Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzerinden 1 yıl geçmiş ve hala unutamadıysanız artık aşk değil takıntıdır bu.Terk edildim 1 yıl önce. Adamın bana yapmadığı kalmadı ama unutamıyorum. Sizce inu nasil unuturum? Birine bağlanamıyorum da![]()
Bir yıl geçmiş insan aileden birini kaybediyor da unutmasa bile eski acısı kalmıyorTerk edildim 1 yıl önce. Adamın bana yapmadığı kalmadı ama unutamıyorum. Sizce inu nasil unuturum? Birine bağlanamıyorum da![]()
Zamanından ve kendinden çalmak demek bu.. Sana değer vermeyeni neden düşünüyorsun ? Acaba gurur mu yapıyosun terkedildim diye, peşinden koşturma isteği falan mı içini rahatlatmak için ? Öyleyse boşver hepsini. Kendine yatırım yap. Gez, dolaş, kitap oku, eğlen tek bir hayatın var..Terk edildim 1 yıl önce. Adamın bana yapmadığı kalmadı ama unutamıyorum. Sizce inu nasil unuturum? Birine bağlanamıyorum da![]()
Çok haklısınDiğer konunu da okudum da gidip evli biriyle birlikte olan birini tekrar nasıl içiniz alacakta sevgili olacaksınız?
Unutmak için yaptığı bu şerefsizlik fazlasıyla yeterli bence.
Başka meşguliyet bularak.Terk edildim 1 yıl önce. Adamın bana yapmadığı kalmadı ama unutamıyorum. Sizce inu nasil unuturum? Birine bağlanamıyorum da![]()
Terk edildim 1 yıl önce. Adamın bana yapmadığı kalmadı ama unutamıyorum. Sizce inu nasil unuturum? Birine bağlanamıyorum da![]()
psikolojik yardım almanız lazım sizin ülke değiştiriyordunuz diğer konuda aynı adam mı?Terk edildim 1 yıl önce. Adamın bana yapmadığı kalmadı ama unutamıyorum. Sizce inu nasil unuturum? Birine bağlanamıyorum da![]()
yeni birini bularak unutulur veya kendini meşgul tut.Terk edildim 1 yıl önce. Adamın bana yapmadığı kalmadı ama unutamıyorum. Sizce inu nasil unuturum? Birine bağlanamıyorum da![]()