• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birini asla sevememek

minikkedicik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2009
825
4
96
Antalya
ben çok sıcakkanlı konuşkan sevecen biriyimdir.
herkesle rahatlıkla muhabbet eder ilk tanıştığım birine bile samimi davranırım.
ama 1 kişi varki gördüüm ilk andan beri hoşlanmıyorum sevmiyorum hatta nefret etme derecesine kadar geldim.ancak kzın bana kasti bişey yaptığı yok.
sadece çook felaket soğuk konuşmaz.hoşgeldin bile demekten aciz.bişe söylersin cevap vermez
bende bazen tersliyorum sinir ediyor beni.
bu kızın beni sinir etmesini istemiyorum.napim nasıl daavranim ben bu kızın yanında
işin özü şu aslında ben bu insanı nasıl sevebilrim napabilirim

Kız çok mu önemli biri?
İlla onu sevme mecburiyetinde hissediyorsun kendini?
(Zorla bir insan nasıl sevilir ki?)
Sevmeyiver ne olacak?
Zaten en başta hiç hoşlanmamışsın,-o da öyle sanırım-
Hiç çaba sarfetmene gerek yok
Herkesi sevmek zorunda değilsin:)

Bende hayatımda bırınden o kadar Çok nefret edıyorum kı. Çok yufka yÜreklıyımdır asla kımsenın hakkında kÖtÜ dÜŞÜnmem ama bu dam Ölse gık demem o kadar mıĞdem bulanıyor.
Ama benımkı sebepsız deĞıl ÇalıŞtıĞım yerın patronun babası.85 yaŞında olmaz olasıca ve 3 senedır anamdan emdıĞımı burnumdan getırdı.
O adam yÜzÜndn o kadar Çok gÜnaha gırıyorum kı ıstem dıŞı artık beddua bıle eder oldum. Kendımı dızgınleyemıyorum.

ama 1 kişi varki gördüüm ilk andan beri hoşlanmıyorum sevmiyorum hatta nefret etme derecesine kadar geldim.ancak kzın bana kasti bişey yaptığı yok.
sadece çook felaket soğuk konuşmaz.hoşgeldin bile demekten aciz.bişe söylersin cevap vermez
bu kızın beni sinir etmesini istemiyorum.napim nasıl daavranim ben bu kızın yanında

neden sevmek zorundasınki anlamadım, içinden gelmiyosa sevmeye çalışma, sevemeye çalışmak diye bişey olduğuna inanmıyorum ya seversin yada sevmezsin bunlar doğal olarak gelişir, çalışılarak olmaz bence

sanırım siz kıza takmışsınız. kızın size yaptığı bir kasti davranışıda yok diyorsunuz.... evet yapı olarak soğuk olabilir,çekingen olabilir,sıkıntıları vardır o yüzden içine kapanık olabilir.. kızın hiç bir zararı yokken ondan nefret etmek, sinir olmak onu terslemek ne derece doğru bir davranıştır..
herkes sizin gibi sıcakkanlı olmak zorunda değilki
yanlış düşünüyorsunuz bence

Sevmeyin bence..
Sevgi zorlama,sipariş olmaz ki..akannehir

Sevmek için neden zorluyosunuz ki kendinizi,belki huyu böyledir kızın,belki o da sizden hoşlanmıyordur böyle düşünün birde,o yüzden öyle davranıyordur.Akışına bırakın zamanla belki birbirinizi anlar,çözersiniz, şimdilik size nasıl davranıyorsa öyle karşılık verirsiniz olur biter..

Ne sebepten dolayı sevmek zorundasınız ki?Hergün aynı ortamı mı paylaşıyorsunuz?yoksa bir yakınınızın kız arkadaşı filan mı?kimdir bu şahıs?
Söyleyin ki o konuma göre yorum yapalım..

Kimse kimseyi sevmek zorunde değil ki..
Kendinizi mecbur hissetmeyin.
Hemen her yerde vardır bu durum. ışyerimde hoşlanmadığım insanlar var mesela.
ış konusunda konuşurum. O kadar... Hoşlanmadığına gıcık olduğunu da belli etmeyeceksin.

Back
X