back
X