Birine ilgim var ama onun hareketlerini anlayamıyorum...

Yalinveyalniz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2018
365
109
103
31
Forumdan biriyle tanıştım aramizda 3 yaş var. Kendisi kolluk kuvveti ve yoğun çalışıyor. Ya Klasik 2 ay önce tanıştık, ara ara muhabbet ediyoruz. Hiç belaltı muhabbet olmadi, açıkçası çok özel bir muhabbet de olmadi. Daha çok genel günlük muhabbetler bazen de ağırlıklı olarak hayatımıza dair komik kesitler paylaşıyoruz. Durum iletişim böyle.
Farklı illerde yasıyoruz ve kendisi bir konuşma da genel olarak uzaktaki biriyle olmaz, insanlar nasıl sevgili oluyor tarzı bir sey demişti ve ondan dolayı bana karşı sadece arkadaşca yaklaştığını düşünüyorum. Zaten hal ve harekeleri daha çok arkadaş herhalde havası veriyor. Bir yandan da bakınca beni çoğu kez ben aramasam da arıyor ya da ara ara mesaj atıyor. Mesajlaşma pek olmuyor geç cevap veriyor ama telefondan arıyor ve ortalama 1 saat sürüyor sık sayılabilecek şekilde de konuştuk. Bu arada kendisi biraz yalnız ondan mı böyle diye de düşünüyorum.

Kısacası ben biraz ilgi duyuyorum ama karşıdan herhangi bir sey hissetmiyorum. Sizce durum nedir, ne yapmalıyım? Karşıdakinin sahiden hiçbir hissi yok mudur?

Tanımıyorsunuz o da sizi tanımıyor.
Hafif bi beğeni oluşmuş sadece.
Onun hisssi varsa söyler bence.
Görüşelim demiyor mu ?

Bana sanki yalniz oldugu icin konusuyor, boslugu sizinle dolduruyor gibi geldi arkadas olarak. Yasadigi yerde yalniz mi yasiyor? Ailesi, arkadaslari fln yok mu?

Bence seninle flort etmeyi sevmis ama ciddiye alirsin diye uzaktaki biriyle olmaz diyerek vicdanini rahatlatmaya da calismis gibi
Yani ben sana zaten basta demistim benim oyle bi niyetim yoktu diyecek gibi hissettim

Tanımıyorsunuz o da sizi tanımıyor.
Hafif bi beğeni oluşmuş sadece.
Onun hisssi varsa söyler bence.
Görüşelim demiyor mu ?
Yok görüşme muhabbeti olmadi. Aslında muhabbetimiz de inatlasan ikisi insan muhabbeti gibi. Mesela bir sey anlatıyorum ciddi olarak sonuna kadar dinliyor kendisi 1-2 cümle bir sey diyor ama sonra bakiyorum yine goygoy yapmaya başlamış. Öyle bir anda kendisi kolluk kuvveti ya aynı ilde olsak uğraşırdım seni sinir ederdim muhabbeti yaptı öyle.

Sanki yalnizliktan, bosluktan gorusuyor gibi. Erkekler bizim gibi degil, duz mantiklar. Bir iliski istese direk soylerdi.

Bana sanki yalniz oldugu icin konusuyor, boslugu sizinle dolduruyor gibi geldi arkadas olarak. Yasadigi yerde yalniz mi yasiyor? Ailesi, arkadaslari fln yok mu?
Bende öyle düşündüm başta. Sonra pek önemsemedim çünkü zaten kalıcı değil diye yaklaştım.. birkaç kez arayınca canım istemiyorsa açmadım yada dönmedim. Sonra ben vefalı biriyim ama birini arayınca dönmeyince açmayınca da artik arayamam akrabam bile olsa muhabbeti yaptı. Sandığım kadar öylesine değil mi diye bir soru işareti belirdi kafamda.

Bence seninle flort etmeyi sevmis ama ciddiye alirsin diye uzaktaki biriyle olmaz diyerek vicdanini rahatlatmaya da calismis gibi
Yani ben sana zaten basta demistim benim oyle bi niyetim yoktu diyecek gibi hissettim
Muhabbetimize
Olabilir zaten flört anlamında da bir iletişim şeklimiz yok ama olmasi ni engellemiştir belki kendince

Evet cidden bir erkek bi seyi düşünmüyorum diyorsa dusunmuyordur😂
Bizim gibi degiller asla biz bi sey derken bir suru seyi de demek isteyebiliyoruz dedigimizin zıttı da dahil olmak uzere😂😂

Onlar bizim gibi drgil. Herseyi direk soyler. Soylediginin altinda birsey arama. Uzak iliski olmaz diyorsa uzak iliski dusunmuyordur.
Öyl
Evet cidden bir erkek bi seyi düşünmüyorum diyorsa dusunmuyordur😂
Bizim gibi degiller asla biz bi sey derken bir suru seyi de demek isteyebiliyoruz dedigimizin zıttı da dahil olmak uzere😂😂
Evet biz aslında her şey olabilir ihtimali üzerine de düşünüyoruz da erkekler daha net sanırım. O zaman bana ilgisi de daha arkadaşça🤔

Back
X