BİRİNDEN HOŞLANMAK ?

23bilgi23

Uykum firarda
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
548
486
103
Merhaba bayanlarr.uzun bi yaziyla baslamak istiyorum. Hepimiz hayatimizda birinden hoslaniyoruz onu gorunce kalbimiz carpiyo o beni gordu mu duygusu olusuyo. Uyumadan önce hayalini kuruyosunuz. Olmicak iste biliyosunuz ama mutlu olmak icin hayalini kuruyoruz iste. Yanliz kaldiginizda akliniza geliyor. Bi aglama tutuyo sizi. Aynaya baktiginizda o bana yakisiyo mu diye dusunmuyosunuz ben ona yakisiyomuyum diye dusunuyosunuz. Aylar hatta yillar geciyo ve sonra karsiniza baska biri cikiyor. Suan o durumdayim arkadaslar. O kadar cok sıkıldım ki hayattan karsima kimse cikmasin rahat rahat hayatima bakayim diyorum ama olmuyor. Gelip catiyo iste. Bazen kendi kendime agliyorum neden olmuyor diye. Ewet belki ileride karsima cok iyi biri cikicak ama o zamana kadar ne kadar aci cekicem? 6 ay olucak ondan vazgecemedigim sure. Nasil biri onu bile bilmiyorum. Sadece minibusune bindigimde dikiz aynasindan bakiyor. Beni gordugunde korna caliyor. Dun ve bugun bindim minibusune. Sirf ona rastlarim diye saatlerce kendimle ugrasip durdum. Ve istedigim oldu. Cok hoslaniyorum ondan canlarim. Biliyorum olmucak ama neden boyle yaa. Neden bana gulumsedi neden o minibuscu. Off aci cekmekten skldim. Bide arkadaslarimin gelip bana onun minibusune kac tane guzel kiz biniyodur herkese bakiyodur demeleri yok mu ? Kalp bu kardesim kalp. Kizlar siz hoslandiginizi belli edermisiniz? Yoksa vazgec mi dersiniz. Olmicak mi dersiniz? Umudunu kaybetme mi dersiniz?

kızma ama Türkan Şorayın filmi geldi aklıma konunu okuyunca ,hatta Adile Naşitin Sultaaaan kız Sultan diye seslenişi çınladı kulağımda istemsizce

Başlığa istinaden; gayet insancıl bir duygu..

Konuya dönersek neden olmayacağını düşünüyorsunuz. Nedense aklıma '' sultan '' filmi geldi Türkan Şoray'ın.

Korna ile flörtleşmeyi ilk kez duydum. :KK53:

Başlığa istinaden; gayet insancıl bir duygu..

Konuya dönersek neden olmayacağını düşünüyorsunuz. Nedense aklıma '' sultan '' filmi geldi Türkan Şoray'ın.

Korna ile flörtleşmeyi ilk kez duydum. :KK53:
Ya onu derken :D bi kere kornaya basmisti bende kardesimle pazara gidiyodum oyle. Evet olmicagini dusunuyorum icimdeki his bu yonde. Bu arada filmi merak ettim bi ara izlicem

Ya onu derken :KK70: bi kere kornaya basmisti bende kardesimle pazara gidiyodum oyle. Evet olmicagini dusunuyorum icimdeki his bu yonde. Bu arada filmi merak ettim bi ara izlicem
aaa büyük kayıp izlemelisiniz. Sonu güzel bitiyo neyse ki. Hayırlısı olsun ne diyelim hislere söz geçmez.

Ya onu derken :KK70: bi kere kornaya basmisti bende kardesimle pazara gidiyodum oyle. Evet olmicagini dusunuyorum icimdeki his bu yonde. Bu arada filmi merak ettim bi ara izlicem
aa izlemedin mi hiç o_Oben mi nostaljik takılıyorum ayol sadece:KK30:

Aynen benim de aklıma film geldi☺
Konuna gelince ben karşı tarafın sizden hoslandigini düşünmüyorum sadece sizi görünce calmiyordur genelde yolda gördükleri musterilere çalarlar zaten eger bineceklerse duralım anlamında. Belkide sizi dolmusa binecek zannetmistir.

"Onun minibüsüne kaç tane güzel kız biniyordur biliyor musun" diyen arkadaşlar...

Bunu ulaşılmaz birine mesela bir sanatçıya, futbolcuya aşık olunca söylerler genelde, burada ilginç olmuş.

Ben burada imkansız bir durum görmedim ama ideal bir tablo da yok.

Mesleğinden dolayı demiyorum, durum arabesk, sizi görünce korna çalması vs...

"Onun minibüsüne kaç tane güzel kız biniyordur biliyor musun" diyen arkadaşlar...

Bunu ulaşılmaz birine mesela bir sanatçıya, futbolcuya aşık olunca söylerler genelde, burada ilginç olmuş.

Ben burada imkansız bir durum görmedim ama ideal bir tablo da yok.

Mesleğinden dolayı demiyorum, durum arabesk, sizi görünce korna çalması vs...
Tabi haklisiniz dedikleriniz de. Arladaslarim beni anlamiyor gercekten

Ya o kişiyi tanıyınca bu duygular geçerse o da var :KK53: yoksa duyguların gayet normal hepimiz böyle şeyler yaşıyoruz

Ya o kişiyi tanıyınca bu duygular geçerse o da var :KK53: yoksa duyguların gayet normal hepimiz böyle şeyler yaşıyoruz
O kisiyi taniyamacagim :) ewet duygu degisiklikleri olabilir ama onu gordugumde kalbim kut kut atiyosa ve titriyosam beynime ve kalbime soz gecmiyor demektir :(

O kisiyi taniyamacagim :) ewet duygu degisiklikleri olabilir ama onu gordugumde kalbim kut kut atiyosa ve titriyosam beynime ve kalbime soz gecmiyor demektir :KK43:
Bende öyleydim tanıma fırsatım oldu birebir görüştük eve zor kaçtım:KK48: sıkma canını imkansız bişey değil elbet evli değilse şansını deneyebilirsinEn Büyük KK

Back
X