Üzerinden 1 yıl geçmiş ve hala unutamadıysanız artık aşk değil takıntıdır bu.Terk edildim 1 yıl önce. Adamın bana yapmadığı kalmadı ama unutamıyorum. Sizce inu nasil unuturum? Birine bağlanamıyorum da
Bir yıl geçmiş insan aileden birini kaybediyor da unutmasa bile eski acısı kalmıyorTerk edildim 1 yıl önce. Adamın bana yapmadığı kalmadı ama unutamıyorum. Sizce inu nasil unuturum? Birine bağlanamıyorum da
Zamanından ve kendinden çalmak demek bu.. Sana değer vermeyeni neden düşünüyorsun ? Acaba gurur mu yapıyosun terkedildim diye, peşinden koşturma isteği falan mı içini rahatlatmak için ? Öyleyse boşver hepsini. Kendine yatırım yap. Gez, dolaş, kitap oku, eğlen tek bir hayatın var..Terk edildim 1 yıl önce. Adamın bana yapmadığı kalmadı ama unutamıyorum. Sizce inu nasil unuturum? Birine bağlanamıyorum da
Çok haklısınDiğer konunu da okudum da gidip evli biriyle birlikte olan birini tekrar nasıl içiniz alacakta sevgili olacaksınız?
Unutmak için yaptığı bu şerefsizlik fazlasıyla yeterli bence.
Başka meşguliyet bularak.Terk edildim 1 yıl önce. Adamın bana yapmadığı kalmadı ama unutamıyorum. Sizce inu nasil unuturum? Birine bağlanamıyorum da
Terk edildim 1 yıl önce. Adamın bana yapmadığı kalmadı ama unutamıyorum. Sizce inu nasil unuturum? Birine bağlanamıyorum da
psikolojik yardım almanız lazım sizin ülke değiştiriyordunuz diğer konuda aynı adam mı?Terk edildim 1 yıl önce. Adamın bana yapmadığı kalmadı ama unutamıyorum. Sizce inu nasil unuturum? Birine bağlanamıyorum da
yeni birini bularak unutulur veya kendini meşgul tut.Terk edildim 1 yıl önce. Adamın bana yapmadığı kalmadı ama unutamıyorum. Sizce inu nasil unuturum? Birine bağlanamıyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?