Birinden duydum ağda kısırlığa yol açıyormuş

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Valla banada pek inandirici gelmedi kisirlik kismi...Cilt için sarkma falan orasi olabilirde kisirlik.....Hiçç sanmiyorum....

tüy dökücüler kanser yapıyomuş,ağda kısırlık yapıyomuş......daha neler

bencede ne zararı olacak ya..............
samalık bence bende her kadın genelde ağda yapıyor ..............

canım ben böyle bişeyin doğruluğuna inan mıyorum o zaman düşünsene bizler nası olduk saçmalık bence

Bu konuyu acan arkadasin meslegide bankaciymis. Arkadasim kulaktan dolma sacma sapan konulari yazmayin lütfen buraya.
Laf kalabaligindan baska birsey degil.
Bak okumus kültürlü banka memuru bir hanim nasilda böyle birsey yazar, hayretler icindeyim.Peki okumusu böyleyse, okumamisi nasil olur ya?

o almanyadaki doktor iyi sallamış bence yumurtalıklar nerdee cinsel organ nerdeee

ben bankacı falan değilim öğrenciyim ama bankada staj görmeye başladım yeni..tabikide banka memuru kültürlü bir bayan olsaydım bu başlığı açmazdım buraya çünkü bu konuda bilgim olabilirdi şimdi düşündüğüm gibi düşünmezdim sizler bende büyüksünüz danışmak istedim sadece.bir büyüğüm olarak bukadar ağır konuşmanıza gerek yoktu..tabikide laf kalabalığı olarak düşünebilirsiniz merak etmeyin lap die aklıma gelir gelmez açmadım bu başlığı nezamandır aklımdaydı.neyse yinede teşekkürler
ben aldığım bilgiyi de aldım
hoşcakalın

bana çok saçma geldi, daha jiletten kurtulalaı 4-5 ay oldu, bir daha hayatta dönmem.

Arkadaşlar her ne kadar benim branşım dışı olsa da aldığım anatomi dersi bana bu söylemin yersiz olduğunu düşündürdü.Dokular pekçok travma ve harekete maruz kalıyor bunlar sebep olmuyorda ağda mı olacak anlamsız bence.Hani deri için sağlıksız derse onu anlayabilrim belki:S

Son düzenleme:
bide doktor demiş ya o kafama takıldı benim yoksa tınlamazdım

almanyada bir ceset bulduklarında türk olup olmadıklarını anlamak için cinsel bölgeye bakıyorlarmış agdalı veya traşlıysa türk diyorlarmış avrupa halkı kesinlikle uzatıyor ve temizlemiyor ama yinede biz daha dogurgan bir milletiz annelerimiz ninelerimiz köylerde nerde bulacak permatik cam sakızıyla kille alıyorlarmış

ilk defa duydum böyle birşeyii..yapmayın yaa böyle bir mantıkmı var doktor vaaar doktorcuk var..ne gibi bi sarsıntı merak ettim bence tam tersi iyi geliyodur.çatlayacak olan yumurtalığı daha hızlı çatlatır..hıı nasıl fikir ama:))sevgiler

ohoooo o zaralı bu zararlı hiç bişeyle almayalım ozaman bırakalım dağınık kalsınlar:)))))
valla inanasım gelmedi.

bencede sacma geldi helede eskiden herkes agda yaparmis ve kisirlik daha azdi

ya eskiden analarımız anneannelerimiz ninelerimiz jiletle mi almış tüy dökücü mü kullanmış :ss paşalar gibi ağda kullanmış hepsi, e sen nası varsın ben nası varım, bu kadınlar nie kısır deil :s

:)
Enteresan olmuş bu!
Ağdanın bir kaç yan etkisi var ama bunların içinde asla "Kısırlık" yok..
Ağda derisi ince olan bayanlarda morarma ve tahriş meydana getiriyor.
Varisli hanımlarda varislerin yayılımını hızlandırdığı için tercih etmiyorlar..
En kötü yan etkisi ise "cildin erken sarkmasını kolaylaştırmak"dır.
O nedenle özellikle yüz ve kolllarda tercih etmemek lazım..

BİRİ KUYUYA TAŞ ATMIŞ ARKADAŞLAR BİZDE UĞRAŞIYORUZ ÇIKARALIM DİYE

ben de ağda yaparım ondan mı olmuyo ki bebişimmm ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…