Birine güzel demek samimi midir

Boncukkiz

Guru
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2014
559
75
323
Bir kız birilerine sorduğunda ya da sormadan güzel olduğunu söylüyorlarsa gerçekten güzel bulmuş mu demektir? Yoksa insanlar karşıdakini memnun etmek için derler mi? Hani kızın psikolojik sorunu var diye sevindirme amaçlı olabilir mi?

Sen “güzel miyim” diye soruyorsun, onlar “evet” diyor
Samimiler mi onu mu merak ediyorsun?
Duruma göre değişir lakin kendisi gelip bana “güzel miyim” derse, “hayır” diyemem
Başkası soruyorsa daha objektif fikrimi söylerim

Sordugunda guzelsin diye cevap aliyorsa uzulmesin diye de olabilir gercekten guzel oldugun icinde olabilir ama biri durduk yere ne guzelsin, gozlerin cok guzel vs. gibi iltifat ediyorsa buyuk ihtimal guzelsindir.

Sordugunda guzelsin diye cevap aliyorsa uzulmesin diye de olabilir gercekten guzel oldugun icinde olabilir ama biri durduk yere ne guzelsin, gozlerin cok guzel vs. gibi iltifat ediyorsa buyuk ihtimal guzelsindir.
Mesela iyi bir kızsın, güzelsin de. Çok güzelleştin gibi

Her türlü sebepten olabilir. Sorsan kimse de zaten "yok yau, seni güzel bulduğumdan değil, yüzün gülsün diye söyledim onu eheh" demez zaten. Gereksiz meraklar bunlar. Her şeyi didik didik etmeye gerek yok, teşekkür eder geçersin iltifat varsa. Psikolojik sorunlarınıza odaklanın bunlar yerine.

Takıntı. Yaşanmış bazı tecrübeler bu soruya yol açıyor. Beğenmese iltifat etmez herhalde demi
Şöyle söyleyeyim, biri bana güzel miyim diye sorsa güzelse bile "evet ama özgüvenin yok" derim. İnan özgüvenli olmak güzel olmaktan daha önemli.

Her türlü sebepten olabilir. Sorsan kimse de zaten "yok yau, seni güzel bulduğumdan değil, yüzün gülsün diye söyledim onu eheh" demez zaten. Gereksiz meraklar bunlar. Her şeyi didik didik etmeye gerek yok, teşekkür eder geçersin iltifat varsa. Psikolojik sorunlarınıza odaklanın bunlar yerine.
Psikolojik sorunumun kökeninde olanlardan biri de bu

Kim olursa olsun sorsun ya da sormasin..cirkinsin guzel degilsin..denmez ki.

Bu yuzden siz kendinizi guzel buluyorsaniz baskasinin ne dedigini onemsemeyin.

Not: her insan guzeldir

Sorulduğunda hayır diyemiyor olabilirler de yani psikolojik sorunu varsa iyi hissettirmek amaçlı da diyebiliyor olabilirler tabi, karşıdaki takıntılıysa bu biliniyorsa istediği, beklediği söyleniyor olabilir, bunu en iyi siz hissedersiniz, ayrıntı bilmiyoruz sonuçta:KK64:
Buradan ikna olunmaz bence bu konuda. Güzellik içtedir ayrıca.

Mesela iyi bir kızsın, güzelsin de. Çok güzelleştin gibi

İltifat olabilir,gerçekten güzel bulduğu için söylemiş olabilir
Takıntı derken nasıl bir takıntıydı ?
Güzellik takıntısı ise ve bunu size iltifat eden kişi biliyorsa
Rahatlatmak memnun etmek için söylemiştir

İltifat olabilir,gerçekten güzel bulduğu için söylemiş olabilir
Takıntı derken nasıl bir takıntıydı ?
Güzellik takıntısı ise ve bunu size iltifat eden kişi biliyorsa
Rahatlatmak memnun etmek için söylemiştir
Güzel olma beğenilme ihtiyacım çok yoğun aşka içsel olarak su gibi ihtiyaç duyuyorum ama hiç sevgilim olmadı

Güzel olma beğenilme ihtiyacım çok yoğun aşka içsel olarak su gibi ihtiyaç duyuyorum ama hiç sevgilim olmadı

Beğenilmek güzel olmak bir çoğumuzun içinde var
Nasıl daha genç kalabilirim?
ne yapsam daha güzel olurum?
Estetik olsam daha güzel görünürmüyüm?
Bu çoğumuzun içinde,engel olamadığımız bir istek bir çırpınış.bunu takıntı olarak görme
Biz kadınlar için güzellik herşeydir
Kaç yaşındasın?
Neden sevgilin olmadı ?
İstemedin mi ? Yoksa yaklaşan mı olmadı ?

Kaslar biraz sekillendir bi de eyeliner tamamdir.Gamzelerin ve agiz yapin hosuma gitti.Hic de cirkin degil.Disardaki kizlarin makyajlarini silsen agzin acik kalir.

Beğenilmek güzel olmak bir çoğumuzun içinde var
Nasıl daha genç kalabilirim?
ne yapsam daha güzel olurum?
Estetik olsam daha güzel görünürmüyüm?
Bu çoğumuzun içinde,engel olamadığımız bir istek bir çırpınış.bunu takıntı olarak görme
Biz kadınlar için güzellik herşeydir
Kaç yaşındasın?
Neden sevgilin olmadı ?
İstemedin mi ? Yoksa yaklaşan mı olmadı ?
Çevremde erkek olmadı. Hem de psikolojik sorunlar olduğu için çevremde birileri olsaydı da eminim çekinirlerdi

Back
X