Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar merhaba.. benim yardımlarınıza çok ihtiyacım var
bikaç hafta önce bi mağazada birini gördüm hoşlandım ama ona ulaşamıyorum bir türlü. yaka katından baktım ismine facebook tan aradım ama bulamadım başka bi yol varmıdır acaba ? önerileriniz nedir neyapabilirim ki?
Ahaha aynı olay 2 sene önce benim başıma gelmişti. yaka kartı dediğine göre tezgahtar veya görevli olmalı diye düşündüm. aynı yere git. güleryüzlü ol, çekici bakış at. özellikle de gözlerinin içine çekinmeden bak. bilgi almak için veya bir ürünle ilgili birşeyler sor. muhabbet kur. sonra 2-3 kere daha git. zaten tanıyacaktır seni sonraki gidişlerinde. eğer elektrik alırsa senden o harekete geçer. geçmezse de duruma göre birşeyler düşünürüz.
çok teşekkür ederimm gerçekten denemeye çalısıcam çünkü utanmaktan gözlerine falan da bakamıyorum birazda asosyal bi tip olduğumdan konuşamadım ama artık ne olursa olsun denemem lazım. .
ben de birisini seviyom ama çekindiğim için konuşamadım şimdiye kadar. ama karar verdim tanışacam onunla. sen de tanışmaya çalış ama yine de dikkatli ol tatlım...