Birini istigram üzerinden tehtit ve süslü yalaka maymun dedim cezAm ne olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
iyi ki bir yanlış yazdı artık t...ş...k geçer de dururlar ha ha ha ne kadar üst düzey bir espiri değil mi yanlış yazmış çünkü milletçe gülelim biz buna ha ha ha ha yav gardaşım hele bak!!!!

arkadaşlar konu başlığından çıkıp içeriğe odaklanalım belki de yazılışını bilmiyordur olamaz mi?

konuya gelecek olursak niye macera arıyorsun bacım ben lohusayken beynim çalışmıyordu yorgunluktan. çok mu boş kaldın da sağa sola sarıyorsun? insanlar altından kalkamayacağı şeyler yapmamalı öyle değil mi? ben olsam bende şikayet ederdim. ama bu olaydan bir cacık olmaz merak etme, bir daha uslu duruverirsin artık.

ne sutu ne etkılenmemesı kadın sutlerıyle nişan alıp adam oldurecek nerdeyse tehtıtler hakaretler bırdaha calısamayacagı sekılde ses kayıtları bırakmıs gerısınde
Ses kayıt olayı doğru muymuş ben karışıklık feyk tehdit savuruyorlar sandım birbirlerine uyanamadım sanırım :D

Hayır calıştıgım yerde iki kişiydik biz bu kızdan hoşnut olmadık kendini bizden üstün görüyordu cocuklara sesimizi yukseltmişiz dşye şikayet etmişti

ha sımdı anladım sız cocuklara bakan ablalardansınız sanırım
sesınızı yukselttınız cocuklara
bu da sızı yonetıcıye sıkayet ettı ısten cıkarıldınız cunku kız ıspatladı
ıyı yapmıs helal olsun kıza ben olsam bende sıkayet ederdım

sızde hıncınızı alamadınız ısten cıkarıldıgınızda buna ınstagramdan tehtıt ve hakaret ettınız
oda sıze sen mısın bana bunu yazan bende senden sıkayetcıyım dedı
yıne helal olsun kıza
Konuyu detaylı okumamıştım şimdi anlaşıldı. Beter olun. Lohusa falan da değilsindir sen

Ses kayıt olayı doğru muymuş ben karışıklık feyk tehdit savuruyorlar sandım birbirlerine uyanamadım sanırım :KK70:
sonrakı mesajlarında yazdı dıyor kı o kız kendını guyaaa ustun goruyormus ona gıcık olmus sonra bu kız konu sahıbı ıcın cocuklara bagırıyor dıye sıkayetcı olmus da ısten cıkarılmıs konu sahıbı de bunun ustune ınstagramdan hakaret ve tehtıt etmıs sende bır daha calısamayacaksın demıs bırde hayatıyla tehtıt edıyor resmen

yanı bıldıgınız calıstıgı yerde cocuklara bagırdıgı ıcın ısten cıkarılmıs konu sahıbı ve o kız hem guzel hem basarılı oldugu ıcın sessızde kalmadıgı ıcın ondan hıncını alıyor kendısını ısten cıkarana patrona yapamaz o tehtıtlerı :) gucu bu kıza yeter sandı heralde

iyi ki bir yanlış yazdı artık t...ş...k geçer de dururlar ha ha ha ne kadar üst düzey bir espiri değil mi yanlış yazmış çünkü milletçe gülelim biz buna ha ha ha ha yav gardaşım hele bak!!!!

arkadaşlar konu başlığından çıkıp içeriğe odaklanalım belki de yazılışını bilmiyordur olamaz mi?

konuya gelecek olursak niye macera arıyorsun bacım ben lohusayken beynim çalışmıyordu yorgunluktan. çok mu boş kaldın da sağa sola sarıyorsun? insanlar altından kalkamayacağı şeyler yapmamalı öyle değil mi? ben olsam bende şikayet ederdim. ama bu olaydan bir cacık olmaz merak etme, bir daha uslu duruverirsin artık.
Başlıktaki tek yanlış olsa amenna da..

sonrakı mesajlarında yazdı dıyor kı o kız kendını guyaaa ustun goruyormus ona gıcık olmus sonra bu kız konu sahıbı ıcın cocuklara bagırıyor dıye sıkayetcı olmus da ısten cıkarılmıs konu sahıbı de bunun ustune ınstagramdan hakaret ve tehtıt etmıs sende bır daha calısamayacaksın demıs bırde hayatıyla tehtıt edıyor resmen

yanı bıldıgınız calıstıgı yerde cocuklara bagırdıgı ıcın ısten cıkarılmıs konu sahıbı ve o kız hem guzel hem basarılı oldugu ıcın sessızde kalmadıgı ıcın ondan hıncını alıyor kendısını ısten cıkarana patrona yapamaz o tehtıtlerı :) gucu bu kıza yeter sandı heralde
Evet üstteki mesajlardan ve sizin yazdığınız cvp tan anladım yardımcı abla olduğunu. Ohh olmuş kız gerçekten mahkemeye verir umarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X