- Konu Sahibi cokkotuoldum
konu sahıbının sesı ıcıne kactı
umarım tehtıt ve hakarete ugramam
umarım tehtıt ve hakarete ugramam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ses kayıt olayı doğru muymuş ben karışıklık feyk tehdit savuruyorlar sandım birbirlerine uyanamadım sanırımne sutu ne etkılenmemesı kadın sutlerıyle nişan alıp adam oldurecek nerdeyse tehtıtler hakaretler bırdaha calısamayacagı sekılde ses kayıtları bırakmıs gerısınde
Hayır calıştıgım yerde iki kişiydik biz bu kızdan hoşnut olmadık kendini bizden üstün görüyordu cocuklara sesimizi yukseltmişiz dşye şikayet etmişti
Konuyu detaylı okumamıştım şimdi anlaşıldı. Beter olun. Lohusa falan da değilsindir senha sımdı anladım sız cocuklara bakan ablalardansınız sanırım
sesınızı yukselttınız cocuklara
bu da sızı yonetıcıye sıkayet ettı ısten cıkarıldınız cunku kız ıspatladı
ıyı yapmıs helal olsun kıza ben olsam bende sıkayet ederdım
sızde hıncınızı alamadınız ısten cıkarıldıgınızda buna ınstagramdan tehtıt ve hakaret ettınız
oda sıze sen mısın bana bunu yazan bende senden sıkayetcıyım dedı
yıne helal olsun kıza
sonrakı mesajlarında yazdı dıyor kı o kız kendını guyaaa ustun goruyormus ona gıcık olmus sonra bu kız konu sahıbı ıcın cocuklara bagırıyor dıye sıkayetcı olmus da ısten cıkarılmıs konu sahıbı de bunun ustune ınstagramdan hakaret ve tehtıt etmıs sende bır daha calısamayacaksın demıs bırde hayatıyla tehtıt edıyor resmenSes kayıt olayı doğru muymuş ben karışıklık feyk tehdit savuruyorlar sandım birbirlerine uyanamadım sanırım![]()
ya cok tatlısın burda konu sahıbını lınc edıyoruz dur sızın konu degıl bu yanlıs alarmKızlar gecen cuma tam 80 kiloydum bugün Eki Görüntüle 2705733
Hedefim başlangıçta 2 kilo vermekti 2.3 vermişim,listede olmadığım icjn yüzde hesaplamama gerek yik sanırım
İnşYapmışsınız bir hata umarim iş buyumeden çözülür
Ya sorma hemen çaktırmadan düzelttim ama fark edenler olmuşAblam çok yanlış geldin ya![]()
Başlıktaki tek yanlış olsa amenna da..iyi ki bir yanlış yazdı artık t...ş...k geçer de dururlar ha ha ha ne kadar üst düzey bir espiri değil mi yanlış yazmış çünkü milletçe gülelim biz buna ha ha ha ha yav gardaşım hele bak!!!!
arkadaşlar konu başlığından çıkıp içeriğe odaklanalım belki de yazılışını bilmiyordur olamaz mi?
konuya gelecek olursak niye macera arıyorsun bacım ben lohusayken beynim çalışmıyordu yorgunluktan. çok mu boş kaldın da sağa sola sarıyorsun? insanlar altından kalkamayacağı şeyler yapmamalı öyle değil mi? ben olsam bende şikayet ederdim. ama bu olaydan bir cacık olmaz merak etme, bir daha uslu duruverirsin artık.
Evet üstteki mesajlardan ve sizin yazdığınız cvp tan anladım yardımcı abla olduğunu. Ohh olmuş kız gerçekten mahkemeye verir umarımsonrakı mesajlarında yazdı dıyor kı o kız kendını guyaaa ustun goruyormus ona gıcık olmus sonra bu kız konu sahıbı ıcın cocuklara bagırıyor dıye sıkayetcı olmus da ısten cıkarılmıs konu sahıbı de bunun ustune ınstagramdan hakaret ve tehtıt etmıs sende bır daha calısamayacaksın demıs bırde hayatıyla tehtıt edıyor resmen
yanı bıldıgınız calıstıgı yerde cocuklara bagırdıgı ıcın ısten cıkarılmıs konu sahıbı ve o kız hem guzel hem basarılı oldugu ıcın sessızde kalmadıgı ıcın ondan hıncını alıyor kendısını ısten cıkarana patrona yapamaz o tehtıtlerı :) gucu bu kıza yeter sandı heralde
ya cok tatlısın burda konu sahıbını lınc edıyoruz dur sızın konu degıl bu yanlıs alarm
Ama daha çok başlığa odaklanılmış. Bir yanlış varsa o söylense keşke :)Başlıktaki tek yanlış olsa amenna da..
okuyun okuyun kk nın genel ozellıgı yorumlar ılerledıkce derınlesıyor mevzuAma daha çok başlığa odaklanılmış. Bir yanlış varsa o söylense keşke :)
İçeriğe bakarsan başlığa şükredersin inanAma daha çok başlığa odaklanılmış. Bir yanlış varsa o söylense keşke :)
İçerik için gerekeni söyledim başlık umrumda değil :)İçeriğe bakarsan başlığa şükredersin inan![]()
Valla hepsini okuyamıyorum ne yazık ki ama daha çok yazım yanlışıyla alakalı derin dalgalar dikkatimi çektiokuyun okuyun kk nın genel ozellıgı yorumlar ılerledıkce derınlesıyor mevzu![]()