Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Takıntı. Yaşanmış bazı tecrübeler bu soruya yol açıyor. Beğenmese iltifat etmez herhalde demiSorulmadan söyleniyorsa iltifattır.
Zaten güzel miyim diye sormak aşırı saçma.
Biri bana güzel miyim diye sorsaböyle bakardım.
Mesela iyi bir kızsın, güzelsin de. Çok güzelleştin gibiSordugunda guzelsin diye cevap aliyorsa uzulmesin diye de olabilir gercekten guzel oldugun icinde olabilir ama biri durduk yere ne guzelsin, gozlerin cok guzel vs. gibi iltifat ediyorsa buyuk ihtimal guzelsindir.
Şöyle söyleyeyim, biri bana güzel miyim diye sorsa güzelse bile "evet ama özgüvenin yok" derim. İnan özgüvenli olmak güzel olmaktan daha önemli.Takıntı. Yaşanmış bazı tecrübeler bu soruya yol açıyor. Beğenmese iltifat etmez herhalde demi
Psikolojik sorunumun kökeninde olanlardan biri de buHer türlü sebepten olabilir. Sorsan kimse de zaten "yok yau, seni güzel bulduğumdan değil, yüzün gülsün diye söyledim onu eheh" demez zaten. Gereksiz meraklar bunlar. Her şeyi didik didik etmeye gerek yok, teşekkür eder geçersin iltifat varsa. Psikolojik sorunlarınıza odaklanın bunlar yerine.
Evet özgüven daha önemli Ama kırılınca geri kazanması zorŞöyle söyleyeyim, biri bana güzel miyim diye sorsa güzelse bile "evet ama özgüvenin yok" derim. İnan özgüvenli olmak güzel olmaktan daha önemli.
Mesela iyi bir kızsın, güzelsin de. Çok güzelleştin gibi
Sen resim at ben sana gercegi soyleyim.Mesela iyi bir kızsın, güzelsin de. Çok güzelleştin gibi
Mesela iyi bir kızsın, güzelsin de. Çok güzelleştin gibi
Güzel olma beğenilme ihtiyacım çok yoğun aşka içsel olarak su gibi ihtiyaç duyuyorum ama hiç sevgilim olmadıİltifat olabilir,gerçekten güzel bulduğu için söylemiş olabilir
Takıntı derken nasıl bir takıntıydı ?
Güzellik takıntısı ise ve bunu size iltifat eden kişi biliyorsa
Rahatlatmak memnun etmek için söylemiştir
Güzel olma beğenilme ihtiyacım çok yoğun aşka içsel olarak su gibi ihtiyaç duyuyorum ama hiç sevgilim olmadı
Çevremde erkek olmadı. Hem de psikolojik sorunlar olduğu için çevremde birileri olsaydı da eminim çekinirlerdiBeğenilmek güzel olmak bir çoğumuzun içinde var
Nasıl daha genç kalabilirim?
ne yapsam daha güzel olurum?
Estetik olsam daha güzel görünürmüyüm?
Bu çoğumuzun içinde,engel olamadığımız bir istek bir çırpınış.bunu takıntı olarak görme
Biz kadınlar için güzellik herşeydir
Kaç yaşındasın?
Neden sevgilin olmadı ?
İstemedin mi ? Yoksa yaklaşan mı olmadı ?