BİRİNDEN HOŞLANMAK ?

Merhaba bayanlarr.uzun bi yaziyla baslamak istiyorum. Hepimiz hayatimizda birinden hoslaniyoruz onu gorunce kalbimiz carpiyo o beni gordu mu duygusu olusuyo. Uyumadan önce hayalini kuruyosunuz. Olmicak iste biliyosunuz ama mutlu olmak icin hayalini kuruyoruz iste. Yanliz kaldiginizda akliniza geliyor. Bi aglama tutuyo sizi. Aynaya baktiginizda o bana yakisiyo mu diye dusunmuyosunuz ben ona yakisiyomuyum diye dusunuyosunuz. Aylar hatta yillar geciyo ve sonra karsiniza baska biri cikiyor. Suan o durumdayim arkadaslar. O kadar cok sıkıldım ki hayattan karsima kimse cikmasin rahat rahat hayatima bakayim diyorum ama olmuyor. Gelip catiyo iste. Bazen kendi kendime agliyorum neden olmuyor diye. Ewet belki ileride karsima cok iyi biri cikicak ama o zamana kadar ne kadar aci cekicem? 6 ay olucak ondan vazgecemedigim sure. Nasil biri onu bile bilmiyorum. Sadece minibusune bindigimde dikiz aynasindan bakiyor. Beni gordugunde korna caliyor. Dun ve bugun bindim minibusune. Sirf ona rastlarim diye saatlerce kendimle ugrasip durdum. Ve istedigim oldu. Cok hoslaniyorum ondan canlarim. Biliyorum olmucak ama neden boyle yaa. Neden bana gulumsedi neden o minibuscu. Off aci cekmekten skldim. Bide arkadaslarimin gelip bana onun minibusune kac tane guzel kiz biniyodur herkese bakiyodur demeleri yok mu ? Kalp bu kardesim kalp. Kizlar siz hoslandiginizi belli edermisiniz? Yoksa vazgec mi dersiniz. Olmicak mi dersiniz? Umudunu kaybetme mi dersiniz?

Bende bir tek platonik ben takiliyorum zannederdim(hatta kimden hoslansam ayagim ugurlu geliyo kismeti aciliyo :KK70:)valla diyecek kelime bile bulamadim ama bi kiz milleti bazen bi guluse kurban gidebiliyoruz seninki çok saf ve masumane geldide yinede dikkat et derim

aa izlemedin mi hiç o_Oben mi nostaljik takılıyorum ayol sadece:KK30:
Yok bu konuda yalniz degilsin bende nostaljik takilirim

Hatta o filmin en bayildigim sahnesi munubus soforunun sultana muhallebice arada bir boyle sosyeteye karismak lazim dedigi sahneydi hala aklima geldikce gulerim

Hatta gecen yeter dizisinde sanirim ona atifta bulunatak oyle kucuk bi sahne cekmistiler

Konu sahibi star tv yi açın. Bahsettiğimiz sultan filmi var. Hey gidi... tevafuk oldu :))

minübüsçülere sinir oluyorum. hele bizim burdakiler aman allahım hepsi kıronun teki, saygısız ne ararsan var..daha bi tane düzgün birini görmedim. bence bulaşma böyle tiplere. ama benim için sorun diil diyosan mesela ona şuraya nasıl gidebilirim yada nerede inmem gerekiyor vs gibi şeyler sorup muhabbet açabilirsin.

Zamanı gelince bi bakmışsın bitmiş.

Back
X