Birini nasıl unuturuz?

Pembe29

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2023
8
-22
6
Terk edildim 1 yıl önce. Adamın bana yapmadığı kalmadı ama unutamıyorum. Sizce inu nasil unuturum? Birine bağlanamıyorum da 🥲

Bir yıl olmuş terkedilmişsin unutamıyorsun. Öncelikle sakın ama sakın onu unutmak için başkasına şans vererek kimseyi yara bandı olarak kullanma. Yani böyle bir şeyi düşünme bile. Bu süreçte kimseye bağlanamazsın zaten çünkü unutamamissin daha. Öncelikle hayatına bak. Geleceğin için mutluluğun için, psikolojin için bir şeyler yap, adımlar at. Zaten belirli bir süre sonra unutursun. Kendini sevmeye başladıktan sonra zaten karşına iyi biri çıkar ve seni sever. Önce kendimizi sevelim olur mu? Eğer kendimizi seversek kim terk ederse terk etsin, kim bize yanlış yaparsa yapsın ayağa kalkmakta zorluk çekmeyiz. Yeterki kendimizi sevelim.

Terk edildim 1 yıl önce. Adamın bana yapmadığı kalmadı ama unutamıyorum. Sizce inu nasil unuturum? Birine bağlanamıyorum da 🥲
Bir yıl geçmiş insan aileden birini kaybediyor da unutmasa bile eski acısı kalmıyor

Bide diyorsun ki neler neler yaptı niye kendine yük ediyorsun ki
Üzerinden at kurtul yükünden

Unutulmaz kimse yok. Kendine yatırım yap hep sen ne kadar gelişirsen çevren de gelişir en öncelikle hayatı sev o gayet bal gibi yaşıyordur. İse yaramaz biri için yas çok gerek mi sence nesini unutamiyorsun sana cektirmesini mi ? Senin neyin eksik? Belli ki hayatın da boşluk var bunları tespitle ve doldur.
Yine aşık olacaksın ilerde.

Zamanından ve kendinden çalmak demek bu.. Sana değer vermeyeni neden düşünüyorsun ? Acaba gurur mu yapıyosun terkedildim diye, peşinden koşturma isteği falan mı içini rahatlatmak için ? Öyleyse boşver hepsini. Kendine yatırım yap. Gez, dolaş, kitap oku, eğlen tek bir hayatın var..

Iyi de diğer konuda farkli ülkelerde ilişki diyorsun iki konu açmışın

Bence sen bi destek al fena takintilisin

Unutmak istiyorsan kendinle meşgul ol. Sanırım 18 yaşındasın okulunla ilgilen, arkadaşlarınla zaman geçir hobiler bul. Biliyorum çok klişe ama tek yolu da bu. Tüm gün birini düşünürsen tüm dikkatini düşüncelerini o yöne verirsen tabi ki unutamazsın. Açıp da sürekli stalklama yani. Adamın bana yapmadığı kalmadı demişsin sana tavsiyem: bu adam bana bunları yaptığına göre iyi biri mi ve ben bu adamdan daha iyisini hak etmiyor muyum kendime saygım yok mu diye sor kendine ondan sonra da bir daha arkana bakma. Şunu yapsam farklı olur muydu diye sorma, o adamdan iyisini hak ediyorum de. Son olarak birkaç ay fala açıp acıklı şarkılar dinleyip tribe girme <33

Evli ve çocuklu bir kadınla ilişki yaşayan "leş" biri için harcadığınız zamana yazık
Adını anmayın hayatınızın bereketi kaçar

Back
X