birine farkettirmeden sakinleştirici içirmek mümkün müdür?

maiberf

piyuvvvvv
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2008
2.538
1
156
Ankara
Arkadaşlar buraya ilk kez konu açıyorum çünkü soracak kimseyi bulamadım.arkadaşımın ruh sağlığı bozuk bir kocası var ama taktir edersinizki kendini normal sanıyor.arkadaşım fiziksel ve ruhsal şiddete maruz kalıyor,bugün son are düşündük taşındık, psikiyatıra gtmeyi kabul etmediği için kendisine haberi olmadan verebileceği bir sakinleşttirici falan var mıdır?

BU nasıl bir düşünce yapısı ?
Adam ruh hastası olabilir ama bu düşünce de sağlıklı bir düşünce değil.
Farkettirmeden yediği yemeğe içtiği suya koyun , sonra ilacın içinde ki her hangi bir bileşen adama alerji yapsın ya da yan etki göstersin.Adam hastanelik olsun.O zaman belki farkedilir.
Yapmayın allah aşkına ağrı kesici bile reçetesiz içilmemeli oyuncak değil bu durum.
Arkadaşın madem bu adamla evli dayak yiyor vs boşanacak o zaman.

arkadaşım çok haklısın evet normal şartlar altında bende aynen senin gibi düşünürüm ama durum öyle bir haldeki kızın son çaresi bu çünkü yaptığı şiddetin ardından oturup ağlayp kendini oraya buraya vurup af diliyor,5 aylık bir bebeği var ,hastalık derecesinde kıskanç hem kızı kaybetmekten ölesiye korkuyor hem de bu yüzden ona zarar veriyor.ailesi de defalarca bir kliniğe götürmeye çalışmış ama asla kabul etmiyor.ben de ne akıl vereceğimi şaşırdım,karşına alıp konuşamazsın çünkü sadece kendi söylediğini duyuyor.tamam o zaman sorumu şöyle değiştireyim onu hasta olduğuna ve gerçekten tedavi görmesi gerektiğine ikna etmek için ne yapmalı

Karşınızda ki hayvan değil insan. İlaç vermeyi düşüneceğinize sakinleştirici etkisi olan bitkilerden çay falan yapıp içirin.

Farkettirmeden ilaç verilebilir belki ama böyle bir akıl asla vermeyin.
Ya o gün alkol alacağı tutarsa o zaman ne olacak?
Böyle geçici ve anlık çözümler yerine daha kalıcı çözümleri salık verin arkadaşınıza. Bu kadar ciddi sorunları varsa darp raporu alıp mahkemeye versin, uzaklaştırma alıyor bildiğim kadarıyla.

bir garip oldu dünyanın hali....hadi içirdiniz ve adam öldü nasıl vicdanınız rahat edecekbunu hiç düşündünüz mü? ailede sözü gecen birisi alsın götürsün doktora ıikna etsinn....

Kuzum siz iyi misiniz? Yan etkileri var bu ilaçların, adam anlamayacak mı bir farklılık olduğunu kendinde. Cinselliğini bile etkiler, oradan bile anlar, doktora gider.
Hem yukarıda bir arkadaş demiş alkol alacağı tutarsa diye doğru demiş ben geçen antibiyotikle 1 bardak aldım sadece sonra kaç gün yattım kaldım, acillik oldum, bir de kafa ilacı bunlar, aman diyeyim ya başkasının can vebaline girmeyin.
Arkadaşınız bence ya çözüm bulalım ya da bitsin tarzı konuşmalı bu kadar canına tak ettiyse.

çoook çok haklısınız arkadaşlar ben kendim zamanında kullandım ki doktor kontrolünde olmasına rağmen saçlarım döküldü unutkanlık başladı.inanın aksini düşübmüyorum ama dün o kadar sinirlensim ve üzüldümki onun dediklerini çaresizce buraya yazdım.yoksa neler neler söyledik diğer arkadaşlarla.zaten boşanmayı düşünüyor ki ben de kendisine destek oldum bu konuda ama sadece ilerde kızına karşı ben elimden gelen her şeyi yaptım ama olmadı diyebilmek için son bir şans vericem diyor.ben düşünmeden sinirle konuyu açtım dediğim gibi zaten artık böle bir şey söz konusu değil.uzaklaştırma almasına gelince bu son çare çünkü öyle bir durumda daha da delireceği kesin.kız bir çok şeyi abilerinden gizliyor ,duyarlarsa onu yaşatmazlar diyor ki abisinin biri yeni hapisten çıkmış.kafam o kadar dolu ki karışık yazmış olabilirim o yüzden kusura bakmayın

bir garip oldu dünyanın hali....hadi içirdiniz ve adam öldü nasıl vicdanınız rahat edecekbunu hiç düşündünüz mü? ailede sözü gecen birisi alsın götürsün doktora ıikna etsinn....

işte sorun da tam burda eğer öyle bir şahıs olsa her şey daha kolay olacak ama gelin görün ki sözüne itimat ettiği kimse yok.sözünü önemsediği tek insan karısı ama ona da yaptıkları ortada.karısını kendi bebeğinden bile kıskanan biri

benim önerim aslında kızın kendisinin gitmesi konusundaydı ki o da pek iyi değil artık o insanla aynı evde yaşarken.Eğer kocasını kendini bir psikoloğa götürmeye ikna edebilirse doğal olarak psikolog eşiyle de konuşmak isteyecek,belki o zaman bir nebze normal olmadığını kabul edebilir.ama bu konuda bile ikna etmek sanırım epey zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…