- Konu Sahibi benkahvecanavari
Merhaba herkese, konum gayet acik hoslandigim bu kisiyle lise doneminden beri arkadastim zaten her sosyal medya adresimde vardi kendisi, herhangi bir ask beslememistim 1 hafta oncesine kadar ama biri sorsa "Hos cocuk" der gecerdim. Dil kursuna gidiyor ve benimde dil okudugumu bildigi icin iletisime gecti, bulustuk ilk izlenim olarak giyinis tarzi ve konusmasina kadar cok temiz ve terbiyeliydi. Kisilik olarak henuz bir analiz yapamam neticede erkek bu ne olacagi belli olmaz. Bir kafede bulustuk, ders konusunda biraz yardim ettim ve bulusma esnasinda gercekten cok begendim, cok akli basinda, hedefleri olan biri ve gorustukten sonra bana hayatinda ilk kez biriyle sıkılmadan muhabbet ettigini, iyi ki bulusmaya gelmisim diyerek, tekrar gorusmek istedigini soyledi, bende tamam dedim. Bir iki gun sonra gorusmek icin yazdi ama mesguldum okullar acilacagi icin hazirlik yaptigimi soyledim gorusemedik, gecen hafta persembe gunu yazdi ne yapiyorsun diye uyuyordum dedim ama kalktim cunku deli gibi konusmak istiyordum ama bana "Ozur dilerim uyu yine konusuruz" dedi her ne kadar konusmak istedigimi "Hic onemli degil" diyerek belli etsem de konusma bitti. Ertesi gun ben yazdim "Kusura bakma dun konusamadik" diye, hemde biraz muhabbetin uzamasi icin acik kapi biraksam da "Yok ya, sacmalama" diye bir cevap aldim ve o gundur mesaj yok. Anlamadim acaba ben mi cok anlam yukledim? Ya da davranislarimdan konusmak istemedigim izlenimini mi aldi? Okul baslamadan once mesaj atmali miyim acaba, en azından "Artik birbirimizi daha yakindan taniyoruz, her zaman gorusebiliriz, bana yazabilirsin" vs diyerek yollasam mi?