- Konu Sahibi ladyindream
-
merhaba kızlar, benim derdim etrafımdaki insanların bazı tutumları.bu insanlarla çok yakınımda.gecemi gündüzümü beraber geçirdiğim yada bir nevi beraber geçirmek durumunda olduğum insanlar.Aslında çok çocukça gelecek belki birçoğunuza ama, yinede yazma ihtiyacı duydum işte.Şöyle söyleyeyim mesela kız birgün güzelsin diyor ertesi gün biz çirkiniz diyor bir kız görüyor biz niye böyle değiliz diyor böyle çoğul şahıslarla konuşuyor.bilmiyorum sorun bendemi ama bana çok sinir bozucu geliyor bu.yani ben hayatımda kimseye çirkinsin demedim, güzel olmayan insan bunun farkındadır zaten bunu dillendirerek başım göğe ermiyor.bende dünya güzeliyim diye dolanmıyorum ortada ama ne bileyim insanların böyle yapmaya hakkı var mı?değiştiremeyeceğin veya seçmediğin birşeyi insanın yüzüne vurmak nedir ya?birde ondan daha irrite edici bir durum var tutarsızlık,yaptığı iltifatı yermeyle dengeliyor çok geçmeden.evet gülüp geçilecek basit ve düşünmeyen insanlar ama insan geçemiyor işte.kimse birinin güzel demesiyle güzel çirkin demesiyle çirkin olunmuyor ama insana o hissi rahatlıkla verebiliyor.çok kolay öyle hissettirebiliyor.Sizinde var mı etrafnızda böyle insanlar?veya ne bileyim siz kendinizi hoş bulursunuz biri gelir şöylesin böylesin der, nasıl aşıyorsunuz bunları nasıl kafaya takmadan geçebiliyorsunuz?[/QUOTE
çirkinlik bence kötü karakter fesat düşünce başkasını çekememezlik vb gibi insanın içiyle alakalı birşeydir.herkes kalbiyle güzeldir bence dış görünüşte bi yere kadardır asıl olan ahlak güzelliğidir her insanın kendini çirkin yada güzel bulduğu zamanlar vardır. güzellikte göreceli bir kavramdır. Rabbim her birimizi öyle güzel yaratmışki etrafımdaki insanlardan kastın arkadaşınsa uzaklaş bence ondan çünkü senden kaynaklı hiçbir poblem yok ya kişilik bozukluğu yada aşağılık kompleksi var galibaa moralini bozup canını sıkacağına ve etkileniyosunda anlaşılan uzaklaş bence en iyisi.
gülüp geçecek bir durum değil aslında. böyle kadınların çok enteresan huyları oluyor ve çok rahatsız edici olabiliyorlar. kendilerine tek başına çirkin diyemiyor (içinden çirkin olduklarını kesinlikle düşünmüyor) seni kıskanıyor ya da seninle yarış halinde oluyor, çoğul kullanarak sana çirkin diyor seni aşağılıyor. inan ki o seninle yarışan kıskanç bir kadın hayata karşı. hiç prim verme. he de geç.
merhaba kızlar, benim derdim etrafımdaki insanların bazı tutumları.bu insanlarla çok yakınımda.gecemi gündüzümü beraber geçirdiğim yada bir nevi beraber geçirmek durumunda olduğum insanlar.Aslında çok çocukça gelecek belki birçoğunuza ama, yinede yazma ihtiyacı duydum işte.Şöyle söyleyeyim mesela kız birgün güzelsin diyor ertesi gün biz çirkiniz diyor bir kız görüyor biz niye böyle değiliz diyor böyle çoğul şahıslarla konuşuyor.bilmiyorum sorun bendemi ama bana çok sinir bozucu geliyor bu.yani ben hayatımda kimseye çirkinsin demedim, güzel olmayan insan bunun farkındadır zaten bunu dillendirerek başım göğe ermiyor.bende dünya güzeliyim diye dolanmıyorum ortada ama ne bileyim insanların böyle yapmaya hakkı var mı?değiştiremeyeceğin veya seçmediğin birşeyi insanın yüzüne vurmak nedir ya?birde ondan daha irrite edici bir durum var tutarsızlık,yaptığı iltifatı yermeyle dengeliyor çok geçmeden.evet gülüp geçilecek basit ve düşünmeyen insanlar ama insan geçemiyor işte.kimse birinin güzel demesiyle güzel çirkin demesiyle çirkin olunmuyor ama insana o hissi rahatlıkla verebiliyor.çok kolay öyle hissettirebiliyor.Sizinde var mı etrafnızda böyle insanlar?veya ne bileyim siz kendinizi hoş bulursunuz biri gelir şöylesin böylesin der, nasıl aşıyorsunuz bunları nasıl kafaya takmadan geçebiliyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?